Отзывы покупателей о Сухой корм для собак Josera Sensi Plus, 900 г

Оценка пользователей 4.46/5
  • Отзывы про товар продавца ЗооЛео
  • Татьяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЗооЛео. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 900 г

Корм josera стали заказувати нещодавно, собачки їдять з задоволенням, вже заказували з різними смаками , але не разу не дали моїм улюбленцям подаруночок, а всі пишуть , дякуємо за подарунок

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetMojo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12.5 кг

Дякую за швидку доставку.

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetMojo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 900 г

Все добре, тільки безкоштовна доставка "смарт" не спрацювала ...

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Doggy Dog. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12.5 кг

Хороший корм! Пітбуль з алергією, тому пробували багато різних кормів, були і дорожчі і дешевші, дивилися на стан та самопочуття собаки. Для нас підійшов найкраще цей корм, ціна-якість.

Достоинства:
    Безкоштовна доставка до поштомату НП.
  • Марина К***

Дякую!

• Евеліна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RichPets. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12.5 кг

Я замовляла 15 кг корму, але фактично отримала 12,5 кг за ціною 15 кг. Різниця в ціні не критична, але незрозуміло, навіщо вказувати наявність пакування 15 кг, якщо відправляється менший об’єм за вищою ціною.

Після цього я звернулася до продавця в особисті повідомлення, проте мене проігнорували. Відповіді я так і не отримала, а проблему ніхто не намагався вирішити.

Висновок:
    Не рекомендую цього продавця через некоректну інформацію про товар та відсутність зворотного зв’язку з клієнтами.

Недостатки:
    Невірна інформація про товар, немає зворотнього зв’язку
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: treats4pets. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 900 г

Чотирилапий клієнт задоволений.

Достоинства:
    Доставка за розкладом. Комунікація продавця.
    • Продавец  treats4pets

Дякую за відгук!

Передавайте смачного чотирилапому))

• Людмила Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12.5 кг

Все ок

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що Ви задоволені покупкою корму Josera SensiPlus.
      Нехай Ваш улюбленець із задоволенням смакує та буде здоровим!

• Татьяна П***

Корм заказала вперше. Все дуже сподобалось. Доставка дуже швидко, за що дуже вдячна!!!!!

Достоинства:
    Бистра доставка!
  • Константин Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Just4pets. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12.5 кг

Пакет був відкритий

• Лілія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 900 г

Взяла на пробу,собачка їсть добре,їй сподобався смак,чому я рада)

Достоинства:
    Їсть
    Недостатки:
    Не помітила

Щиро дякуємо за Ваш відгук!

Раді чути, що Josera Sensi Plus з качкою припав до смаку Вашому улюбленцю, це справді ніжна та легко засвоювана рецептура. Дуже приємно, що перше знайомство з кормом залишило гарні враження.

Нехай собачка їсть із задоволенням і буде здоровою!

• Валерій Р***

Оптимальне для повноцінного годування

Достоинства:
    Оптимальне для повноцінного годування. Ціна-Якість. Зручна упаковка
  • Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: treats4pets. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12.5 кг

Отлично. Во время и соответствие товара заявленному качеству

• Продавец  treats4pets

Тетяна, дякую Вам за оцінку!
      Передавайте смачного Вашому песику))

• Елена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petfood with Passion. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12.5 кг

Собака ест с удовольствием.
    С пищеварением проблем нет

• Продавец  Petfood with Passion

Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно знати, що Вашому пухнастику сподобався наш корм. Ми завжди тут, щоб допомогти вибрати найкраще для Ваших улюбленців.

• Виталий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Paws&Tail. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12.5 кг

Пес обожнює цей корм, шерсть блищить і їсть добре, формат 15 кг

Достоинства:
    На довго хватає
  • Алла С***

дуже швидко звязались і вчасно відправили, термін придатності більше року, що дуже тішить. окреме дякую за подаруночок.

Достоинства:
    собака їсть із превеликим задоволенням, корм уже як 2 місяці використовуємо
    Недостатки:
    не знайшла
    • Продавец  Petfood with Passion

Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже щасливі, що наш корм допомагає піклуватися про Вашого улюбленця. З нетерпінням чекаємо на нові замовлення!

• Оксана М***

Нашому лабрадору корм дуже сподобався. Дякую продавцю за сервіс!

Достоинства:
    швидка та безкоштовна доставка, без комісії на наложений, якісно запаковано
    • Продавец  Petfood with Passion

Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Нам дуже приємно, що Ви обираєте нас. Працюємо для наших чотирилапих із любов'ю, щоб вони завжди отримували тільки найкраще.

• Геннадий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 15 кг

Коллі їсть вже третій рік. Жива здорова і пухнаста.

Достоинства:
    Собачка каже що супер.
    Недостатки:
    Не має.

Вітання! Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось. Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !

• Сергій Б***

Французу дуже подобається

Представник бренду

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що корм Josera Sensi Plus припав вашому улюбленцю до смаку, смакуйте на здоров’я

• Яна К***

Приятный запах. Французский бульдог (девочка)кушает с удовольствием.

