- ЄлізаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Термоекопродукція
Отримала задоволена. Менеджер запитала різнокольорові чи одного кольору. Замовила різнокольорові. Задовбали ці пакетики. Мішки відмінні і плотні. Досить вмістки
- Достоинства:
- Доставка Укрпошта
- Продавец Термоекопродукція
Дякуємо за відгук! Щиро раді, що підтримуєте українського виробника . Користуйтеся із задоволенням)
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Термоекопродукція
Дуже неприємний момент з ціми мішечками. З них постійно сиплеться мікро частинки пластику , навить після прання. Дуже багато бруду, та ще дуже не корисно для здоровʼя вважаю.
Купувати не раджу(((
З повагою,
Дмитро- Недостатки:
- постійно сиплються мікро частинки пластику. Дуже багато бруду, та ще й для здоровʼя зовсім не корисно (((
- Продавец Термоекопродукція
Доброго дня. Нам дуже прикро за таку ситуацію, передамо інформацію на виробництво. Перепрошуємо що так склалося. Менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення проблеми. Дякуємо за відгук!
- Продавец Термоекопродукція
Шановний Дмитро! З Вами вже звʼязались менеджера та попросили повернути товар за наш кошт нам, щоб ми могли повернути Вам кошти. На що Ви відповіли, що краще надати Вам додаткову знижку. Якщо мішки такі погані, навіщо просити знижку на наступну покупку?
Ми все ж дуже просимо та рекомендуємо повернути нам товар, котрий згідно Ваших слів не такий, хоча ніхто ще ні разу не жалівся, ми повернемо Вам кошти, щоб Ви змогли придбати більш якісніший товар в іншому магазині.
З нашої сторони ми обовʼязково перевіримо якість товару, наявність браку та у разі виявлення такого, приймемо відповідні міри
- Мар'янаОтзыв от покупателя. Продавец: Термоекопродукція
Гарний товар українського виробника, продавець швидко відправив. Дякую
- Достоинства:
- Альтернатива поліетилену
- Продавец Термоекопродукція
Дякуємо за відгук ! Дякуємо, що обираєте українського виробника !
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Термоекопродукція
Отличные мешочки. Сетка жёсткая. Влазит несколько кг картошки. Отличный вариант для хранения продуктов
- Достоинства:
- Прочные
- Недостатки:
- Отклеиваются ценники в магазине
- Продавец Термоекопродукція
Доброго дня, дякуємо за відгук, наша рекомендація клеїти цінничок навколо шнурівки, тоді все буде добре)
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Термоекопродукція
Класні мішечки, легко перуться, міцні.
- Достоинства:
- Дуже гарна якість, міцні
- Продавец Термоекопродукція
Щиро дякуємо Вам за відгук та підтримку українського виробника в такий нелегкий час
- Илона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Термоекопродукція
Спасибо, буду заказывать ещё))
- Достоинства:
- Прекрасные мешочки)) спасибо)) и ещё и подарочек положили!! Молодцы!! Быстрая доставка.
- Продавец Термоекопродукція
Щиро дякуємо Вам!