- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший тримач
- Достоинства:
- Хороший
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Павло Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже зручний
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличное качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Анжеліка Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальний тримач
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Анжеліка! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За свою ціну хороший тримач. Тримається нормально, телефон також тримає нормально, компактний.
- Достоинства:
- Компактний, ціна, тримається нормально.
- Недостатки:
- За таку ціну - нема.
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Ілля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Виглядає не надійно, але на практиці гарний тримач телефону. Nothing phone 2a тримається ідеально, гарно встав у дефлектор ваз 2115. Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна, якість, конструкція.
- Недостатки:
- Через спецефічну конструкцію, іноді не з першого разу влучаю телефоном
Представник постачальникаІлля, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- Світлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже зручний.
- Достоинства:
- Відмінне інженерне рішення. Тримає добре.
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже зручний!
Представник постачальникаДоброго дня, Владиславе! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Свою функцію виконує чудово
Представник постачальникаДоброго дня, Іване! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже зручна! Кріплення надійне
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
за ці гроші кращого мабуть не існує
- Достоинства:
- працює як мав би
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олексію! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мій телефон не тримає
Представник постачальникаДоброго дня, Денисе! Нам шкода, що знайомство з продукцією ColorWay мало для вас негативний досвід. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, по гарантії.
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Товар належної якості, доставили бистро,все чудово.
Представник постачальникаДоброго дня, Миколо! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Бибик В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Павел М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все было замечательно)))
- Достоинства:
- Удобный)))
- Недостатки:
- Не увидел)))
Представник постачальникаДоброго дня, Павло. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ок
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Неожиданно хорошее качество . " Лапы" с резиновыми накладками. Не дребезжит.
На коробке написано " сделано в Украине ".
Представник постачальникаДоброго дня, Миколо! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В середнюму добре.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Кріплення.
Представник постачальникаДоброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудово тримає телефон
- Достоинства:
- Тримає телефон
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!
- Юрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
До этого держался на магните на тоннеле АКПП.не очень удобно.сейчаспрямо перед глазами не надо убирать взгляд с дороги .на одесской брусчатке фиксирует телефон надёжно, грех жаловаться. Легко установил одной рукой. Телефон легко ставить и снимать с держателя.
- Достоинства:
- Адекватная цена и функционал
- Недостатки:
- Не обнаружено
Представник постачальникаЮрію, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна якість за доступною ціною
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Норм за такі гроші
Представник постачальникаДоброго дня, Олеже! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Топ
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Подобається, що можна не переживати за те, що яма на дорозі може скинути телефон.
Для себе я обрав цей фіксатор на рещітці дефлектора, замість фіксатора на склі- Достоинства:
- Просто монтується, витримує струшення авто і не роняє телефон
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Антоне. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сміття
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Нам шкода, що у вас склалося негативне враження, але без деталей складно зрозуміти причину.
Автотримач ColorWay Gravity Sensor Holder (CW-CHG11-BK) належить до категорії gravity-тримачів, і його робота напряму залежить від:
- типу вентиляційної решітки в авто;
- ваги та габаритів смартфона;
- товщини чохла (масивні чохли можуть заважати коректній фіксації).
У більшості випадків проблеми пов’язані саме з умовами використання, а не з дефектом виробу. Якщо тримач не підійшов під конкретне авто або телефон — радимо обирати модель з механічною фіксацією або кріпленням на присосці.
Якщо ж є конкретна проблема з товаром — будемо вдячні за уточнення, це допоможе дати корисну відповідь іншим покупцям.
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Можна брать
Представник постачальникаДоброго дня, Денисе! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудово виконає свої функції
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук і за вибір продукції ColorWay. Користуйтесь із задоволенням!
- НікітаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Функції виконує, але вистачило на трохи більше ніж рік - відламалась кулька кріплення
- Достоинства:
- Добре тримає, зручна.
- Недостатки:
- Відламалось кріплення через рік використання, ледь зняв з дефлектора
Представник постачальникаДобрий день, Микито. Вдячні за вашу оцінку! Нам шкода, що деякі аспекти не повністю відповідали вашим очікуванням.
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Поставив на інше кріплення, тримається гарно
Представник постачальникаДоброго дня, Валерій! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Всі, кого знаю, носять смартфони в бампері, чи в чехлі, а підставки розраховані на голий телефон.
- Достоинства:
- Зроблено шоби легко вставляти телефон
- Недостатки:
- Не розраховано на телефон в бампері. Шоби такі тримався, треба ще резинку від волос надіти на конструкію, тоді не вилітає.
Представник постачальникаДобрий день, Олександре. Дякуємо за відгук. Шкода, що не все повністю відповідало очікуванням. Ми врахуємо ваші зауваження.
- Валерий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний тримач, виконує мвою фкнкуію на 100%
Представник постачальникаВітаємо, Валерій! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Анатолій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличный
- Достоинства:
- Всё качественно
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Как всегда товар пришёл вовремя, все целое. Сперва немного получался, найдя подходящий дефлектор, чтоб зафиксировать в правильном положении. Но с 3 попытки всё стало аккуратно. Телефон в положении вертикальном. Удобно. Киа к5. Все подошло.
- Достоинства:
- Удобно пользоваться. Телефон не падает. Качество достойное.
- Недостатки:
- Пока не обнаружено.
Представник постачальникаВітаємо, Євгене! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Щиро раді, що Ви обрали товари нашого бренду.
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Товар соответствует описанию
- Достоинства:
- Телефон держит хорошо
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано. Дуже приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Дякуємо за довіру!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Підходить до Toyota RAV4 XA50
Зручний
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас.
- Алена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Усе чудово! Зручно і компактно! Дякую продавцеві
- Достоинства:
- Невеликий, зручний, гарно фіксує телефон
Представник постачальникаДоброго дня, Олено Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!