Отзывы покупателей о Брусья спортивные регулируемые Power Strong (с перекладиной, до 160 кг)
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Недоліки - скоріше чіпляння, ніж реальні мінуси. Бруси дуже сподобались
- Достоинства:
- Зручні, високі, стійкі та гарно пофарблені.
- Недостатки:
- Немає інструкції для збирання, хоч збірка і інтуітивно зрозуміла. Не вистачає ключів для закручування бовтів. 4 бовти з 12 були коротші, тому їх було важкувато закріпити з гайкою.
- Продавец Infinito Shop
Іван дякуємо за високу оцінку брус та інформативний відгук, ми раді, що Ви усім задоволені. Бажаємо Вам вдалих та ефективних тренувань!
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
TOP
- Продавец Infinito Shop
Іван дякуємо за високу оцінку брус. Бажаємо вдалих тренувань!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Собирается легко, по ощущениям крепкий.
- Недостатки:
- В комплекте было на 2 болта меньше, смог собрать до состояния в котором можно пользоваться, но высоту отрегулировать нельзя без тех болтов.
- Продавец Infinito Shop
Олександр дякуємо за високу якість брус. Раді, що Вам усе сподобалось. Вдалих тренувань! Стосовно болтів перепрошуємо і очікуйте на зв'язок від нашого працівника, усе вирішимо!
- Олександр
Связался продавец и отправил недостающие детали за свой счет. Теперь нареканий нет)
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Збірка якісна, на перший погляд питань не викликає, збирається інтуїтивно. Стоїть надійно.
- Достоинства:
- Все вище перераховане
- Продавец Infinito Shop
Володимире, дякуємо за високу оцінку брус. Бажаємо Вам вдалих і ефективних тренувань! Завжди Вам раді!
- Кугаєвський Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Дуже сподобались. Я 1.85м і 95кг , витримують з запасом, коли всю конструкцію стягуєш - надійно себе відчуваєш в процесі.
Всі з'єднання і розміри класно підігнані, я дуже задоволений, дякую.
Заморочуватись з фото не хочу, все як на фото сайта і у відгуках інших, свої гроші точно коштують, та й головне повністю свою функцію виконають.- Достоинства:
- Все супер ))
- Продавец Infinito Shop
Дмитро, вдячні за детальний відгук та високу оцінку брус. Раді, що Ви усім задоволені. Бажаємо класних і ефективних тренувань!
- Тарас В***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
За широкі, не зручні, а так, все добре
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Дуже задоволений, бруси виявилися більш стійкими ніж очікував, не хитаються, не ковзають по підлозі. Якість збірки та фарбування також на висоті!
- Достоинства:
- Надійні, не хитаються, якісно зроблені
- Продавец Infinito Shop
Андрій, дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що бруси перевершили Ваші очікування. Бажаємо вдалих тренувань!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Хороший товар.
Гарна якість і стійкість. Хороше покриття. В комплекті все необхідне для збирання крім ключів.
Запакували доволі добре, я більше часу витратив на те щоб розпакувати все ніж на збирання конструкції.
Доставили швидко!
Рекомендую!- Достоинства:
- Гарна якість, Надійні, Хороше Покриття
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец Infinito Shop
Олександр, дякуємо за високу оцінку брус WCG "Power Strong" та нашого обслуговування, ми раді, що Ви усім задоволені. Бажаємо вдалих і ефективних тренувань!
- Всеволод П***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Все є, усі болти і кришечки і гаєчки
Дуже стабільні, нема хитань чи коливань, бо це найважливіше. Вирівнюються за рахунок додаткових з'єднань- Достоинства:
- Все є, повна комлектація. Не хитаються
- Недостатки:
- Було б чудово як би був ключ для гайок, хоч одноразовий. Бо в мене випадково опинилися потрібні ключі
- Продавец Infinito Shop
Всеволоде, вдячні Вам за високу оцінку брус. Ми раді, що Ви усім задоволені і бруси ідеально підійшли Вам.
Бажаємо класних тренувань і вдалих покупок! - Ясвіт О***
Підкажіть будь ласка, які ключі треба, щоб зібрати ці бруси?
- Микита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Зручно регулювати ширину завдяки поперечним балкам. Завдяки ним не роз'їжджаються навіть якщо віджиматися дуже широким хватом.
- Достоинства:
- Стійкі. Зручні. Продумана конструкція.
- Продавец Infinito Shop
Микито вдячні Вам за відгук і ми раді, що бруси підійшли Вам за усіма параметрами.
Бажаємо вдалих тренувань та чудових покупок
- Сыромятник В***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Хорошие брусья, удобный хват (диаметр поручня), настройка ширины, высота. Вобщем, достаточно качественно сделано. Брусья устойчивы на полу.
- Достоинства:
- качество сборки, удобство пользования
- Недостатки:
- небольшой минус: некоторые заглушки для болтовых соединений иногда трудно установить из-за их размеров
- Продавец Infinito Shop
Щиро дякуємо Вадим за високу оцінку нашого товару! Ми раді, що бруси підійшли і Ви задоволені! Бажаємо владних тренувань та гарних покупок! Чекаємо на Вас ще!