- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: WinMart. Длина: 1. Цвет: Черный
використовував для роутерна TP link з павербанкою ссылка
- Недостатки:
- Нажаль кабель взагалі не працював
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LARETS. Длина: 2. Цвет: Черный
Прожив десь 5 місяці і перестав заряджати телефон
- Крамаренко М***Отзыв от покупателя. Продавец: BIG Cifra. Длина: 2. Цвет: Черный
Baseus как всегда на высоте.
- Достоинства:
- В тканевой оплётке и с липучкой для удобного хранения.
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Cedrus. Длина: 1. Цвет: Черный
В цілому гарний кабель
- Достоинства:
- Якісно зроблений
- Недостатки:
- Гріється
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: BIG Cifra. Длина: 2. Цвет: Черный
Замовив Baseus так як користуюсь одним поводом вже більше року. Цього разу навіть телефон не зарядив, коли дістав, було трохи зігнуті контакти але заряджав якщо тримати в правильному нахилу )
Коли виймав зарядку, в гнізді залишився кусок (контакти). Дякую за «якість»- Недостатки:
- Попався брак. Будьте обережні
- Продавец BIG Cifra
Дякуємо, що поділилися вашим відгуком і вибачаємося за неприємний досвід із нашим товаром. Ми розуміємо, як важливо отримати якісний продукт, і прикро чути про вашу ситуацію.
Зазначений дефект може бути результатом виробничого браку або механічного пошкодження під час експлуатації.
На жаль, визначити, чи був це заводський брак, чи пошкодження в результаті експлуатації, неможливо.
Ми цінуємо вашу довіру до бренду Baseus. Ще раз просимо вибачення за ситуацію, що склалася.
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LARETS. Длина: 2. Цвет: Черный
Кабель прожив 1 місяці бережної експлуатації, у мене вперше таке. Не рекомендую.
До продавця жодних претензій.- Продавец LARETS
Дякуємо, Володимире, за зворотній зв’язок! Реалізуємо гарантію на кабель – новий екземпляр відправлено сьогодні Вам. Комфортної і тривалої Вам експлуатації кабелю Baseus!
- Володимир Г***
UPD: дійсно отримав новий кабель, приємно вражений. Дякую.
- Продавец LARETS
Дякуємо за уточнення, Володимире. Приємного Вам користування кабелем в подальшому!
- Мурашов М***Отзыв от покупателя. Продавец: LARETS. Длина: 1. Цвет: Черный
Товар дуже високої якості
- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Недостатки:
- Не має
- Продавец LARETS
Дякуємо, Максиме! Приємного Вам користування!
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LARETS. Длина: 2. Цвет: Черный
Хороший кабель красиво выглядит.
- Достоинства:
- Красивый, быстрая зарядка
- Продавец LARETS
Благодарим за Ваши впечатления, Максим! Да, качественным красивым устройством приятно пользоваться! Удобной и приятной эксплуатации кабелем!