Отзывы покупателей о Карточки Домана ''Фрукты'' на украинском языке, в наборе 23 карточек

Оценка пользователей 4.92/5
  • Ольга Р***

Гарні картки

Достоинства:
    Яскраві
    Недостатки:
    Ні
  • Олена

Нам сподобались

Достоинства:
    Картки цупкі, якісно надруковані, яскраві і гарно підібрані картинки. Дитина у 6 місяців уважно розглядає, нам сподобались.
    Недостатки:
    Не виявили
  • Анастасія М***

Доволі міцні. Якісний малюнок. Швидка доставка

• Яна П***

Гарні картки, дитині сподобалась

Достоинства:
    Якість, ціна
  • ОЛЯ М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Якість зображення чудове, але тонкі.
    Для навчання дитині підходить,якщо в руки не давати

• Дар'я Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Щиро вдячна продавцю за картки. Щільний картон і якісний друк! Зображення яскраві та гарні. Рекомендую замовляти картки саме тут) Швидка доставка та якісне обслуговування!

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Отримала картки Домана і залишилася в повному захваті! Якість просто на висоті: щільний картон, яскраві й чіткі зображення, немає жодного запаху фарби. Дуже приємно тримати в руках, видно, що зроблено з турботою.

Окремо хочеться відзначити швидкість доставки – замовлення прийшло буквально за кілька днів, усе було надійно запаковано. Також порадувало уважне ставлення продавця – швидко відповідали на запитання, допомогли обрати потрібний комплект.

Особливо вражає такий високий рівень сервісу в настільки непростий час, під час війни в Україні. Незважаючи на всі складнощі, працювати з такою якістю та швидкістю – це просто чудово.

Дитина одразу зацікавилася картками, заняття проходять легко й захопливо. Дякую за чудовий товар і сервіс! Буду рекомендувати друзям."

• Світлана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Дуже гарні, яскраві, швидка доставка, і взагалі все супер. Дякую

• Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Супер картки - яскраві, гарні, великі. Якість відмінна!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Доставка швидка. Якість відмінна. Дітям дуже сподобалось. Дякую за подаруночок, дуже приємно!)

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    _
  • Марина К***

Чудові картини,швидка доставка.Рекомендую.

• Продавец  Динозаврик Данік

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобалися наші картки і ви залишилися задоволені швидкою доставкою. Ваш відгук для нас дуже цінний. Сподіваємось, що наші картки принесуть вам багато радості та натхнення для відкриття нових горизонтів нашого дивовижного світу!

• Марія С***

Чудові картки, швидка доставка

Достоинства:
    Велика кількість карток , українська мова , гарні кольори
    • Продавец  Динозаврик Данік

Дякуємо вам за такий теплий відгук! Ми надзвичайно раді, що наші картки вам сподобалися. Для нас дуже важливо, щоб ви отримали товар вчасно і могли насолоджуватися його якістю. Ваша підтримка та висока оцінка наших карткок надихають нас працювати ще краще. З нетерпінням чекаємо можливості порадувати вас знову!