- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Турнік прислали у вказаний на сторінці термін. Запаковано добре. У комплекті нема інструкції (або мені не поклали), але збирається все дуже просто. Нема ключів для збору, треба 2 ключі на 8.
Була проблема з тим, що регульовані червоні стійки дуже тяжко входили у стійки турніка, можливо через те, що не зачистили дірки у сірих ніжках турніка. Треба було силою вставляти, через що вони шкрябались зі всіх 4 сторін. І якщо потім піднімати перекладину на рівень вище, то червоні стійки були вже без фарби. Повідомив про проблему виробника - виробник без питань пішов на зустріч, запропонував 2 варіанти вирішення ситуації і ми її вирішили.
Конструкція надійна, при нормальному закріпленні гвинтів не хитається. Якщо маєте комплект довгих резинок з супротивом, то можна задіяти купу різних груп мʼязів, бо стійкість турніка дозволяє за допомогою резинок супротиву тренувати різні мʼязи - тріцепс, прес, поперек, сідниці, ноги, груди. Зважаючи на ціну і те, що не треба нічого сверлити чи клеїти для закріплення - вибір чудовий. Силовий вихід робиться, крутитись на турнику не рекомендую.- Достоинства:
- Надійність, не хитається під час підтягувань. Великий діапазон регулювання.
- Недостатки:
- Не дуже зрозуміла доцільність двох ручок для віджимань надшироким хватом.
- Тарас Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Хороший турнік. Але перекладина не така як на фото продавця - та кріпиться на два болти, а та, яка надійшла фактично, - на чотири, що звичайно, більш надійно, але…. До комплекту не додали два довгі болти…
- Продавец Infinito Shop
Тарас доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що турнік Вам сподобався! Нам дуже шкода стосовно ситуації з болтами. Наші менеджери негайно зв'язуються з Вами для вирішення цього питання! Вибачте за незручності!
- Ігор
Спочатку так само, як і ви закріпив. Але там треба оті болти, які кріплять дві регульовані стійки, викрутити і закріпити ними саму перекладину, щоб її тримали 4 болти. А дві червоні стійки будуть триматися на двох вставних "гачках", які йдуть у комплекті та тих двох гвинтах, які ззаду фіксують положення.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
чудовий турнік!
- Продавец Infinito Shop
Сергій, дякуємо за високу оцінку турніка WCG "Sport Life", раді, що Ви усім задоволені. Бажаємо вдалих тренувань та чудового настрою!
- Вікентій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Нормальний турнік для ціни менш ніж $100. Комплектний, нормально зібрався, резинки налазять:) просто треба трохи зусиль докласти, вони на те і резинові. Єдине що один болт виявився задовгий і на нього не налазить заглушка. Трохи муляє око, був би вдячний якби прислали болт трошки коротший, бо не маю інструмента під рукою щоб зточити
- Достоинства:
- Ціна, нормальна якість
- Недостатки:
- Один болтик задовгий, але то дрібниці
- Вікентій К***
Зі мною звʼязалися і вислали болт потрібного розміру після коментаря, все люкс
- Продавец Infinito Shop
Вікентій вдячні за відгук та високу оцінку турніка. Раді, що Ви усім задоволені. Бажаємо класних і ефективних тренувань! (Питання з болтиком успішно вирішене, відправили за власний рахунок)
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
дуже було би круто в комплекті мати якийсь гаєчний ключ, бо його не отримав.
деталі із фото не всі співпадають, нижні рейки налазять на гумові чорні ніжки, із-за чого не плотно прилягають. думаю трохи промахнулись із отворами, на пів сантиметра ближче до центру і було би ок.
сам турнік досить сильно хитається ліворуч\праворуч. в цілому це тільки на краще в моєму випадку, бо тренування більш якісні, але якщо для когось ця "стабільність" важлива, то це не ваш варіант.- Достоинства:
- регулювання висоти
- Недостатки:
- хитається в сторони, збірка не в усіх місцях якісна, не всюди деталі прилягають одна до одної достатньо.
- Продавец Infinito Shop
Руслан, дякуємо за відгук про турнік. Окремо хочемо зазначити, наші менеджери зв'язались з Вами та прояснили усі моменти, а саме, гумові накладки, повинні туго заходити, щоб потім триматись і не злетіти з ніжок, вони гумові, а отже Ви можете натягувати їх, не боячись порвати. Стосовно нестабільності конструкції, то потрібно просто дотиснути усі болти та гайки до максимуму і хитання повинні зникнути. Бажаємо Вам вдалих та ефективних тренувань!
