Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Силиконовый чехол обложка + Pencil Holder BBM1 для iPad Pro 12.9’’ 2021/2022 Серо-фиолетовый

• Ратинська І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo. Цвет: Розовый

Чохол відмінної якості. Ідеально сів на ipad.Рожевий і оливковий кольори - сучасні, пастельні, дуже ніжні. На дотик чохли прям софт тач. Продавець чесний, відповідальний,завжди на зв'язку. Щиро дякую і рекомендую!

Достоинства:
    Якість, колір, обслуговування
    Недостатки:
    Не виявила
  • Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo. Цвет: Зеленый

Хочу подякувати магазину за якісну обкладинку для iPad та швидку доставку товару. Довго шукала обкладинку щоб була якісного виконання, гарно підходила та чудово захищала мій пристрій. В цьому магазині знайшла саме таку обкладинку. Дякую за такий гарний та неочікуваний подарунок, як раз до мого Народження.
    Рекомендую товар та магазин, якщо Ви бажаєте отримати задоволення та найприємніші відчуття від покупки саме в цьому магазині!!!

Достоинства:
    Гарний якісний чохол
    Недостатки:
    Не має
  • Стрижакова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo. Цвет: Серый

Гарний силіконовий чохол! Фронтальна панель тримається закритою на магніті, тобто при русі девайса, вона не зʼїзджає і не відкривається. Всередині вона з оксамитовим покриттям, тому не подряпає екран. Перо заряджається через бокову панель чохла, якщо спочатку не працюватиме, спробуйте трошки підзарядити перо напряму від планшету, а вже потім через чохол.
    При доставці в поштомат Нова Пошта сильно пошкодила коробку, через що на фронтальній панелі чохла залишились подряпини. Продавець оперативно допоміг вирішити це питання і отримати повну компенсацію від НП. Рекомендую завжди фільмувати розпаковку товару – наявність відео-доказу допомогла мені швидко вирішити проблему. А ще краще додатково фотографувати пошкоджені коробки ще на вулиці прямо на фоні поштомату. Дякую продавцю за швидку реакцію і допомогу в оформленні заявки на компенсацію! Товар гарний, шкода, що пошта його трохи покоцала.

Достоинства:
    Гарне співвідношення ціна-якість, колір як на фото, працююча магнітна фронтальна панель
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo. Цвет: Голубой

Крутяче обслуговування та сам товар.

Достоинства:
    Швидко
  • Лилия
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo. Цвет: Зеленый

Великолепный чехол! Удобный, не пачкается, приятный на ощупь :-)

• Владислав Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo. Цвет: Черный

Все підійшло, відправили швидко - рекомендую)

Достоинства:
    Хороший матеріал, зручно зробити підставку
    Недостатки:
    Не побачив
  • Дарья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo. Цвет: Фиолетовый

чохол супер, сів ідеально. окреме дякую за консультації щодо всіх моїх питань і уточнення:)
    брала ще плівку на айпад, за наданою інструкцією змогла поклеїти самостійно.
    рекомендую і магазин, і товар!

Достоинства:
    сервіс, якість
  • Манук Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo. Цвет: Фиолетовый

купив чохол кілька днів тому. Все відповідає опису. Продавець чудовий. Відправили все під час. Дуже задоволений. Дякую!

Достоинства:
    Чудовий чохол за свої гроші!
  • наталия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo. Цвет: Синий

дуже якісний, дякую

• Константин
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo. Цвет: Темно-зеленый

Дуже сподобався чохол, якість товару відмінна. Рекомендую

Достоинства:
    Приємний на дотик
  • Каріна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo. Цвет: Розовый

Якісний чохол, гарний пудровий колір, приємний на дотик. Дуже зручно користуватись, є магніт, тому автоматично вимикається екран. Щільно тримає планшет, є місце для олівця, тому можна не переживати що ви його десь загубите.

Також у цього ж продавця купила матову плівку paper-like, теж рекомендую.

Достоинства:
    Якість, гарний колір, приємний на дотик
  • Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZaChekhlimo. Цвет: Черный

Відмінний чохол, простий, зручний і легкий.
    Чудовий і уважний продавець! Сконтактували і відправили все дуже швидко. Дякую!

Достоинства:
    Легкий і не об’ємний