Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Акустическая система Edifier R33BT Black

Оценка пользователей 4.9/5
  • Тимур С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Отличный звук. У меня даже нет отдельной звуковой карты. Просто втыкнул в ПК и сходу тебе хорошее качество звука. Сбалансированное я бы сказал. Все частоты хорошо слышно, нет перезруза, чистый звук. Сравнивал для интереса со звуком колонок встроенных в монитор, небо и земля. Прям рай для ушей.

Достоинства:
    Качественный звук
  • Євген М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

якість є. частот високих недостає.

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Загалом дуже класні колонки. Звук хороший, зібрані якісно. Не великі і помістяться на будь- якому столі.
    Не знав для чого мені блутуз в колонках, поки не купив проектор - тепер не уявляю як можна мати колонки без блутузу )). Підключаються швидко, звʼязок тримають гарно. Єдине що бісить - це миготіння синього діоду, коли вимикається пристрій, до якого були підключені колонки.

Достоинства:
    Хороший звук. Безпровідний звʼязок.
    Недостатки:
    Миготіння діоду
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

В цілому задоволений покупкою. Колонки якісно зібрані, зручне керування зверху колонки. Чисте звучання, без хрипів, шуму і т.д. Швидке підключення по блютузу. З коробки мають звучання на обителя мені не зайшло і все виправив за допомогою fxsound, бо для ігр мені не вистачало деталей. Скрін налаштувань кріплю. Музика чудово звучить, відео також, навіть баси які не які в таких крихітках є. Вважаю, що своїх грошей варті. Хоча 4й день і поки звикаю, бо до цього були 20 років Sanyo 10вт)

Достоинства:
    Чистий звук, блютуз, компактність, зручне керування
    Недостатки:
    Треба налаштовувати під себе
  • Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Якісна збірка, виконання. Блютуз модуль гарно працює, нічого не відʼєднується і зрозуміло працює. Звук гарний, досить гучний. Можна зняти сітки для більш класичного вигляду.

Достоинства:
    За свою ціну топ
  • Роман Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дуже якісні і стильні колонки, звук чистий і досить голосно грають!

• Ольга Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Нарушены сроки доставки. Указано одна дата, по факту ничего не отправили. Три дня прошло, ничего не отписали

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Під'єднання по блю туз швидке!
    Акустичні параметри
    Ціна-якість -4,5

• Андрій О***

Дуже хороші, вже користуюсь близько 2х років

• Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дуже задоволений, без налаштувань забагато низьких, але якщо трішки підкрутити на Пк то стає краще. А вцілому задоволений, отримав саме те що хотів!

Достоинства:
    Дизайн, блютуз
  • Артем А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Через тиждень почав йти гул прям дуже помітний. Аж неприємно сидіти біля них, коли нічого не грає

Достоинства:
    Добрий звук, дизайн
    Недостатки:
    через тиждень почали гудіти
    • Олександр Н***

Спробуйте на ПК додати гучності, а на колонках забавити. (Наприклад на ПК 80-90%, а на колонках регулятором вже скільки потрібно)

• Носач Р***

Гул скорее всего из-за кабеля или плохого контакта в гнезде

• Артем А***

Пробував щось змінити, як писали вище, але просто здав по гарантії і купив майже такі самі від цієї ж фірми - там все ок

• Влад М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Круті колонки, не великі, те що треба.

Достоинства:
    Якість звуку, компактність
    Недостатки:
    Не виявив
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дуже кайфую вже тиждень від цих колонок. Зручно перемикати між ПК і телефоном, завдяки BT. Якість звуку - супер

Достоинства:
    BT, звук
    Недостатки:
    за таку ціну немає
  • Ганна

Дуже задоволена)

Достоинства:
    Гучні, стильно виглядають, невеликі
  • Сергій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Це друга акустика від цієї марки, і це топ, по ціні якість.

Достоинства:
    Всі
  • Анатолій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудові колонки. Налаштовані якісно, досить лінійно, що дозволяє додатково встановленим еквалайзером досягати чудового звуку. Неочікувана якість басів з таким малим розміром
    Компактні, якісні. Блутцз підключається миттю.
    Брав батькові на подарунок і захотів собі)

Достоинства:
    Якісний звук, блутуз, досить голосні, не риплять, не шумлять. Симпатичні
    Недостатки:
    Міг би назвати відсутність регуляторів частот, але встановлений еквалайзер вам все вирішить
  • Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купляв через відгуки, колонки хороші, гарний звук, але я не меломан щоб реально відповідати за ці слова

Достоинства:
    Працює блютуз, хороший бас
    Недостатки:
    Важкі
  • Максим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Щоб вимкнути потрібно тримати 3 секунди, я б волів простим натисканням. А так якісні колонки.

