Отзывы покупателей о Электрогитара Deviser L-G3 BK (набор: кабель, ремень, медиатор, ключи, тремоло)

Оценка пользователей 4.38/5
  • Діана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Gray Metallic

Купували електрогітару Deviser для навчання доньки — залишились дуже задоволені. За свою ціну гітара виглядає стильно та звучить набагато краще, ніж очікували. Гриф зручний, струни притискаються легко, тому пальці не так втомлюються під час гри. Підійде як для початківців, так і для домашніх репетицій. Збірка акуратна, нічого не люфтить. Після підключення до комбопідсилювача звук чистий і приємний. Хороший варіант за доступні гроші.

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Red

Чудовий магазин! Після оформлення замовлення менеджер оперативно зателефонував, все уточнив та відповів на питання. Гітару відправили швидко. Переживав за доставку поштою, але дарма — запакували на совість, інструмент приїхав у ідеальному стані. Рекомендую до співпраці!

Достоинства:
    10 з 10
  • Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Red

За свої кошти файна гітара. Рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Ляшенко Л***

Гітарою дитина задоволена!

Ми докупили ще шнурок який зʼєднує гітару та підсилювач. вцілому всім задоволені

Дякуємо

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Black

Дуже гарна гітара, донька задоволена! Якість класна! Сподобався сервіс магазину! Все швиденько доставили. Дякую!

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Black

Замовляли електрогітару донечки на день народження.
    Все їй сподобалась, дуже задоволена.Доставили швидко.
    Стан відмінний

• Олександра З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Black

Прийшла трішки не така як на фото

Достоинства:
    Якість, ціна, зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  MUSIC HOUSE

Робітник складу переплутав модель гітари, відправили замість L-G3, дорожчу модель L-G5. Клієнт не захотів робити обмін, бо ця модель йому дуже сподобалась. За свою неуважність різницю за електрогітару покриває робітник складу. Будемо більше контролювати роботу своїх робітників.

• Илья В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Blue

Гітара в гарному стані дефектів не знайшов. прийшла доволі швидко, сервіс теж дуже гарний .

Достоинства:
    Сервіс, якість гітари.
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Костянтин Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Gray Metallic

Отримав гітару, на пошті оглянув і виявив пошкодження але вирішив все ж забрати (це була помилка).
    Дома детальніше оглянув гітару, налаштував, перевірив.
    Зважаючи на пошкодження написав продавцю, адже товар по факту дефектний, хоч на якість звуку це і не впливає.
    Написав через розетку продавцю (вечором 03.11.2023), відповіді не отримав.
    Через декілька днів від магазину прийшло повідомлення у вайбері, але не щодо дефекту а для того що б я їх оцінив. Я написав що отримав товар з дефектом, сказали що займуться цим питанням.
    Відповіді досі не отримав(

Зважаючи на вище сказане вважаю продавця недобросовісним, тому не раджу купляти в нього щось.

Достоинства:
    Гітара відповідає своїй вартості
    Недостатки:
    Пошкодження на головці грифу
  • Арсений Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Black

Гітара чудова, особливо за свою ціну. Чорний колір прям *Вау*. Жодних нарікань. Десять з десяти.

Достоинства:
    Ціна, зовнішній вигляд, швидка доставка.
  • Ганна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Black

Гітара чудова, але прослугувала лише два тижні... Користувалися максимум 4 рази і зламалось кріплення входу кабеля. Під'єднати до підсилювача неможливо. Душе шкода, бо це був дарунок сину на 16-річчя...

Достоинства:
    Недостатки:
    За два тижні користування зломалось кріплення кабелю, під'єднати до підсилювача неможливо.. п
    • Максим

Возможно когда их везли что то случилось всегда надо на коробку прицеплять надпис хрупкое просто ето самые хрупкие места в гитаре а именно в данном случае разъем для кабеля

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Black

Спасибо большое за гитару;) всё очень быстро

• Андрій Я***

все швидко )