Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Одеяло на овчине Casablanket Открытый мех с микрофыброй 200х210см Коричнево-белый

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

Продавця котегорично не рекомендую. 1) коли замовляє товар на сайті не вказано що потрібно робити будь які оплати товару. 2) Фактично того торо малюнку який я хотіла не було, фото товару який є в наявності відправили частково(тільки пакування). Тому довелось вигадувати який товар я отримаю. 3) Продавець надурив відправив інший товар замість замовленого, ьбез попереджень, більш дешевої якості. 4) Після повернення товару продавець кошти не повернув, на смс в месенджерах перестав відповідати. Категорично не рекомендую данного продавця, звичайно якщо не хочете щоб вас шукали.

• Продавец  CasaLuxe

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що у вас склалося негативне враження від співпраці.

Перепрошуємо за тривалий зворотний зв’язок — на даний момент Viber тимчасово заблокований, тому ми не бачили ваших повідомлень. Наразі зв’язок відновлено але з іншого номеру. Кошти за повернений товар будуть повернуті у повному обсязі на ваш рахунок.

Щодо ковдри: на момент оформлення замовлення обраного кольору дійсно не було в наявності. Через перебої з електропостачанням відшиття затримувалося, тому ми запропонували наявну альтернативу. Відправка здійснювалася як найшвидше, а через сильний мороз товар не розгортали, щоб уникнути пошкодження пакування.

Нам прикро, що виникло непорозуміння. Ми завжди відкриті до діалогу та вирішення ситуацій і дякуємо за зворотний зв’язок.

• Ольга І***

Все просто супер.
    Швидко доставили.
    Все відповідає опису.

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

Гарне одіяло . М'яке і дуже тепле. Обслуговування гарне, адекватні клієнтоорітований продавець. Рекомендую.

• Дмитрий М***

Огонь купил ищо одну

Достоинства:
    Теплая а стираеца плохо в стиралку не в лазит
    Недостатки:
    В стиралку не влазит