Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Подставка для наушников органайзер гарнитуры на нескользящей основе New Bee NB-Z1B Black

Оценка пользователей 4.9/5
  • Отзывы про товар продавца GuchnoShop
  • Юрій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Задоволений цією підставкою є куди навушники подіти, проявилось більше місця на столі

• Продавец  GuchnoShop

Юрію, дякуємо за відгук! Дуже приємно, що підставка виявилася корисною та допомогла навести порядок на столі. Це справді зручно, коли навушники мають своє місце й не займають робочий простір.

Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Нехай New Bee NB-Z1 і надалі допомагає підтримувати порядок та комфорт на робочому столі!

• Надія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: White

Зручна та якісна підставка. Навушники добре тримаються, на столі стало більше порядку. Рекомендую.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: White

Для навушників ідеально, щоб не лежали просто на столі.

Достоинства:
    Хороші матеріали
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Антон Г***

Все супер

• Подсевалова Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Невеличка підставка, досить стійка, нарікань немає.

• Олена

Якісна підставка,рекомендую.

• Продавец  GuchnoShop

Вітаємо, Олена! Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені підставкою. Бажаємо приємного користування!

• Людмила Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Товар відповідає опису. Усе сподобалося.

• Ангелина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Хорошая устойчивая подставка, по материалу качественная и красивая

• Продавец  GuchnoShop

Доброго дня, Ангеліна. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Роман Т***

Проста, удобна, якісна

• Продавец  GuchnoShop

Вітаємо, Роман! Дякуємо за ваш відгук та оцінку! Бажаємо Вам тривалого користування!

• Гузеев Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Простая сборка, достаточно устойчивая.

Достоинства:
    Простая сборка, достаточно устойчивая.
    Недостатки:
    Пока не обнаружил.
    • Продавец  GuchnoShop

Доброго дня, Денис. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування!

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: White

Шикарний варіант, для тих у кого багато місця на столі. Навушники добре тримаються.

Достоинства:
    проста, лаконічна
    • Продавец  GuchnoShop

Доброго дня, Лариса. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування!

• Дмитрий К***

• Продавец  GuchnoShop

Дмитро, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Проста, але ефективна підставка. Лаконічна, не займає багато місця. Все супер.

• Продавец  GuchnoShop

Владислав, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!

• Сергій С***

Це дуже-дуже крута річ!
    Дуже задоволений.
    Дякую!

Достоинства:
    Та всі! легка, зручна, стильна
    • Продавец  GuchnoShop

Сергій, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: White

Підставка класна, матеріал надійний, мені сподобалась.

Достоинства:
    Гарна підставка, думаю відслужить довго
    Недостатки:
    Дуже туго складається
    • Продавец  GuchnoShop

Дмитро, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!

• Роман Т***

Дуже класна підставка. Збирається легко. Гармонує з любими навішниками

Достоинства:
    Ціна,Якість
  • Руслан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

швидко, не дорого, топ за свої гроші

Достоинства:
    стійкА, зручна, проста
    Недостатки:
    які недоліки можуть бути в констрікції з трьох частин?) їх немає
    • Продавец  MAZZE

Руслан, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!

• Сергій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Гарні навушники. Все влаштовує.

Достоинства:
    Легкі
    Недостатки:
    Не прмітив
  • Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: White

Дуже гарна річ. 5 за все!

Достоинства:
    Легенька та красива
    • Продавец  MAZZE

Сергій, дякуємо Вам за відгук! Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: White

Це дуже вдале придбання! Обирала саме білий колір, виглядає дуже гарно, мінімалістичний дизайн, швидко збирається, навушники знаходяться на своєму місці! Підставка супер, свою функцію виконує, має приємний вигляд і стійко стоїть, в мене звичка відштовхуватися відстола на креслі, то він постійно шатається, тому для мене було важливо щоб навушники не падали кожного разу. Тест пройдено! Рекомендую і підставку і магазин, бо все відправили швидко і дуже приємне обслуговування!

Достоинства:
    Ціна, якість виконання, колір, чудово підходить під інтерьер, зручна, мінімалістична
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  MAZZE

Доброго дня, Катерина! Дякуємо Вам за ваш відгук і високу оцінку. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!

• Ксения М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: White

Прийшла дуже швидко. Зручна, невелика. Допомагає не створювати безлад на столі)

• Продавец  MAZZE

Ксенія, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!

• Арина
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

підставка під навушник відмінна, досить стійко стоїть на столі, не ковзає і не хитається.

складається з трьох деталей, має досить гнучкий верх і підлаштовується під ваші навушники)

дякую за такий товар, мені подобається і за бюджетом,своїх грошей коштує)

Достоинства:
    стійко стоїть на столі, не ковзає і не хитається
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  MAZZE

Арина, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!

• Андрій М***

Чудова підставка)

Достоинства:
    Проста, легка, зручна, не ща всі гроші світу))
    • Продавец  MAZZE

Доброго дня, Андрій. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування!

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GuchnoShop. Цвет: Black

Все добре, жодних проблем не виникло. Легко збирається і швидко вписується в інтер’єр. Радий, що кабель навушників не заламується (він не з‘ємний), бо вони великі й їх розмір максимальний для цієї підставки.

