Отзывы покупателей о Поильник-непроливайка Philips AVENT с трубочкой 300 мл, 12 мес+ зеленый (SCF798/01)

Оценка пользователей 4.32/5
  • Христина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Вітаю,жахливий поїльник,постійно протікає,це або не оригінал,або мені нажаль трапилась бракована бутилка,в сумці все мокре,просто стоїть на столі і мокре під нею,дитина перевертає вся мокра бо протікає

Достоинства:
    Нема ніяких

Добрий день, Христино!

Просимо Вас від'єднати всі частини, очистити їх теплою водою з милом та ретельно полощіть. Прокип’ятіть їх у воді протягом 5 хвилин. Під час стерилізації стежте, щоб інші частини не торкалися стінок ємності. Інакше це може призвести до незворотної деформації, появи дефектів чи пошкодження виробу, за які Philips не нестиме відповідальності. Також чашку з трубочкою можна стерилізувати в стерилізаторах Philips AVENT.
      Перш ніж давати чашку дитині, перевірте, чи всі частини зібрано належним чином. Послідовність з'єднання показано в інструкції до чашки. Інструкцію в електронному вигляді Ви можете переглянути на нашому сайті. Щільно закривайте кришку з різьбою, повертаючи її за годинниковою стрілкою. Інакше під час використання вона може відкритися. Не закручуйте кришку на поїльнику із соломинкою надто сильно.

Якщо за дотриманням рекомендацій ситуація залишається, для детальної консультації, будь ласка, звернутися до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9:00 до 17:00), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Facebook або Instagram у години роботи з 9:00 до 23:20, у будні та 10:00 до 22:00 у вихідні.

Будемо раді допомогти!

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Дитині сподобалось пити з трубочки...вийшло з першого разу

Достоинства:
    Дуже зручна
    Недостатки:
    Не помітила

Вітаємо, Ірино!

Дякуємо за відгук. Щиро радіємо, що дитині сподобалося користування чашкою з трубочкою!

• Павло Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Дуже гарна, минусів не знайшли

Добрий день, Павле!

Щиро дякуємо за теплий відгук. Бажаємо приємного користування чашкою з трубочкою Philips AVENT!

• Яніна Р***

Рекомендую!

Вітаємо, Яніно!

Щиро дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та рекомендацію. Бажаємо приємного користування чашкою!

• Елена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Чашка супер, качественная и ребенку очень понравилась.

Достоинства:
    Цена/качество

Вітаємо, Елено!

Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та теплий відгук.

Бажаємо приємного користування!

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Поїльник один з найкращих, купую вже другий раз , дитина тільки з нього і пʼє

Недостатки:
    Трохи протікає коли лежить в сумці, але зовсім трохи
  • Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Куплена дуже давно, і досі у відмінному стані

Достоинства:
    Якісна, зручна
  • Владислава В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Дуже зручна бутилочка і старшій донці брала саме таку, і меншій.

• Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Я уже писала отзыв но почему то он не опубликовался,я забрала бутылочку 11 числа ,22го силиконовая трубка обломалась с верху на половину,притом что я крышку снимаю мы ей не пользуемся не удобно,23го полностью оторвалась,качество силикона ужасная,сказать что я в шоке ничего не сказать,покупать ребенку каждых две недели бутылку за 500 грн это жесть,ребенок уже взрослый,трубки не грызет,зубы не лезут,я понимаю что деньги никто не вернёт и не заменит мне трубку но просто либо меняйте качество продукта либо делайте цену адекватную,гарантии тоже нету никакой.

Достоинства:
    Не нашла
    Недостатки:
    Низкое качество силикона,не дай бог ребенок проплатит кусок трубки
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

купувала дворічці. користувались майже три місяці доки дитина не прокусила силіконову соломинку. я думала, що можна просто охайно обрізати, але з вкороченої незручно пити, бракує запасу по довжині.

Достоинства:
    міцний пластик, зручна, подобається дитині
    Недостатки:
    проблематично і дорого замінити прокушену силіконову соломинку
  • Віталій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Гарна пляшка,була точно така користувалися рік... Взяли на заміну.

