- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: NEK
Лампочка супер. Создает нужное настроение и управляется с телефона. при отключении електричесва и потере вай фай не может запоминать пред. состояние - это минус
- Достоинства:
- работает
- Недостатки:
- вопросы к логике при потере вай фай
- Andriy K***Отзыв от покупателя. Продавец: NEK
1) лампа на 12w, що була до того світить значно яскравіше ніж ця на 15w. На око тут не більше 8w. Це ми говоримо про білий колір. З іншими все сумніше, про це далі
2) лампа 2700K, що є вдома значно жовтіша ніж ця в максимально теплому налаштуванні. На око скоріше відповідає 3000К в мінімальному значенні кельвінів
3) RGB кольори світять як декоративне світло, навіть маленьку площу кольором не охопити. Світла на око, як від 3W лампи.
4) лампа регулярно переходить в режим по замовчуванні. Тобто ви її ввімкнули, для прикладу, на зелений колір, проходить якийсь час і вона вже світить яскравим білим кольром. Це відбувається рандомно.
Задумка хороша, додаток Smart Life крутий, але сама лампа ніяка. Побавитися можна, але для стабільного використання вона не підходить. Не рекомендую.- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
- працює так, що не можливо комфортно користуватимся
- Продавец NEK
Дякуємо за ваш детальний відгук. Ми шкодуємо, що лампа не виправдала ваших очікувань. Проте, ми все одно цінуємо ваші відгуки, адже вони допомагають нам покращувати якість продукції. Сподіваємося, що в майбутньому ви залишитеся задоволені нашими товарами. Якщо у вас виникнуть інші питання або потребуватимете допомоги з налаштуваннями, будемо раді допомогти!
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NEK
Топ лампа
- Достоинства:
- Гарний колір, ціна, час доставки
- Продавец NEK
Дякуємо за відгук та покупку
- НАРОД У***Отзыв от покупателя. Продавец: NEK
⭐⭐⭐⭐⭐
ШАНОВНІ УКРАЇНЦІ !
️Заради правди !!!
СУПЕР ПОРЯДНИЙ ПРОДАВЕЦЬ !!!
ВИЯСНИВШИ СИТУАЦІЮ З ПРОБЛЕМОЮ ПО ПОТУЖНОСТІ ЛАМПОЧКИ —
ПРОДАВЕЦЬ ПРОСТО ПОВЕРНУВ НАМ НАШІ ВИТРАЧЕНІ НА ЦЮ ЛАМПОЧКУ КОШТИ, ДО ТОГО Ж ПРЯМО НА БАНКІВСЬКУ КАРТКУ,
БЕЗ ЗАЙВИХ ТА ДОВГИХ ВАГАНЬ,
ТАК ЩЕ Й МАЛО ТОГО —
ЦЮ ЛАМПОЧКУ НАМ ЩЕ Й ЗАЛИШИВ У ПОДАРУНОК !
⭐⭐⭐⭐⭐
РЕПУТАЦІЯ 100 % ПОРЯДНОСТІ.
МОЖНА СМІЛИВО МАТИ СПРАВУ З ЦИМИ ЛЮДЬМИ.- Достоинства:
- В С Е
- Недостатки:
- Н Е М А
- НАРОД У***Отзыв от покупателя. Продавец: NEK
ШАНОВНІ УКРАЇНЦІ !!!
ШАНОВНА "РОЗЕТКА" !!!
УВАГА !
ШАХРАЙСТВО !
ПРИСЛАЛИ 9 W ЛАМПУ
ЗАМІСТЬ ЗАЯВЛЕНОЇ 15 W !
І РОЗМІРИ ЛАМПИ ЯК 9 W ЛАМПА,
І ЯСКРАВІСТЬ ЯК 9 W,
І РОЗЕТКА TUYA З МОНІТОРИНГОМ СИЛИ СТРУМУ ТА НАПРУГИ ТЕЖ ПОКАЗУЄ НА МАКСИМАЛЬНІЙ ЯСКРАВОСТІ ЛАМПИ ВСЬОГО 9 W ПОТУЖНОСТІ !!!
СКРІНШОТИ НАДАЄМО ...
ОБМАН !!!!!
НЕ КУПЛЯЙТЕ У ЦЬОГО ПРОДАВЦЯ НІЧОГО !
ДУРЯТЬ ЛЮДЕЙ !!!!!
ГАНЬБА !!!!!!
ШАХРАЙСТВО !!!!!!- Достоинства:
- Сама лампочка
- Недостатки:
- Обман. Замість 15 W прислали 9 W
- Продавец NEK
Добрий день. Напишіть будь ласка продавцю (у картці товару) номер вашого замовлення.
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: NEK
Все працює, як і заявлено. Час користування біля тижня.
- Достоинства:
- Легке підключення. Функціонал працює.
- Недостатки:
- Поки не помітив.
- Веніамін В***Отзыв от покупателя. Продавец: NEK
Приїхала та, що потрібна — 15-тиватка (покупцеві відгуку нижче, якому приїхало не те, проблему допомогли вирішити). Зручна, багатофункціональна, з можливістью налаштування під свої потреби освітлення, має можливість переливатися кольором (сам не очікував, оскільки випадково знайшов, як це робити).
Спірний момент додатку Tuya Smart: Лампочка може мерехтіти під музикальний супровід через мікрофон телефону (провірив) чи колонки з голосовим асистентом (якого в мене не має, тому лише припускаю).
Можливо, додаток має функцію групового керування всіма лампами одночасно. Але поки перевірити це не можу.
Продавця рекомендую. Буду ще замовляти (звісно, якщо з продажу не пропаде товар :D).- Достоинства:
- Може мінятись між "теплим і холодним" відтінком. Міняє кольори, тон та яскравість світла. Має сцени, які можна налаштувати під себе. Зручно керувати через додаток.
- Недостатки:
- Коробка була трошки пописана та помнята. Можливо б/у, але можу помилятись.
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NEK
Проблема решена
на фото снизу - какая должна быть лампа на 15 вт. Сверху - то, что прислал продавец. Потребление лампы по тестеру - 7 Вт, лампа меньше, чем надо. Не рекомендую заказывать.
- Достоинства:
- неверное описание
- Недостатки:
- вместо 15 ватт присылают лампы 7 вт
- Продавец NEK
Доброго дня. З вами зв'яжеться відповідальний менеджер. Дякуємо за звернення.
- Алексей Б***
Продавец связался, извинился за ошибку на складе, отправил другие лампы. Проблема решена. Продавец нормальный
- Продавец NEK
Дякуємо за відгук