У іноземних оглядах на YouTube бачив, що кладуть ганчірку для протирання екранів та тримач для телефону на кільці але тут вони були відсутні. Для мене це не проблема але може хтось буде шукати

• Продавец  MAZZE

Олександр, дякуємо Вам за відгук! Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Евгений Б***

Все супер

• Продавец  MAZZE

Євген, дякуємо за ваш відгук! Бажаємо Вам приємного користування!

• Вячеслав

Отличная подставка

Достоинства:
    Минимализм, качество
    Недостатки:
    Не нашел
    • Продавец  MAZZE

Здравствуйте, Вячеслав! Благодарим Вас за выбор подставки для наушников и оставленный отзыв! Желаем длительного и приятного пользования!
      Команда магазина MAZZE.

• Бабій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AxaTrend. Цвет: Black
    • Продавец  AxaTrend

Оксано, дякуємо за вашу оцінку! Дуже приємно, що підставка для навушників стала частиною вашого робочого простору. Нехай гарнітура завжди буде під рукою, а на столі панує порядок і затишок!

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Зручна та стійка підставка. Навушники тримаються добре, багато місця не займає

• Продавец  sMall

Катерино, дякуємо за теплий відгук! Дуже приємно, що підставка виявилась зручною та стійкою, а навушники надійно тримаються на ній. Компактність — це справді один з головних плюсів цієї моделі, адже вона не займає багато місця на столі. Раді, що товар вас порадував. Гарного вам дня! З повагою, sMall

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: White

Гарна підставка, допомагає впорядкувати місце на робочому столі. Рекомендую.

• Продавец  sMall

Вікторіє, дякуємо за рекомендацію та теплий відгук! Підставка New Bee NB-Z1 справді створена для того, щоб навушники завжди мали своє місце і не плуталися серед речей на столі — приємно, що вона виконує цю функцію і робочий простір став охайнішим. Такі дрібниці часто найбільше впливають на комфорт щоденної роботи. Якщо захочете доповнити робоче місце, зверніть увагу на інші аксесуари New Bee в нашому магазині — наприклад органайзери для кабелів чи додаткові тримачі, вони чудово доповнюють таку підставку. Дякуємо, що обрали нас, і нехай на столі завжди буде лад!

• Александр К***

Дякую, гарний тримач!

• Продавец  sMall

Олександре, і вам дякуємо за оцінку та відгук! NB-Z1 не даремно подобається покупцям — компактний, стійкий і одразу вирішує проблему "де покласти навушники", щоб вони не валялися по столу чи не губилися. Раз вже облаштовуєте робоче чи ігрове місце, можливо вам стане в пригоді і органайзер для кабелів або підставка під телефон з нашого асортименту — разом з таким тримачем стіл виглядатиме ще охайніше. Дякуємо, що знайшли час написати відгук, це справді допомагає іншим покупцям!

• Олександр С***

Дуже хороша підставка

Недостатки:
    Не має
    • Продавец  sMall

Дякуємо, Олександре! Чорна версія підставки New Bee NB-Z1 — практична класика, яка легко впишеться в будь-який інтер'єр робочого столу, тож дуже приємно, що вона вам сподобалась і без жодних недоліків. Компактність і стійкість цієї моделі якраз і роблять її такою популярною серед наших покупців. Дякуємо, що поділилися враженням, це мотивує нас тримати планку якості!

• Володимир А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: White

Дуже якісна і гарна підставка підходить під будь які навушники я дуже задоволений товаром

• Продавец  sMall

Дякуємо за такий задоволений відгук! Приємно, що підставка New Bee NB-Z1 у білому кольорі виявилася універсальною і підійшла під ваші навушники — ми саме таким і задумували її геометрію, щоб вона підходила більшості моделей. Якість виконання та стійкість — те, над чим ми постійно працюємо, тому особливо приємно чути, що ви це відчули. Дякуємо за п'ятірку та довіру!

• Вадим П***

Сподобалось

• Продавец  sMall

Дякуємо, що підставка New Bee NB-Z1 в білому кольорі вам сподобалася! Настільний тримач для навушників не лише звільняє робоче місце від зайвих речей, а й виглядає стильно. Раді були вгадати! Дякуємо за п'ятірку!

• Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: White

Симпатичная, со своей задачей справляется.
    Ни разу не падала.

• Продавец  sMall

Дякуємо за відгук і гарне фото! Підставка New Bee NB-Z1 у білому кольорі дійсно має стійку основу і гарний баланс, тому ваші навушники тримаються впевнено і не падають. Раді, що вона виявилася і практичною, і естетичною на вашому столі. Дякуємо за п'ятірку!

• Ярослав Д***

Максимально зручно та мінімалістично

Достоинства:
    Простота
    Недостатки:
    _
    • Продавец  sMall

Ярославе, дякуємо за відгук і фото! Приємно, що підставка New Bee NB-Z1 виявилась саме такою, як ви й хотіли — простою у використанні та мінімалістичною за дизайном, щоб гармонійно вписатись у робочий простір. Дякуємо, що поділились враженням, це справді допомагає іншим покупцям. Раді бачити вас серед наших клієнтів!

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black

Нiчого зайвого,все чудово i практично

• Продавец  sMall

Андрію, дякуємо за оцінку! "Нічого зайвого" — це, мабуть, найкраща характеристика для NB-Z1, адже ми якраз робили ставку на лаконічний і практичний дизайн без зайвих деталей. Приємно, що підставка справді виявилась саме такою, як задумано. Дякуємо за довіру та гарного вам дня!