• Анастасия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Бутилка супер, якісна, не бьється, але на жаль швидко прогризла дитина трубочку, а ціна трубочки у адвент як ціна бутилки

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Дорога заміна деталі
  • Андрій О***

Супер!!!

• Оксана Ж***

Класна бутилочка!!!

Достоинства:
    Вода не витікає навіть якщо лежить
  • Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Классная бутылочка. Сын пьёт из неё только воду, поэтому проблем вообще нет ни каких. Когда зубы режутся, кусает её, но пока на трубочке это ни как не отразилось.

• Антон М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Чудова чашка, дуже стильна і подобається дитині!

Достоинства:
    Якість, дизайн
    Недостатки:
    Не виявив
  • Ангелина В***

Топовая бутылочка , доча заценила

• Ангелина В***

Самая топовая бутылочка

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Дуже зручна, але чомусь не можна ніде дістати запасні трубочки, це дуже великий мінус. Дитині дуже подобається, сам п'є, зручно тримати, непроливається.

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    Як тільки трубочка знашується потрібно купувати нову пляшечку(
  • Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Бутылка просто ужас !! Когда ребенок пьет трубка западет и каждый раз мне приходится доставать ее ! Очень жалею кто купила такую бутылку

Достоинства:
    Ни каких
    Недостатки:
    Сплошной не достаток
    • Бергер В***

В мене така ж ситуація, Авент розчарував,дитина не може нормально напитися, а вартість поїльника не найнижча, врахуйте це коли будете купувати цей товар, бо крім роздратування не отримаєте нічого

• Дощук Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Якість дуже гарна, не проливається вода але коли дитина п'є то трубочка западає в середину і це дуже погано треба постійно вправляти.

Недостатки:
    Може брак не знаю.
  • Катя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Доброго вечора! Замовляти десь місяць назад. Так як хотіла відучити пити воду з бутилочки з соскою. Дитині сподобалося, п'є гарно з трубочки. Багато раз кидав на пол все добре. Гарний і прочний матеріал

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Бутилочка відміна, якість супер. Переживала багато падінь і польотів. Але… в продажі немає змінної трубочки. Через пів року малий розгриз трубочку і все бутилочку можна викинути.

• Аліна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Крута чашка для дитини , по-перше міцна , по-друге зручна у використанні! Купу разів падала і не розбилася.

Достоинства:
    Міцний , зручний, якість
    Недостатки:
    Не виявила
  • Соня В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Гарна пляшечка, дитині подобається, але є маленький мінус, вона все ж таки трохи протікає, якщо класти в сумку.

• Онищенко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

менший і з ручками більш вдалий, шкода що на ньому трубка лопнула, а нова майже в ціну пляшки

Достоинства:
    нормальний
    Недостатки:
    протікає
  • Яна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Поїлка дуже розчарувала, протікає з носика, не прилягає як потрібно і тече, перший поїльник цієї ж фірми з ручками був набагато кращий

Недостатки:
    Витікає вода
  • Татьяна Ю***

Дуже хороший поїльник

• Хабарова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Зручна в користуванні. Дитина з легкістю п'є воду. Гарний пластик, без запаху

• Владислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Силіконова трубочка, дуже воняє пластиком (коли пʼєш, навіть вода віддає присмак) Коли купував бутилочку 9 , такого не було

Достоинства:
    Обʼєм
    Недостатки:
    Трубочка з неякісного матеріалу
  • Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Зручна пляшечка. Дитина з задоволенням пʼє воду. Не проливається.

• Лариса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

хорошая, качественная бутылочка, падала не раз, крепкая

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Чудова чашка! Просто невбиваєма, мій син її постійно і дома кидав і з візочку, вона залишилась цілою. Зручно мити і дитині подобалась. Вже не користуємось, тому що син виріс. А загалом дуже задоволена.

Достоинства:
    Міцна, надійна, зручно тримати дитині
  • Ольга

Якісна чашка

Достоинства:
    Зручна та симпатична, не протікає в закритому стані
  • Наталія Л***

• Светлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

При использовании трубочка втягивается внутрь. Невозможно использовать. Это вторая такая бутылка у нас, первая была нормальная

Достоинства:
    Качество пластика
    Недостатки:
    Бракованная трубочка