- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Белый
Гарна якість за відповідні гроші
- Достоинства:
- Легко збирається, не перевалюється від великої кількості карток
- Продавец Cool Dream
Доброго вечора, Вікторія. Дякуємо Вам за замовлення та відгук. Нехай наш товар служить Вам як найдовше.
- Алла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Светло-коричневый
Гарний колір, негабаритний розмір.
Можна змінювати положення.
Рекомендую!- Продавец Cool Dream
Доброго дня, Алла. Дякуємо за замовлення та відкуг. Нехай наш виріб служить Вам якомога довше.
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Венге
Ідея лотку гарна, зроблено акуратно. З магазину відразу зателефонували, надали інструкцію зі збирання.
Але матеріал дуже тонкий, крихкий.
Шматочки відразу відламалися- Достоинства:
- Зручний, акуратний
- Недостатки:
- Крихкий, швидко ламається
- Продавец Cool Dream
Доброго дня. Скоріш за все деталь в Вас зломалася при збірці, бо коли він вже зібраний треба дуже постаратися, щоб його зламати. В будь якому випадку ми можемо для Вас зробити цю деталь і відправити її Вам. Також по фоту видно, що Ви невірно його зібрали - дно має буди фарбованою стороною догори, а не донизу, як в Вас.
- Плоцких В***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Белый
Гарний лоток для паперів, еко стиль. Швидко збирається
- Продавец Cool Dream
Дякуємо Вам за замовлення і Ваш відгук.
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Белый
Легко збирається, займає небагато місця на столі, дуже охайно виглядає. Брали для дитини, щоб зошити акуратно ставити. Все чудово!
- Продавец Cool Dream
Добре що Вам підійшов наш виріб. Дякуємо за відгук.
- Оксана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Белый
За свої гроші чудовий товар.
- Достоинства:
- Зручний для медичних карток. Робить порядок на столі.
- Недостатки:
- Тоненькі деталі, можуть легко зломатись, якщо не обережно збирати.
- Продавец Cool Dream
Доброго дня. Дякуємо.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Светло-коричневый
Купила себе на работу, ставлю журналы, очень удобно
- Достоинства:
- Удобный, крепкий материал, легко собирается
- Продавец Cool Dream
Добрий день. Дякуємо за відгук.
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Светло-коричневый
Зручна річ. Використовую для зберігання документів вдома. Легко збирається, досить міцна.
- Достоинства:
- Зручна і корисна річ.
- Недостатки:
- Жодних.
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Венге
Товар не дуже сподобався, якість матеріалу на 4-
- Недостатки:
- Не повністю покрашений.
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Белый
Дуже сподобалась підставка
- Достоинства:
- Легкість збірки
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Белый
Проблема решена
Доброго дня! Сьогодні отримали 2 підставки. Але в одній були відломані два кріплення. Явно при пакуванні виникли проблеми. Бо 2 деталі а відломані частинка одна.
- Елена Б***
Дякую магазину за заміну зломаних запчастин. Оперативно.
- Светлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Венге
Товар соответствует описанию. Доставили быстро
- Печерская Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Светло-коричневый
Покупной довольны,не смотря на " нежность" изделия.
- Достоинства:
- смотрится не плохо,подошел идеально под цвет стола
- Недостатки:
- очень "хлюпенькое" изделие, нужно обязательно закрепить клеем,пока собрали получили легкий стресс
- Продавец Cool Dream
Добрий день. Дякуємо за відгук. Матеріал підставки ЛХДФ (HDF – High Density Fiberboards) – це лакована деревноволокниста плита високої щільності тому ідеально підходить для виготовлення найрізноманітніших меблів. А збирається виріб за допомогою інструкції та невеликих зусиль, оскільки плита має гнучкість. Нам шкода що Вам було непросто зібрати виріб.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Белый
Получила подставку для бумаг. Качество шикарное, собирается легко, женщина справится))) Теперь бумаги, документы будут упорядочены. Спасибо продавцу. И замечательное девушке которая перезвонила и все полочкам разложила. Очень приятно иметь дело с таким магазином. Доставка очень быстрая. В Пт заказала сегодня в 10:00 уже прибыло на отделение.
- Достоинства:
- Качество. Лёгкая сборка
- Недостатки:
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Светло-коричневый
- Татьяна М***Продавец: Cool Dream. Цвет корпуса: Венге
Замовлення прийшло не того кольору ( не повернула товар, бо не хотіла волокіти і в принципі колір був не такий і принциповий момент)
Найбільше розчарування було при збірці - прорізи, пазіки не прорізані достатньо ( утворилась щілина приблизно 1 см) і конструкція не закріпилась.- Достоинства:
- Естетичність
- Недостатки:
- Не весь пофарбований і недорізані прорізи
- Продавец Cool Dream
Доброго дня, Татьяна. Вибачте, що помилилися коліром але ми можемо Вам зробити заміну за наш рахунок на колір, який Вам потрібен. Стосовно пазів, то навіть з Вашого фото видно, що вони співпадають з шипами - Вам необхідно просто верхню стінку просунити далі у дно, направлючи її (стінку) з вунтрішньої сторони у відповідні пази, і закріпити її знизу замочками, які є у комплекті. Дякуємо за замовлення.