Отзывы покупателей о УМБ внешний аккумулятор Power Bank Lenyes PX235 портативное зарядное устройство быстрой зарядки повербанк 20000 мah с LED индикатором

Оценка пользователей 4.57/5
  • AI аналіз відгуків
    47 відгуків:  позитивний (82%), нейтральний (10%), негативний (8%)
    Покупці загалом позитивно оцінюють павербанк Syrox PB107 за надійність, місткість і співвідношення ціни та якості. Багато хто відзначає швидке заряджання пристрою, місткість, що дозволяє зарядити смартфон декілька разів, та зручність у поїздках. Дуже схвально відгукуються про якість обслуговування магазину та оперативність доставки. Серед недоліків покупці виділяють невідповідність заявленої потужності для зарядки ноутбуків, поодинокі випадки браку (проблеми із зарядкою), короткий кабель у комплекті та невідповідність заявлених характеристик у деяких замовленнях. Загалом більшість користувачів рекомендують цей товар.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Валентин А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Доставили швидко, на вигляд все подобається, заряджається сам і заряджає телефон.

Достоинства:
    Компактний
    • Продавец  Smart Shopping

Дякуємо,, за ваш відгук і високу оцінку!

• Владислав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Shopping. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Майже відповідає заявленій ємності. Недорогий павербанк. Рекомендую.

• Сергей Л***

Рекомендую купувати

Достоинства:
    Павербанк
    Недостатки:
    Відсутні
  • Наталия Я***

Это спасение.

Достоинства:
    Удобный

Добрий день . Дякуємо за ваш відгук . Завжди вам раді

• Ольга Б***

Загалом в продавця замовляла інший зарядний пристрій Та через шалений попит на даний товар 6 місяців назад, мене повідомили про відсутність обраного мною товару. Продавець зателефонувавши запропонував даний пристрій і я обдумавши пропозицію погодилась. Не шкодую. Звичайно ціна на даний час зменшилась, але ситуація у нашій державі спричинила ріст, а потім спад на такі пристрої.

Достоинства:
    Вистачає для повного заряду мого телефону на 4 рази. Це якщо не дуже користуватись телефоном протягом дня.
    Недостатки:
    не виявила
    • Продавец  Smart Shopping

Доброго дня . Дякуємо за ваш відгук. Завжди будемо вам раді

• Іванна М***

Швидко заряджає. Вистачає на довго

• Владимир Л***

Дякую за відмінне обслуговування.

Достоинства:
    Відповідає всім своїм характеристикам. Має охайний вигляд і міцний корпус з пластику.
    Недостатки:
    За час користування непомітив.
  • Анастасія Р***

Проблема решена

Павербанк не раджу. Постійно вимикається під час зарядки смартфону, відповідно нормально зарядити телефон неможливо.

Недостатки:
    Неякісний товар.
    • Продавец  Smart Shopping

Доброго дня менеджер з вами звязувся . Проконсультувал з приводу використання. Перші два заряда треба зарядити павербанк на 100 % та потримати ще 2 години тримати на зарядці тоді павербанк буде працювати коректно

• Катя К***

Очень довольна обслуживанием!) Быстро перезвонили и заказ пришел быстро. Моего павербанка на 20000 не оказалось в наличии, нужно было ждать. Предложили 2 по 10000 той же модели за ту же общую сумму.

Достоинства:
    Пользуюсь больше недели, пока очень довольна, заряжает телефон с норм.скоростью, сам от сети тоже быстро заряжается. Часто света не бывает практически весь день, эти павербанки спасают, еще ни разу не сел телефон
    Недостатки:
    Пока не заметила
    • Продавец  Smart Shopping

Дякуємо за ваш відгук ,завжди вам раді

• Никита Е***

Хороший акумулятор. Проблем не помічено, можу радити

Дякуємо за ваш відгук ,завжди вам раді

• Илона С***

Дуже приємно здивувало відношення магазину. Дівчинка дуже ввічлива, вміє аргументувати та викликати довіру. Гаджет тримає довго, заряджає рєально швидко усі прилади що підключала відразу( 2 телефона, 1 айкос, ліхтар) все це зарядилося за 40-50 хвилин, після заряду усіх вище перерахованих гаджетів, на банкє ще 2 рисочки залишилося.)))) Сама банку відносно швидко заряджається. Продавця рекомендую, гаджет дуже стильно виглядає, найголовніше наразі дуже виручає. Дякую вам!!!

Достоинства:
    Дуже тепле відношення, моє замовлення було дуже швидко опрацьовано та відправлено, незважаючи на нинішню складну сітуацію.Наступного дня почалися відключення світла,а я була вже з цим пристроєм.Дякую
  • Елена Т***

Заряжает хорошо. 3 раза получилось. Главное полность разрядить 2 раза и всего отлично. Спасибо

• Ирина К***

Писала раніше відгук, що не заряджався повербанк. Продавець зв'язався зі мною, і проблема була вирішена, дякую. Зараз повербанк працює.

