- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Гарні картки
- Достоинства:
- Яскраві
- Недостатки:
- Ні
- Соня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Дуже гарні, яскраві картинки
- Достоинства:
- Швидко все відправили
- Заика Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Дякую
Картки суперові - Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Картки яскраві, великі. Картон не такий товстий як я собі уявляла, але мені все одно сподобалось, рекомендую!!!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Нам сподобались
- Достоинства:
- Картки цупкі, якісно надруковані, яскраві і гарно підібрані картинки. Дитина у 6 місяців уважно розглядає, нам сподобались.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Гарні
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Отримала картки Домана і залишилася в повному захваті! Якість просто на висоті: щільний картон, яскраві й чіткі зображення, немає жодного запаху фарби. Дуже приємно тримати в руках, видно, що зроблено з турботою.
Окремо хочеться відзначити швидкість доставки – замовлення прийшло буквально за кілька днів, усе було надійно запаковано. Також порадувало уважне ставлення продавця – швидко відповідали на запитання, допомогли обрати потрібний комплект.
Особливо вражає такий високий рівень сервісу в настільки непростий час, під час війни в Україні. Незважаючи на всі складнощі, працювати з такою якістю та швидкістю – це просто чудово.
Дитина одразу зацікавилася картками, заняття проходять легко й захопливо. Дякую за чудовий товар і сервіс! Буду рекомендувати друзям."- Достоинства:
- Дуже якісні картки
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Карточки отличного качества, ребенку понравилось.
- Достоинства:
- Спасибо за подарочек.
- Дар'я М***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Дуже сподобалися яскраві зображення, картинка відповідає дійсності. Рекомендую продавця, комунікація з замовником на вищому рівні
- Продавец Динозаврик Данік
Дякуємо вам за такий чудовий відгук! Ми неймовірно раді, що ви оцінили яскраві зображення наших карток. Кожна деталь була продумана з любов’ю, щоб подарувати вам найкращі емоції. Нам також дуже важливо, що зручний розмір став вам у нагоді — ми прагнемо створювати картки, які не лише красиві, а й практичні у використанні.
Ваша похвала на адресу нашої комунікації з вами надихає нас працювати ще старанніше. Ми вважаємо, що якісний сервіс — це не просто обов’язок, а одна з наших цілей. Нам важливо, щоб кожен відчував себе комфортно і отримував відповіді на всі запитання вчасно.
Ваші рекомендації — найкраща нагорода для нас.
Дякую, що обрали нас!
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Супер картки - яскраві, гарні, великі
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Дякую продавцю. Відповіли буквально через хвилину відправили на наступний день.
- Продавец Динозаврик Данік
Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Ми завжди прагнемо надавати найкращий сервіс, тому ваша задоволеність — це для нас найбільша нагорода. Швидкість у відповідях та оперативна доставка є нашими пріоритетами, адже розуміємо, як важливо отримати замовлення вчасно. Раді, що ви залишилися задоволені нашою роботою! Сподіваємось побачити вас знову.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Замовлення отримала швидко. Якість відмінна. Діти задоволені. Дякую за подаруночок!)
- Достоинства:
- Недостатки:
- _
- Продавец Динозаврик Данік
Дуже вдячні вам за відгук! Завжди прагнемо, щоб матусі були задоволені не лише якістю продукції, а й швидкістю обслуговування. Ваші слова надихають і надалі працювати з любов’ю та увагою до кожної деталі. Особливо приємно знати, що діткам все сподобалося — це наша найбільша нагорода! Раді, що маленький подаруночок додав трохи радості у ваш день. Дякуємо, що обирали нас, і сподіваємося, що наши картки приноситиме користь та радість вашій родині. Завжди раді побачити вас знову!
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Мені дуже сподобалися картинки. Вони насичені, яскраві та великі малюнки.
Також сподобався продавець. Своїми швидкими відповідями та приємними словами.З Вами приємно мати справу!
І ще був приємний подаруночек, який нас порадував. Дуже дякую!
Рекомендую!- Достоинства:
- Дуже яскраві та міцні
- Продавец Динозаврик Данік
Дякуємо Вам за такий теплий та щирий відгук! Ми раді, що наші картки викликали у Вас позитивні емоції та сподобалися вашому малюку. Нам дуже важливо, щоб наші картки принесли радість і Ваші слова підтверджують це, що ми рухаємось у вірному напрямку. Ми завжди прагнемо створити продукцію найвищої якості, яка допоможе в навчанні та відкритті нових чарівних горизонтів нашої планети. Особливо приємно чути, що ви оцінили насичені, яскраві та великі малюнки – це дійсно важливо для ефективного засвоєння матеріалу.
Також ми щиро вдячні за теплі слова про наш сервіс. Ми розуміємо, як важливо швидко відповідати на Ваші питання , і раді, що ми виправдали ваше очікування. Ми завжди прагнемо забезпечити батьків нашої країни найкращим сервісом, тому ваш відгук особливо цінний для нас та надихає нас працювати ще краще!
Приємно знати, що маленький подаруночок також знайшов своє місце у Вашому серці. Ми завжди намагаємося додати трохи магії до кожного замовлення, і знати, що це було оцінено.
Ваша рекомендація — це найбільша нагорода для нас. Дякуємо за те, що поділилися своєю досвідом та довірою. З нетерпінням чекаємо на можливість знову бачити Вас. Бажаємо Вам та малюку чудового настрою та багато яскравих моментів разом з картками.
З повагою до Вас, та кожної матусі України!