Отзывы покупателей о Маршрутизатор Totolink A3002R
- Fes t***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
лагає на кожному місці, не рекомендую ніколи, просідає, кожні 30м виключається на секунд 30 потім знову заробить
- Достоинства:
- Недостатки:
- Його існування
- Сергій Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В нем 12в , не 9. Исправьте, это сейчас актуально.
- Анатолій Ф***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
брав це чудо у свого провайдера, толком прошивку не знайти!
TOTOLINK-ROMSAT-A3002R-He-V1.0.0-B20201123.1129
стоїть прошивка від ROMSAT - не обновляли її вже пару років, остання помічена прошивка на нього TOTOLINK-ROMSAT-A3002R-He-V1.0.0-B20210312.1608
де її скачати нз у ROMSAT навіть на цю модель V2 прошивка.
З офіційного сайту ТОТОЛИНК.нет теж не знайти щось нове і навіть старе не ставиться!
ТРИМАЙТЕСЯ ВІД ЦЬОГО РОУТЕРА ПОДАЛЬШЕ ОСОБЛИВО ВІД ROMSAT!!
Звертався до провайдера, кажу скиньте прошивку уу до вас прийде спеціаліст в нього є прошивка нз так навіщо мені платити за цей виклик, дайте прошивку 2мин роботи, так само звернення зафіксоване на їх лінії ROMSAT де раз в 2-3дня беруть трубку!
Це клоуни TOTOLINK A3002R зробили V1/V2/V3/V4 модифікації не рахуючи A3002RU модифікації а обновляти толком не обновляють нічого, що веде до хакерських атак і косяків саме в мої прошивці з переповненням буферу, далі роутер сам по собі живе і перебирає купу не потрібних команд більш детальніше про його слабкість і дирки в плані софту можете знайти на ГІТхабі вже доказаний факт якому не один рік!- Достоинства:
- Недостатки:
- софт
- Евгений
іншу прошивку так і не знайшли?
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
постоянно сам перезагружался, постоянные перебои с интернетом, сдал назад вернули деньги
- Недостатки:
- нестабильная работа