- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Швидко прийшли. Думала вони більш товстіші, але в загалом непогані , я задоволена, дякую!! Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Яскраві та великі
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Нам сподобались
- Достоинства:
- Картки цупкі, якісно надруковані, яскраві картинки. Дитина у 6 місяців уважно розглядає, нам сподобались.
- Недостатки:
- Поки без зауважень
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Гарні картки, дитині сподобались
- Достоинства:
- Якість ціна
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Дуже ввічливий продавець, інформує все що стосується товару і її доставки. Все сподобалось, моя щира рекомендація.
- Достоинства:
- Все чудово та якісно
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Дуже гарні навчальні карти «кольори» приїхало у зручному упакуванні, самі картки є хорошими і яскравими.
Продавець ввічливий підтримував звʼязок і все детально описував інформацію про доставку. Дуже задоволена покупкою!- Достоинства:
- Все чудово
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Отримала картки Домана і залишилася в повному захваті! Якість просто на висоті: щільний картон, яскраві й чіткі зображення, немає жодного запаху фарби. Дуже приємно тримати в руках, видно, що зроблено з турботою.
Окремо хочеться відзначити швидкість доставки – замовлення прийшло буквально за кілька днів, усе було надійно запаковано. Також порадувало уважне ставлення продавця – швидко відповідали на запитання, допомогли обрати потрібний комплект.
Особливо вражає такий високий рівень сервісу в настільки непростий час, під час війни в Україні. Незважаючи на всі складнощі, працювати з такою якістю та швидкістю – це просто чудово.
Дитина одразу зацікавилася картками, заняття проходять легко й захопливо. Дякую за чудовий товар і сервіс! Буду рекомендувати друзям."- Недостатки:
- Нем
- Альона Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Якісні,гарні,великі ,картки ! Рекомендую від душі ))) Окреме дякую ,за подаруночок )))
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Продавець швидко звʼязався і відправив товар. Товар гарної якості
- Надія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Рекомендую продавця
- Достоинства:
- Все сподобалось,прийшли картки дуже швидко,дитина задоволена,продавець ввічливий,все на високому рівні рекомендую
- Іванна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Картки великі!Яскраві кольори!дитині сподобалися)
- Продавец Динозаврик Данік
Дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам неймовірно приємно чути, що наші картки справили гарне враження і сподобалися вашій дитині. Ваша похвала щодо яскравих кольорів та зручного розміру — це саме те, до чого ми прагнемо, адже ми хочемо, щоб навчання було не лише корисним, але й цікавим та захоплюючим для малечі. Кожна деталь наших карткок створена з турботою про розвиток дітей, і ваша підтримка мотивує нас продовжувати працювати над новими ідеями та вдосконалювати те, що вже створено. Бажаємо вам та вашій дитині безліч захопливих моментів під час гри та навчання з нашими картками! Дякуємо, що обираєте нас!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Картки просто суповері, колір насичений
Реальності перевершила очікування
Дитина і я взахваті
Також дякуємо за мелений подаруночок- Достоинства:
- Картки з овочами реалістичні це допоможе дитині швидше вивчати
- Продавец Динозаврик Данік
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми безмежно раді, що наші картки перевершили ваші очікування. Ваша оцінка насичених кольорів і реалістичності карток з овочами приносить нам величезну радість. Ми прагнули створити набір, який не лише буде корисною, але й приємною для дітей та їх батьків.
Те, що ваша дитина та ви в захваті від наших карток, є найкращою винагородою для нас! Ми віримо, що навчання може бути захопливим і веселим, і ваш коментар підтверджує, що ми на вірному шляху.
Також приємно чути, що маленький подаруночок зробив вашу покупку ще більш приємною. Ми завжди намагаємось додати щось особливе для наших покупців, щоб ви відчували нашу вдячність за вашу підтримку.
Сподіваємося, що наші картки допоможуть вашій дитині отримати нові знання з радістю та натхненням!
Дякуємо вам ще раз за ваш відгук і за те, що обрали нас!
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Дуже задоволена, картки гарні, яскраві, великі, не тонкі
- Продавец Динозаврик Данік
Щиро дякуємо вам за теплий відгук про наші картки! Ми дуже раді, що вони вам сподобалися. Ваша задоволеність — це найвища нагорода для нас. Ми старалися створити картки, які будуть не лише красивим, але й зручним у використанні, і ваші слова підтверджують, що ми на правильному шляху.
Яскраві кольори та якісний матеріал карток розроблені з думкою про дітей, адже хочемо, щоб навчання приносило радість і задоволення. Надіємося, що наші картки стануть чудовим інструментом для розвитку вашої дитини, сприятим її навчанню та творчому розвитку.
Дякуємо ще раз за ваші добрі слова! Бажаємо вам і малюку багато радості та нових відкриттів!
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Динозаврик Данік
Замовлення отримала швидко. Якість друку чудова. Дітям дуже сподобалось. Окреме дякую за подаруночок, дуже приємно!)
- Достоинства:
- Якість, зручний розмір карток.
- Недостатки:
- _