- Глеб С***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
спочатку не хотів брати , думав за такі грощі нічого гарного не вийде,шукав довго щось таке , дуже хотів займатись ,болти міцно тримають, нічого не скрипить, коментар не є якоюсь там наркуткою, справді за таку ціну я отримав гарний стаціонарний апарат, навряд чи десь можна знайти щось дешевше, хіба що бу, доставили вчасно як і вказано в термінах, комфортно триматися за перекладину, ну а так дякую за товар
- Достоинства:
- Міцний, хоча по фото конструкція схожа на крихку,+ якість металу
- Недостатки:
- трошки фарба злізла але то не заважає
- Продавец Infinito Shop
Гліб, дякуємо за чудовий та об'єктивний відгук про турнік WCG "Sport Life. Ми раді, що Ви усім задоволені. Бажаємо вдалих та ефективних тренувань!
- ЛеонідОтзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
турнік супер але ризинки не налізають як і в іншого покупця в відгуках
та не відправили ковпачки для болтів взагалі(але це не критично)- Продавец Infinito Shop
Леонід, доброго дня, дякуємо за залишений відгук! Наші менеджери вже працюють на вирішенням Вашої проблемки, очікуйте на зворотній зв'язок. Дякуємо за розуміння та вибачте за незручності!
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Купував турнік для дитини. Просив зменшити мінімальну висоту до поперечини. Виконали - ціна не змінилася що приємно здивувало. Усім задоволений.
- Достоинства:
- Швидко, хоча замовлення було зі змінами конструкції
- Продавец Infinito Shop
Олексій дякуємо Вам за високу оцінку турніка.
Ми раді, що Вашому синові усе підійшло. Бажаємо йому вдалих тренувань і високих досягнень в спорті! Чекаємо на Вас ще
- Микита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
В цілому задоволений покупкою. Є певні мінуси, але загальне враження позитивне і для тренувань добре підходить.
- Достоинства:
- Міцний, має значне регулювання по висоті, товщина перекладини зручна для хвату.
- Недостатки:
- Конкретно мій не можна регулювати в зібраному стані - необхідно відкручувати між собою стійки, і тільки тоді можна змінити висоту, тому що у повністю зібраному стані одна зі стійок намертво застрягає і не дає регулювати висоту.
- Продавец Infinito Shop
Микита дякуємо за широкий та об'єктивний відгук на турнік. Ми раді, що в цілому Ви задоволені.
Стосовно регулювання турніка, то наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом для уточнення деталей та вирішення цього питання.
Дякуємо за розуміння. Бажаємо вдалих тренувань!!
- Илья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Ще не вистачає резинок на ручки знизу
- Достоинства:
- Якісний метал
- Недостатки:
- Ще не вистачає резинок на ручки знизу
- Илья П***
Відправили всі комплектуючі яких не вистачало. На практиці товар показав себе дуже добре
- Илья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Резинка не налазить через те що "отверствия" не там зроблені, + не вистачає 7 гайок/
- Достоинства:
- Якісний метал
- Недостатки:
- Недостатньо гайок, дирки зроблені неправильно
- Илья П***
Гайки та резинки відправили, за товар дякую, завжди мріяв поставити турнік, ідеально підійшов в мою кімнату. Якість металу подобається. Ставлю п'ять з п'яти)
- Юрій Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Купив і задоволений.
Так, можна постійно тягати за собою трубу якусь - але ліньки стовпчики вкопувати щоразу))- Достоинства:
- Мобільність. Легка зборка/розборка.
- Продавец Infinito Shop
Юрій, дякуємо за високу оцінку турніка. Раді, що він підійшов Вам за усіма параметрами. Бажаємо гарних тренувань. Чекаємо на Вас ще
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
Отправлять 8 дней турник это я не знаю кем надо быть. В их же интересах получить деньги и они отправляют его столько времени. Не советую
- Продавец Infinito Shop
Доброго дня Владислав. Скажіть будь ласка чому Ви читаєте інформацію котра вказана на сторінці товару, що відправка турніка відбувається протягом 5-8 робочих днів❗
Ви були ознайомлені з цими термінами і коли Замовляли товар автоматично з ними погодились + ці терміни додатково були оголошені під час підтвердження замовлення ❗
Тому з нашої сторони ми виконали усе про що обіцяли️ - Продавец Infinito Shop
І будь ласка Владислав, не вводьте наших клієнтів в нерозуміння. Товар Ви замовили в неділю 15 січня, не дивлячись на вихідний, ми його прийняли.
Відправився товар 24 січня на 7 робочий день. А це означає, що оголошені терміни ми дотримали! Відкрийте календар і переконайтесь самі!
Бажаємо вдалих тренувань!
- ВалОтзыв от покупателя. Продавец: Infinito Shop
- Продавец Infinito Shop
Щиро дякуємо Валерій за високу оцінку турніка. Ми раді, що Ви усім задоволені! Бажаємо вдалих тренувань. Чекаємо на Вас ще!