Отзывы покупателей о Электролобзик Makita M4301, 450Вт, 18мм (M4301)

• Сергій П***

З заводу добре змащене коліщатко направляючої та шток (аж корпус в змазці). Шнур резиновий 2 метри. Тестува на брусі 40*50 мм. У режимі без маятникового ходу - ріже повільно, зріз доволі рівний. Із маятниковим ходом (3 позиція) - брус препиляло швидко, зріз менш рівний. Вібрація при роботі - мінімальна. Талон не заповнений. Реєстрацію по серійному пройшов на офіційному сайті виробника.

• Владимир

Всё Гуд! Купил быстро, доставка 2 дня.

Достоинства:
    Быстро пилит. Лучше чем ножовкой или бензопилой.
  • Александра Б***

Отличная вещь по сносной цене!!Муж одобрил

Достоинства:
    Цена,удобность
    Недостатки:
    Пока не нашли
  • Максим К***

Я конечно не эксперт и не профи столярного мастерства, чтобы рекомендовать данный инструмент, но лобзиком как новичок я остался доволен. Распил доски получился чистый, скорость работы шикарная, полотно в комплекте по ощущениям качественное.

Достоинства:
    Не шумный удобный инструмент
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Андрій М***

4 см столешниці тягне норм? Чисто?
      Підкажіть хто порівнював з іншими

• Василь П***
    Продавец: Rozetka

Шість років тому терміново придбав на заміну лобзику який "позичили". В мене він ще під маркою "Makteс". Фактично це "Makita 4327"(яку також маю) без регулятора обертів але зі зміною кроку різу.
    За цей час змінив направляюче коліщатко а також взяв алюмінієву платформу від 4329. Зручне руків'я, кнопка має плавний хід та блокування, що зручно коли треба багато пиляти. Чудовий варіант за помірні гроші для тих хто береже свій час і нерви. Варто тільки пам'ятати що для важких робіт на будівництві є інші моделі. Рекомендую.

Достоинства:
    Чудова зборка.Тиха м'яка робота.
    Недостатки:
    Відсутність регулятора обертів окремим коліщатком.
    • Віктор

Позичили, і так і не віддали?

• Василь П***

*"Позичили"* без мого відома, назавжди :)