- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Брала для чистки посуду
- Достоинства:
- Справився
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 5 кг
Придбали соду по відгукам в інтернеті. Дуже задоволені результатом. Це дійсно дієвий засіб. Ще треба один раз повторити і буде
- Достоинства:
- Відповідає опису та характеристикам.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Геннадій М***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
На душеву кабіну та умивальник пішло все відро. Розібрав сіфон умивальника, все чисто навіть на стінках. Волосся теж зникло.
- Іван
а якою водою заливали як у тих відео про доброго сантехніка - гарячого чайника чи звичайною холодною? якщо використовували для зливів в умивальниках.
- Петро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 5 кг
Швидко та якісно
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Дуже допомагає при важких засорах, особливо волосся
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 3 кг
Купував для остаточної відмивки еврокуба, під крапельний полив. З поставленою задачею впорався на відмінно. Концентрація розчину(співвідношення) 300гр. порошку на 10 літрів гарячої води (50-60 градусів). Вистачило шість відер. За дві-три години, без механічного втручання, тобто без тертя і миття допоміжними засобами роз'їло все. Результат закріпив, після промивання водою, ще розчином лимонної кислоти (150гр. на 8 літрів води).
- Достоинства:
- Якісна та зручна упаковка.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 3 кг
Чудова якість!!!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Гарний товар по вигідній ціні.
- Бєлова О***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Товар замовляю вдруге, продавець зразу вийшов на зв'язок, посилка прийшла вчасно, всім задоволена.
- Продавец LowPrice Market
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук. Приємно, що Ви знову обрали нашу компанію. Ми й надалі намагатимемося забезпечувати стабільну якість роботи та оперативність відправки. До нової співпраці з Вами!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Прийшов швидко, я задоволений
Респект продавсю.- Недостатки:
- Немае
- Продавец LowPrice Market
Вітаємо! Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок та рекомендацію. Нам важливо, щоб кожен клієнт залишався задоволеним результатом нашої роботи. Дякуємо за довіру до нашої компанії та будемо раді новій співпраці з Вами!
- Миша Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 3 кг
Свою задачу по очистке труб выполняет.
- Достоинства:
- Цена-качество.
- Недостатки:
- Нет.
- Продавец LowPrice Market
Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми цінуємо вашу високу оцінку ефективності нашого товару. До нових зустрічей у нашому магазині!
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 3 кг
Не вірив у те, шо ця сода може так якісно прочищати труби. Шо тільки не купляв - і дорогі порошки, і дешеві, і гелі, і різні рідини - майже нічого не давало стійкий результат, а після каустичної соди вода в зливних трубах шумить, як гірське джерело.
Працює на 100%, дає реакцію, нагріває воду, виділяє такі пари, шо хапанути можна. Для тих, хто пише, шо в них не працює, можу дати пару лайфхаків, які ви можете первірити за допомогою штучного інтелекту, або самостійно в інтернеті:
1. Соду треба розчиняти в теплій воді, а не в холодній. 30 градусів - достатня температура, шоб сода почала шуміти і нагріти воду до 70. Не варто розчиняти її вже в гарячій воді, чи в кипятку.
2. Краще робити розчин, ніж засипати соду в злив і заливати кипятком. Гарячий розчин більш безпечний для труб і кераміки, ніж миттєва бурхлива реакція з кипятком. Я використовую 0,5кг соди на 3л води, заливаю на ніч в злив і зранку промиваю гарячою водою. Також можна окремо літр, чі два залити в унітаз, але треба бути обережним, шоб унітаз не тріснув від перепаду температур і перед наливанням розчину, налити в унітаз пару літрів теплої води.
3. Перед тим, як заливати розчин, треба враховувати той факт, шо вода і бруд в зливних трубах холодні (особливо взимку) і охолоджують гарячий розчин, тому шоб розчин діяв краще, треба спочатку прогнати по трубах гарячу воду, а вже потім заливати в розчин.
4. Обов'язково використовуйте рукавички, хочаб медичну маску, якшо не респіратор і відкривайте вікна.
Помітний результат буде вже після першого використання соди, якшо додавати раз в тиждень для профілактики, то результат буде взагалі фантастичний.- Достоинства:
- Неймовірний результат буквально за ніч
- Продавец LowPrice Market
Максиме, щиро дякуємо за такий детальний та корисний відгук! Ваші поради щодо використання — це справжня знахідка для інших клієнтів. Ми раді, що каустична сода допомогла вирішити проблему, з якою не впоралися інші засоби. Окреме дякуємо за наголошення на правилах безпеки (рукавички та вентиляція) — це критично важливо при роботі з активною хімією. Будемо раді новим замовленням!