• Анна

Купували цей корм у вет.аптеці, для собаки, у якої були проблеми з травленням. Собака дуже добре його їсть, проблем не було. Потім корм зник з аптеки, почали шукати в інтернеті, знайшли на Розетці зі знижкою, замовили, через два дні забрали з магазину розетка, все супер, корм до 2024 року, замовимо ще 7 пакетів.

Достоинства:
    Якісний корм, собака їсть з задоволенням
  • Євгеній

Гарний корм для активних собак.
    Але мій лабрадор почав набирати зайву вагу, тому перейшов на більш дієтичний.

• Эдуард П***

Собаке не понравилось

Достоинства:
    норм корм

Вітання !
      Оскільки собаки мають дуже мало смакових рецепторів, вони не є вибагливими до смаку але індивідуально опираючись на свій нюх обирають їжу за запахом. Обирайте харчування, яке найбільше до вподоби вашому улюбленцю, та відповідатиме їх віку та особливим потребам. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів.

• Вячеслав В***

Гарний корм - собака зацінив.

Достоинства:
    Гарний корм з овочами.
    Недостатки:
    Зіп на упаковці пагано тримає - розкривається

Вітання!
      Раді що Вашому улюбленцю сподобався корм.
      Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !

• Дарья К***

Брали для небольшой собаки, ест с удовольствие

Достоинства:
    Быстрая доставка, хороший товар

Вітання!
      Раді що Вашому улюбленцю все сподобалось.
      Насолоджуйтесь та дякуємо за відгук !

• Елена

Папильону, очень привередливой ооооочень понравилось!

Достоинства:
    Схрумкала с удовольствием за несколько минут.
    Недостатки:
    Для маленькой породы-крупные гранулы, надо замачивать, но это мелочи.
  • Кучер В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 15 кг

После перевода французского бульдога алергика на корм перепробовали порядка 15 вариантов, от недорогих до тех что не по карману для постоянного использования, в итоге положительная реакция оказалось только на сенси плюс. Используем уже пятый год, полет нормальный.

Достоинства:
    Подошел собаке
    Недостатки:
    не обнаружено
  • Лера О***

Йорк кушает, даже не смотря на большие гранулы

Достоинства:
    Не жирный, не вызывает аллергии
    Стул и работа кишечника в норме)
    Недостатки:
    900 гр, а хотелось бы фасовку в 1,5 кг
  • Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 15 кг

Упаковка була не пошкоджена, все добре) собака їсть з задоволенням, хоча у мене він дужеее перебірливий! Брала під акцію то взагалі ціна супер! Дякую Розетка)

Достоинства:
    Ціна. Якість
  • Елена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 15 кг

Ни одна из 3 собак ( доберман, дворянка и дворян) есть не стали. Хотя Хай Энерджи упоминают с удовольствием. Коты, которые обычно пытаются украсть корм у собакен , интереса к данному корму не проявили.

Достоинства:
    Не нашли.
    Недостатки:
    Собаки и кошки не ели.
  • Михайло Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 15 кг

Це мій 3 відгук про цей корм.
    То є алергія в собаки на його то немає. Замітив залежить від мішка.
    То їсть чудово то не заставиш. На 3 бали.

Достоинства:
    Недостатки:
    Кукурудза і кур'ячий жир.
    • Анна С***

В составе тут написано что утиный жир. В составе на упаковке указано что куриный? И если можно, чем он вреден для собак?

• Андрей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pets Favorite. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

Очень вкусный, собака на дегустации 5 вариантов выбрала его. Собаке год, только этот корм есть, все отлично.

• Андрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 15 кг

Чудовий корм, кане-корсо їсть із задоволенням. Була місяць на іншому кормі, не набрала ні кг, а на Йозера набирає вагу. Плюс туалет нормальний. Рекомендую.

Достоинства:
    Якісний корм, упаковка із застібкою, гіпоалергенний.
  • Тетяна Ч***

Покупала корм этой фирмы с 5 месяцев (для щенков). Переходим потихоньку на взрослый. Естонская гончая, 11 месяцев. Корм пошёл на ура, стул хороший. Аллергии нет. Все довольны.

Достоинства:
    Качество корма хорошее, Германия. Запах неплохой, да еще и цена приемлемая для суперпремиума. СОБАКА ЛОПАЕТ С УДОВОЛЬСТВИЕМ.
  • Виталий М***

Французскому бульдогу не подошёл

• misha d***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 15 кг

Залишав відгук про цей корм позитивний. Пройшов час і стало все дуже погано. Корм не стоїть своїх коштів взагалі. 1. Корм виготовляється в Україні, а точніше під Києвом.
    2. В составі кукурудза-алергія буде 100проц як в мого з'явилася. Жир курки в придачу. Кормом залишився вкрай не довольним. 5кг тупо викинув так як собаку вбивати таким не стану.

Достоинства:
    Недостатки:
    Алергія, обман що германія
    • Илья

Где написано что он делается в Украине? Есть фото?

• Євгеній

Мне тоже интересно, откуда информация, что делается под Киевом?

• Коробова А***

заводов по производству кормов для собак и кошек в Украине у них нет. В Украине присутствует только импортер — ООО «Йозера Украина» (г. Львов, Зимна Вода), который отвечает за ввоз, сертификацию и дистрибуцию корма. У них 2 завода-Германия и Польша. Так, что не несите ерунды