Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Удлинитель Lemanso LMK064 без заземления 30 м 1 розетка 10A оранжевый

Оценка пользователей 2.44/5
  • Отзывы про товар продавца TimeLighting
  • Сергей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TimeLighting. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20

Очень тонкий кабель. Не обратил внимания - не рекомендую. Газоноксилка поплавила.

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TimeLighting. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 50

Використовував літо 2023 року,як подовжувач для електричного тримеру (потужність 1.1 кВт),по закінченню сезону,замінив ,вилку,та розетку,бо через неякісний матеріал проводу,пропала напруга,замінив запрацювало.
    Сезон 2024- надоїло по пів метра,відрізати і шукати обрив,колись 2 години різав то метр ,то 50 см поки знайшов проблему,відрізав метрів мабуть 5 поки знайшов обрив.Через 2 тижні теж саме кіно....одрізав ще метрів 7, кабелю +замінив , і вирішив на сезон 2025 купити інший подовжувач,бо немає часу гаяти на пошуки обриву кабелю.

Достоинства:
    Дешева вартість
    Недостатки:
    Вже замінив 15 метрів проводу з 50 метрів,ламкий.
  • Костянтин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TimeLighting. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20

Дуже погано, пів року в роботі і не працює. Нікому не раджу купляти!!!

• Продавец  TimeLighting

Доброго дня. Нам шкода, що ви зіткнулися з таким негативним досвідом. Гарантійний термін товару складає 24 місяці. Ви можете його повернути і, після перевірки, якщо виявиться несправність, ми зробимо заміну, або повернемо вам кошти.

• Александр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TimeLighting. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20

работает, для перфоратора и прочего подходит. Если обогреватель какой подключать или другой мощный потребитель, лучше брать кабель большего сечения. Если не каждый день использовать, то и сматывать не тяжело.

Достоинства:
    недорого и работает))
    Недостатки:
    за эти деньги нету
  • Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TimeLighting. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 30

Використовувати виключно для підключення газонокосарки. Колір дуже вдалий, але після ~7 використань струм більше не проводиться.

Доброго дня.
      Нам шкода, що Ви зіткнулися з таким негативним досвідом. Гарантійний термін даного товару складає 12 місяців - Ви можете його повернути, і, після перевірки, якщо виявиться несправність, ми повернемо вам кошти.

• Оксана Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TimeLighting. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 20

Брала на дачу для побутових потреб. Із заданим завданнями справляється відмінно. Інтимивно користуюсь більше місяця. Покупкою задоволена.

• Продавец  TimeLighting

Дякуємо за Ваш відгук. Приємно дізнатися, що Ви залишилися задоволені.
      Звертайтесь, будемо раді бачити Вас як нашого клієнта знову!

• Валентин Б***

Уже нет контакта

• Продавец  TimeLighting

Доброго дня. Гарантія на цей товар 1 рік. Звертайтесь. Гарного дня.

• Валентин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TimeLighting. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 30

Нормальный удлинитель. Только не понял в чем сакральный смысл со стороны розетки ограничитель поставить? Часть вилок просто не влазит. Пришлось выломать и тогда вилка встала

Достоинства:
    Хватило
    Недостатки:
    Странная розетка
  • Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Uniservis4u. Цвет: Оранжевый. Длина кабеля: 50

За два місяці не постійного використання (для газонокосарки) відійшов контакт, треба міняти розетку