- Кирило Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 3 кг
Товар работает на 100 процентов
- Продавец LowPrice Market
Дякуємо за відгук! Ваша оцінка - найкращий доказ якості нашої продукції. Приємно, що Ви отримали очікуваний результат. Звертайтеся ще!
- Анатолій М***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 5 кг
Все супер. Чудово і ефективно працює
- Продавец LowPrice Market
Дякуємо! Нам приємно, що товар виправдав Ваші очікування. До нових зустрічей у нашому магазині!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 3 кг
Всё работает как и положено, вес на 100 грамм больше, что порадовало.
- Достоинства:
- Чистит как заявленно , вес верный
- Виталик К***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Нормальная тема. На 75-80% загрязнение Удаляет.
- Достоинства:
- Работает
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 3 кг
Щось з содою не так, реакції бурхливої нема. Це точно каустик?
- Геннадий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Сегодня попробовал прочистить трубы,засыпал соду,залил водой и тишина,я насыпал соду в банку и залил водой гранулы "соды" просто плавали в воде, никакой реакции. Вывод : мне продали какой то порошок,но не каустическую соду. Пользы от нее -ноль, деньги на ветер.
- Достоинства:
- Не нашел.
- Недостатки:
- Никакого результата.
- Геннадий Т***
Все улажено
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Доставка товара швидка,все супер я задоволений покупкою
- галина к***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 5 кг
Очень плохо упаковали товар. Я специально заказывала в вёдрах, а не в мешке, чтобы удобно было пользоваться, но увы ... Ведра открылись, так как крышки не были зафиксированы, каустик рассыпался по картонной коробке, намок и пришла рассыпанная влажная каша. Очень разочарована таким отношением. Не рекомендую пользоваться услугами этого поставщика, хотя товар прислали быстро.
- Достоинства:
- Срок доставки
- Недостатки:
- Упаковка очень плохая
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Товар відповідає своїм характеристикам. Дякую.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Очень хорошое средство рекомендую всем
- Достоинства:
- Лучшие
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Нужная вещь для очистки труб
- Достоинства:
- Работает на 100%
- Продавец LowPrice Market
Ваша оцінка додає мотивації.
- Іван І***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Працює, в більшого і не треба !
- Продавец LowPrice Market
Дякуємо за гарну оцінку.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Швидко відправили! Відповідальний продавець. Якісний товар!
- Достоинства:
- Ціна, пакування
- Продавец LowPrice Market
Дякуємо, що відзначили наш магазин.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Чудово працює, розбавив у воді, залив на ніч в каналізацію, на ранок все добре, водичка улітає
- Достоинства:
- Працює
- Продавец LowPrice Market
Дякуємо, що відзначили якість.
- Семенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Взяла на пробу - перевершило мої очікування)
- Достоинства:
- ідеально справляється з забрудненнями, не дуже їдкий запах (очікувала гіршого)
- Недостатки:
- не знайдено
- Продавец LowPrice Market
Нам приємно, що ви оцінили товар.
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Норм
- Продавец LowPrice Market
Раді, що все сподобалось.
- Продавец LowPrice Market
Дякуємо, що залишили відгук.
- сергей к***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Відмінний товар
- Достоинства:
- Почистив каналізацію
- Продавец LowPrice Market
Щиро вдячні, що поділилися враженням.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Сода гарно працює. Розчинили 500 грамів соди на 5 літрів води щоб всі гранули розтанули .Залили розчин на кухні і у ванні на 20 хвилин.Слив тепер гарно працює.
- Продавец LowPrice Market
Приємно знати, що якість вас влаштовує.
- Віктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
потрібне для дому.
- Продавец LowPrice Market
Дякуємо, що обрали саме нас.
- Продавец LowPrice Market
Дякуємо, що обрали саме нас.
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
все добре, дякую
- Продавец LowPrice Market
Ваш відгук дуже важливий для нас.
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Все Ок
- Достоинства:
- Діє
Дякуємо за об’єктивність.
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Хорошо чистит засор в трубе... отправлено быстро
- Достоинства:
- Хорошо чистит
- Продавец LowPrice Market
Дякуємо, що поділились досвідом.
- Юрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Сода супер!рекомендую
- Продавец LowPrice Market
Раді, що отримали саме те, чого очікували.
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: LowPrice Market. Вес: 1 кг
Якісний товар. Швидка відправка та доставка.
- Достоинства:
- Труби прчищає на ура.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец LowPrice Market
Раді, що змогли виправдати ваші очікування.