Достоинства:
    Гарні колонки
    Недостатки:
    Кнопка вмикання і вимикання
  • Юлиан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Крутий,чистий,об'ємний звук!Баси(навіть без сторонніх налаштувань і еквалайзерів)—дуже-дуже достатні!Після колонки JBL Charge 3—небо і земля.Просто оргазм для вух—рекомендую!

• Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звичайні колонки, прикольно що є блютуз

• Юлиан П***

Доброго часу доби!Підкажіть довжину кабелю для підключення другої колонки(приблизно).Дякую!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хороші колонки але не очікуйте від них якогось вау-ефекту. Тому раджу поставити еквалайзер, наприклад як у мене FxSound (він безкоштовний) і вони зазвучать набагато краще.
    Також дуже зручно що колонки працюють і по блютузу.

Достоинства:
    Хороший класичний дизайн, дерев'яний корпус, хороше звучання, підключення як по кабелю так і блютуз
    • Acid C***

Вітаю, можете підказати параметри еквалайзера, яки ви використовуєте?

• Віталій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звук однозначно кращий чим в ноутбуці, чи телевізорі.
    Можу порівняти тільки з своїми старими колонками які відніс на роботу. Мої Sven 15річні(рижого кольору) на 20% більші по розміру і мають 2регулювання на самій колонці і звучать набагато краще(при тому що були колись економ по ціні). Тут звук глухуватий, ну щось нето для мене. Щось пробував налаштувати стало краще, але не на стільки. Ще попробую налаштувати якщо вийде залишу,якщо ні - заберу старі з роботи і перемалюю їх в чорний колір а ці на роботу.
    Пишуть всюди що колонки дешеві, що Ви хотіли, що звук нормальний.
    Ну не знаю, маю колонку маленьку на SD за 20$ звучить краще.

Достоинства:
    Маленькі, класний дизайн. Досить не поганий звук. Сподобались кнопки на колонці.
    Недостатки:
    РЕКОМЕНДУЮ ЙТИ В МАГАЗИН ПІДКЛЮЧАТИ ТА СЛУХАТИ ЯК ЗВУЧАТЬ 5-10 колонок і тоді купляти. Все ж таки це лотерея.
    • Володимир П***

FxSound може допомогти поліпшити якість звучання.

• Віталій І***

Налаштувати зміг. Звук задовільняє на 100%.
      Тепер однозначно рекомендую.
      Налаштував за допомогою звичайних налаштувань від віндовса.

• Єгор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Якщо вам просто дивитись фільми/серіали/ютуб під чай або каву, то беріть, будете задоволені повністю, на звичайні битові потреби з головою вистачить, але якщо ви хочете навалити фонк на всю хату, щоб сусіди чули, тоді краще брати щось потужніше :)

Достоинства:
    Гарно виглядають; мають блютуз, що дуже зручно, як на мене; гарний вигляд індикатору
    Недостатки:
    Жодних
  • Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хороші колонки. Зручно що працюють по блютуз. Виглядають краще ніж на фото. Класичний дизайн. Звучання звісно на ті гроші що вони коштують, тому хто хоче супер звучання треба купувати щось дороще.

Достоинства:
    Bluetooth, МДФ корпус, хороше звучання, класичний дизайн
    Недостатки:
    поки немає
  • Віктор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хороші колонки як за ці гроші, але доведеться погратись з налаштуванням еквалайзера на ПК, тому що немає регуляторів на самих колонках

Достоинства:
    Ціна, блютуз
    Недостатки:
    Не вистачає регуляторів низьких та високих частот
  • Сергей

Колонки просто топ!

Достоинства:
    Звук бімба
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Колонки гарно звучать рекомендую всім

Достоинства:
    Звук ,дизайн ,легкість
  • Леся С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Гарні колонки. Досить гучні.

Достоинства:
    Все добре
  • І П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

В аккустике не шарю, но, как по мне, отличные колонки.
    На высокой громкости качество звука не падает.
    Блютуз работает без проблем.

• Илья К***

Бас не дуже

Достоинства:
    Робота дуже шикарна, я задоволений покупкою
    Недостатки:
    Немає, не знайшов
  • Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Сумісні з системним блоком, хороші колонки зручного розміру, для всього підходить (зазвичай голосно нічого не слухаємо), не гудять і не риплять коли виключаєш комп'ютер, роз'єм AUX і живлення від розетки цілком підійшло.