• Надія С***

Замовила зарядний пристрій.Спочатку все було дуже добре, телефон швидко заряджав , але це тривало всього 3 рази. Зараз він просто включається і відразу вимикається, не заряджає взагалі

Достоинства:
    Недостатки:
    Не заряджає
    • Продавец  Smart Shopping

Наталія, наш менеджер звязався з Вами. Прістрій зараз тестується, АЛЕ в даному павербанку (це показано на схемі в інструкції) є 4 порта: 2 USB - через ці порти павербанк заряджає гаджети і ще 2 порти (Type-C та Micro USB)^ через які заряджається безпосередньо павербанк. А Ви намагались через Type-C порт зарядити телефон.

• Продавец  Smart Shopping

Телефон через Type-C порт заряджатись не буде, так як Вин призначений для зарядки павербанку

• Ирина Ф***

Хороший power bank .Заряда действительно хватает на 4 раза.Спасибо менеджеру за быструю работу .Связались со мной через несколько минут после заказа товара,а уже на следующий день я забрала его из почты.

Достоинства:
    Заряда действительно хватает на 4 заряда.
    Недостатки:
    Нет usb шнура
  • Коля К***

Перед тим як написати відгук користувався павербанком декілька тижнів
    За цей час ніяких зауважень до роботи не було
    Заряд тримає добре
    Після двох заряджань телефона павербанк не розрядився і до половини
    Товар рекомендую

Достоинства:
    Дуже гарна якість у цій ціновій категорії
  • Едуард Ч***

Мощна якісна банка

Достоинства:
    Вистачає на 3-4 заряда телефона
  • Вікторія С***

користуюсь днів 7-8.

Достоинства:
    Обслуговування швидке, якісне. В УМБ зовнішньому акумкляторі є можливість швидкої зарядки, , є два USB роз'єми, Type A, USB Type С, USB Micro. Батарея прийшла заряджена, важка на вагу, користуюсь десь днів 7 вже. Без нарікань
    Недостатки:
    немає за цей час,
  • Лена

Суперская вещь! Работает отлично, спасибо большое!

Достоинства:
    Крутая штука
  • Мащенко Ю***

Пауербанк працює згідно вказаних харпктеристик.Дякую

• Андрій С***

Сам телефон через зарядку з мережі заряжається хвилин за 40 , до години максимум, цим павербенком буде 2-3 години . + Не читав про це в описі, павер потрібно заряджати перші два цикли зарядки ще десь 2 години після того як вже будуть всі 4 лампочки повні. Для того щоб він набрав повну ємність. І він не заряджає ноут, ну аж від слова взагалі, навіть якщо докупити спеціальні переходники , бо просто не вистачить потужності. А вибиває при пошуку як павер який заряджає ноут. З плюсів ще що швидко доставила розетка, і що павер містить 20000 як і повинно було бути . Ставлю 4 зірки.

Достоинства:
    Дійсно відповідає опису, і ємність 20000
    Недостатки:
    Повільна зарядка телефону , дуже повільно заряджається сам павер, не заряджає ноут
    • Юрий М***

То вам треба шукати Павербанк з більш потужним виходом...

• Станислав С***

Навіщо ви пишіть людям, що можна заряджати ноутбук, якщо потужність цього повербанку не дозволить заряджати ноут. Є повербанки з великою потужністю, але все одно ії не достатньо и вони коштують 10 тис. -)

Достоинства:
    Поки не тестив.
    Недостатки:
    поки не виявив
  • Ирина К***

Проблема решена

Сьогодні отримала. Не заряджається. Не та фірма, не той колір, не підходить жоден кабель від телефону, лише той що був у коробці, але він дуууууже короткий, але крім нього нічого не підходить. Більше години заряджається і не зарядився ні на процент, не перший повербанк, але перший раз стільки мінусів. Розчарована. Продавець зв'яжіться зі мною.

• Ирина К***

Ще додам, модель яку надіслав Smart Shopping - Syrox PB107, не коштує 2399 грн, продавець ще й "нагрівся". Слухавку ніхто не бере, вихідний певно. Маю надію що відреагує нвйближчим часом, хочу повернення коштів.Окремо напишу Розетці.

• Павленко А***

павербанк нормальний, гарне обслуговування. Спочатку замовила інший з більшою потужністю, проте їх розібрали. Менедже допомогла підібрати інший. Поки вибором задоволена. Буду дивится у більш тривалій експлуатації

Достоинства:
    хороший павербанк за свою ціну
    Недостатки:
    поки не виявлено
  • Котяш Е***

Відмінний павербанк для зарядки телефона. Поки всім задоволена.

