Отзывы покупателей о Карточки Домана ''Домашние животные'' на украинском языке, в наборе 15 карточек

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Дуже гарні картки, тваринки як живі з фото, дитині подобається

• Марина М***

Замовила 3 види всі дуже гарні і яскраві але бракує ламінації

Достоинства:
    Яскраві та інформативні
  • Альона К***

Дякую! Картки суперові

• Тетяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Дуже дякую за якісний товар, чудову комунікацію і швидку відправку.
    А ще вдячна пану Артему, який дізнавшись, що замовляю для діток в дитбудинок, додав від себе ще багато цікавих і потрібних товарів для дітей.

Достоинства:
    Щиро рекомендую !
  • Заика Е***

Дякую
    Картки суперові

• Яна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Отримали такі картки та ще кольори і алфавіт. Картинки гарні і зрозумілі, яскраві кольори. Дитина з цікавістю розглядає та вивчає.

Достоинства:
    Яскраві кольори, гарні та зрозумілі зображення
  • Олена

Нам сподобались

Достоинства:
    Картки цупкі, якісно надруковані, яскраві і гарно підібрані картинки. Дитина у 6 місяців уважно розглядає, нам сподобались.
  • Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Супер, отримали в подарунок ще картки з овочами, приємно

Достоинства:
    Гарна ціна, супер, що тварини як на фото а не намальовані
  • Яна П***

Гарні картки, дитині сподобались

Достоинства:
    Якість, ціна
  • Наталія Г***

Те що треба

• Володимир Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Класні і якісні картки. Зображення яскраві, на цупкому картоні, дитині дуже сподобалися!

Достоинства:
    Якість і ціна
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Отримала картки Домана і залишилася в повному захваті! Якість просто на висоті: щільний картон, яскраві й чіткі зображення, немає жодного запаху фарби. Дуже приємно тримати в руках, видно, що зроблено з турботою.

Окремо хочеться відзначити швидкість доставки – замовлення прийшло буквально за кілька днів, усе було надійно запаковано. Також порадувало уважне ставлення продавця – швидко відповідали на запитання, допомогли обрати потрібний комплект.

Особливо вражає такий високий рівень сервісу в настільки непростий час, під час війни в Україні. Незважаючи на всі складнощі, працювати з такою якістю та швидкістю – це просто чудово.

Дитина одразу зацікавилася картками, заняття проходять легко й захопливо. Дякую за чудовий товар і сервіс! Буду рекомендувати друзям."

Достоинства:
    Рекомендую всім
  • Яна

Гарні картки. Дуже швидко відправили. Рекомендую продавця

• Христина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Дуже класні картки великого розміру, яскраві та міцні) нам сподобалися

Достоинства:
    Якісні
  • Ольга К***

Дуже класна якість карток

Достоинства:
    Реалістичні зображення, якісні
  • Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Карточки качественные, картинка четкая.
    Ребенку понравилось

Достоинства:
    Отличный продавец, маленький подарочек. Спасибо.
    Недостатки:
    Нету
  • Альона Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Якісні,гарні,великі ,картки ! Рекомендую від душі ))) Окреме дякую ,за подаруночок )))

• Лиана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Дякую за оперативність та швидкість виконання замовлення. Гарні картки, великий малюнок та букви. Дуже зручно. Ще дякую за увагу приємний маленький сюрприз. Рекомендую продавця.

Достоинства:
    Великі картини та букви
    Недостатки:
    Не має.
  • Галдун Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Дуже класні картинки,дитині подобається, дякую окремо за подарунок та дуже швидку доставку

Достоинства:
    Якість
  • Христина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Дуже якісні картки!!! Окреме дякую за подарунок!

• Анастасия О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Дитині карточки дуже сподобалися.

Достоинства:
    Якість
  • Юлія М***

Чудові картки!

• Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Картки дуже яскраві, гарні, не тонкі, дитині буде зручний такий розмір, рекомендую

• Оксана Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Дуже гарні картки. Якісні, яскраві, реалістичні. Замовила декілька різних наборів: тварини, фрукти, овочі, транспорт. Дитині подобається розглядати.
    Обслуговування на рівні. Відправили товар швидко. Все було гарно запаковано.
    Однозначно рекомендую.

• Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Чудові картки, я замовила декілька різних тематик, дитині подобається, реалістичні зображення. Приємно також було отримати маленький подарунок від продавця.

• Продавец  Динозаврик Данік

Щиро дякуємо за ваш теплий відгук! Нам дуже приємно чути, що наші картки вам сподобались і що вони викликали позитивні емоції у вашої дитини. Ми завжди прагнемо створювати не тільки якісні, але й цікаві картки, які допомагають дітям у навчанні та розвитку. Раді, що наш маленький подарунок також приніс вам радість! Ваше задоволення – це найкраща нагорода для нас. Ми будемо раді бачити вас і надалі. Бажаємо вам і вашій дитині багато веселих та пізнавальних моментів разом із нашими картками!

• Євгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Чудові картки. Яскраві малюнки, щільні, зручний розмір.
    Посилка гарно упакована іще і подаруночок-дуже приємно
    Буду замовляти ще!

Достоинства:
    Швидка відправка
    • Продавец  Динозаврик Данік

Дякуємо вам за такий теплий і щирий відгук! Надзвичайно приємно чути, що картки вам сподобалися. Ми старанно працюємо, щоб кожен елемент був на висоті – від яскравих малюнків і якості матеріалів до зручності у використанні. Раді, що наші зусилля виправдали ваші очікування!
      Окремо дякуємо за те, що відзначили упаковку та маленький подарунок – ми завжди прагнемо додати трішки магії в кожне замовлення, щоб ваше замолення було не лише корисним, а й приємним.
      З нетерпінням чекатимемо нових замовлень та будемо раді ще раз подарувати вам позитивні емоції! Щиро дякуємо, що ви з нами!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Замовлення швидко отримала. Якість супер. Діти задоволені. Дякую за подаруночок)

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    _
  • Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік

Це супер, картки чіткі , яскраві . Рекомендую! Продавець чуйний, швидкий. Ми задоволені!

Достоинства:
    Яскраві, міцні та гарні картки.
    • Продавец  Динозаврик Данік

Дякуємо вам за чудовий відгук! Ми дуже раді, що наші картки принесли вам задоволення. Ваші слова про їхню чіткість та яскравість дійсно надихають нас продовжувати створювати якісні картки для навчання наших найдорожчих і найулюбленіших дітей.
      Особливо приємно чути, що наш сервіс вам сподобався. Ми завжди намагаємося бути уважними до кожного та забезпечити швидке і зручне обслуговування. Ваша підтримка та рекомендації – найкраща нагорода для нас!
      Сподіваємося, що наші картки допоможуть вашій дитині у навчанні та розвитку, приносячи багато радості та користі. Дякуємо, що обрали нас і поділилися своїми враженнями. Якщо у вас будуть будь-які питання або потреба у додаткових картках, завжди раді вам допомогти. Бажаємо вам успіхів і гарного настрою!
      З низьким поклоном до Вас і кожної матусі України!