Достоинства:
    Якісний звук, зручний розмір
  • Юлия С***

Класні, приемний звук

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купив 2 тижні тому, повністью задоволений даними колонками. Я не спеціаліст тому говорити про низкі, середину та високі - не буду. Як на мене хороший звук. Купував для повсякденого використання, а саме для ютубу, фільмів та серіалів, але і музику я на них слушав і звук мене повністью влаштовує. Конкретно в мене зібрані якісно, браку ніякого немає, виглядають як на фото - добре. Блютуз працює прекрасно, ні разу в мене не обірвалося зєднання. Якість звуку що через блютуз що через кабель - однакова. При роботі через кабель кнопка вмикання світиться зеленим, а коли через блютуз - синім, можливо комусь ця інформація буде корисною.
    Є одна річь, на фото коли зняті сітки то видно металеві тримачі, але на справді вони пластивоні і є частиною самої сітки, тому без сіток у вас будуть діри в місцях зєднання. Як на мене це не недолік, просто може комусь це важливо

Достоинства:
    Ціна, вигляд, компанія-виробник, якість, хороший для повсякденого використання звук
    • Nicholas

Привіт, а гудуть Колонки?

• Звоздяк В***

Якщо звук на максимумі на колонках і на самому компі то чути зовсім маленький гул, але це якщо тримати голову біля них. Для мене це не проблема тому, що я ніколи не виставляю звук більше ніж на 50 відсотків. А максимальна гучність колонок для мене за дуже сильна.

• Звоздяк В***

Взагалі Edifier це дуже хороший бренд який випускає багато крітих колонок, але коштуюсь вони в разів 10 більше ніж ці. А тут вони вирішили віпустити пару бюджетних моделей (давайте будеме честними, колонки до 100 доларів - бюджетні). Конкуренція і цьому сигменті дуже велика і є багато інших колонок які виглядают крутіше, у них підсвітки и тому подібне, але по звуку вони точно програют цим. Саме через простенький дизайн ці колонки, на мою думку, не стали хітом.

• Антон П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Годная вещь советую для небольших помещений или рабочего места

Достоинства:
    Качественный дивайс, удобен в использовании
    Недостатки:
    был бы пульт д/у было бы вообще суппер, а так вообщем нет
  • Артём Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

На свою цену - прекрасный выбор

Достоинства:
    Громкие, басовитые
  • Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Придбав собі дану пару колонок кілька місяців тому, вирішив написати розгорнутий відгук, можливо комусь знадобиться)
    Моєю ціллю було придбати другу пару колонок, переносних + функція блутуз)
    Позитивний досвід користування акустикою даної компанії я вже маю, отже вирішив зупинитись на цій моделі.
    Акустика зібрана акуратно, явних зауважень не маю.
    Зовнішній вигляд шикарний, впевнений, підійде майже для будь якого дизайну кімнати. Грилі з'ємні, але з ними, в данному випадку, краще!
    На головній колонці керування знаходиться зверху ( гучність +/-, блутуз вкл.), середня кнопка підсвічується приємним зеленим / синім кольором).
    Матеріал акустики приємний, без запаху, виглядає солідно.
    Блутуз працює відмінно, ще жодного разу не "відвалювався".
    При підключенні через шнур до ПК відчутний легкий фон, при з'єднанні по "повітрю" фон майже відсутній. Шнур між колонками довгий, можна розставити їх далеко одна від одної.
    Кожна з колонок має по два динаміки, що для акустики таких розмірів є просто чудовим рішенням!
    Щодо звуку, він є дещо зажатим, але не забуваємо про розміри колонок, і їхню ціну!!! Для своїх розмірів потужність і звук однозначно хороші.
    Якщо коротко, по високим частотам питань немає, бас теж відчутний, і не змішується в кашу. На мій погляд найбільше просідають саме по середніх частотах. Але хорошим еквалайзером це можна трохи поправити)
    Якщо маєте хороший програвач на смарті, з еквалайзером, будете також приємно вражені звуком по bluetooth.
    Фолк, джаз, ембієнт, рок, на мій погляд звучить на них краще ніж прогресив чи важкий метал різного гатунку:)
    Для прослуховування музики різних жанрів я використовую значно більшу 3-х полосну акустику. Цих же малюків придбав використовувати для всього іншого на ПК, і функцію блутуз зі смартфону)
    Однозначно раджу їх, отримаєте якісний товар за розумну вартість!