Достоинства:
    Адекватна ціна, швидка доставка
    Недостатки:
    Невиявлено
  • Роберт

Рекомендую всім споживачам

Достоинства:
    Висока якість, задовільняє всі вимоги
  • Лариса К***

Вистачає надовго. Павербанком заряджаю телефон 4-5 разів, зникає тільки 1 лампочка на індикаторі. Користуюсь вже більше 2х тижнів. Заряджала раз при покупці (бо приїхав незарядженим) і ось недавно вдруге. Покупкою мега задоволена

Достоинства:
    Довго тримає заряд
    Недостатки:
    Тяжкуватий
  • Андрій К***

Замовив одразу 2 про всяк випадок. Користуюсь недовго, але бачу, що це хороший павербанк за свої кошти. Ціна/якість повністю себе оправдовують.

• Владимир С***

Після 2 циклів зарядки набрав свою потужність!Але інші пишуть що швидка зарядка є,в мене чомусь заряджається повільніше ніж від мережі.

Достоинства:
    Потужний
    • Продавец  Smart Shopping

Доброго дня Володимер. Дякуємо за зворотній звязок , дуже раді що наші консультація вам допомогли , дійсно Перших три рази павербанк потрібно заряджати ще 2 години після повного заряду батарей для того, щоб максимально розігнати літієву батарею

• Продавец  Smart Shopping

Що до того що ваш гаджет не заряджаєтся швидко Вихідна потужність павербанку 5V 2A якщо для прикладу оригінальні блоки живлення якими комплектуються телефони то ми зустрічали два типи блоків живлення: 1) звичайні блоки живлення потужністю 1 А 2) блоки живлення швидкої зарядки потужністю 5V 2A

• Продавец  Smart Shopping

Це така сама потужність яку видає даний павербанк, але на швидкість заряду мобільного гаджету можуть впливати вихідна потужність павербанку. Кабель зарядки. Сам мобільний пристрій( є телефони які не підтримають функцію швидкої зарядки) враховуючи ці фактори телефон не буде заряджатись швидко що до того ,що товар важкий це лише підверджує заявлені 20000 mah в акамуляторі, це означає що акамулятор дійсно повний

Проблема решена

Перший раз таке за багато років купівлі в розетці!Товар,щоб не лаятись,дуже не дуже!!!Телефон з батареєю на 5 тисяч зарядився з 50% на 100 за 2 години.Потім поставив планшет і через пару хвилин з 2 поділок стало 0.Тут не 20000,а в рази менше!Прошу розетку зв'язатися зі мною для повернення товару!

Достоинства:
    Не має!
    Недостатки:
    Я дуже обурений!Що це за хрінь за такі гроші!
    • Владимир С***

За два цикли зарядки набрав своєї потужності

• Филиппова И***

Все нормально)

• Диана Я***

Спасибо.. доставка быстрая, заряжает хорошо..продавец внимательный

Достоинства:
    Отличный
    Недостатки:
    Пока нет
  • Екатерина

Дякую, товар

• Дмитрий Т***

Відправили на наступний день.

Достоинства:
    Швидко заряджає, зручний
    • Продавец  Smart Shopping

Дякуємо за ваш відгук. Завжди раді вам

• Олена С***

Замовлення виконано швидко, товар прийшов в належній упаковці без пошкоджень, сама батарея важка, що мабуть свідчить про великий вміст, як і заявлено в описі. Зарядили повністю і наразі тестуємо, поки все добре. Дякуємо.

Недостатки:
    Поки не виявили
    • Продавец  Smart Shopping

Доброго дня. дякуємо за зворотній звязок.. Що до того ,що товар важкий це дійсно підверджує заявлені 20000 mah і якість паверпанку.

• Ірина

Павербанк сподобався, протестила, на поточний момент, наче , все добре. Перше зарядження павербанку зайняло у мене близько чотирьох з половиною годин. Вирішила зарядити мобілку, тут заряджалось десь дві з половиною години, тобто функції швидкої зарядки немає. Але я заряджала своїм кабелем, бо той, що іде у комплектації, до моєї мобілки не підійшов. Можливо, в цьому справа, і рідний кабель заряджає швидше. До того ж, рідний кабель занадто короткий. Щодо зовнішнього вигляду, то паербанк шикарний, виглядає добротно, пластик якісний, в руках тримати приємно. Як для гаджета, то трохи важкуватий, але це не суттєво. В цілому, рекомендую.

Достоинства:
    Ємність батареї
    Недостатки:
    Коротенький кабель
    • Продавец  Smart Shopping

Доброго дня дякуємо за зворотній зв’язок Вихідна потужність павербанку 5V 2A якщо для прикладу оригінальні блоки живлення якими комплектуються телефони то ми зустрічали два типи блоків живлення: 1) звичайні блоки живлення потужністю 1 А 2) блоки живлення швидкої зарядки потужністю 5V 2A

• Продавец  Smart Shopping