Отзывы покупателей о Пробник Парфюмированная вода Christian Dior Sauvage Elixir 1 мл

• Михаил Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WishWish

Брав на пробу після sauvage eau de toilet. Цей аромат більш різкий і пряний.

• Продавец  WishWish

Михайло, дуже раді, що Вам сподобався аромат! Дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Звертайтесь до нас ще!

• Михайло М***

Все супер!

• Продавец  WishWish

Михайло, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!

• Константин К***

Оригінал

• Продавец  WishWish

Костянтин, дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Звертайтесь до нас ще!

• Олександр

Чудовий запах

• Продавец  WishWish

Олександр, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу. Звертайтесь до нас ще!

• Віктор С***

Дуже стійкий парфум,все супер

• Продавец  WishWish

Віктор, дуже раді, що Вам сподобався аромат! Дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Звертайтесь до нас ще!

• Володимир Ф***

Дуже гарний парфум. Продавець огонь. Рекомендую!%

• Продавец  WishWish

Володимир, дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Нехай аромат завжди дарує Вам гарний настрій )
      Звертайтесь до нас ще!

• Любовь Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WishWish

Якісний товар, швидка доставка, все сподобалось, дякую)

• Продавец  WishWish

Любов, дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук!
      Ми стараємось радувати наших покупців відмінним сервісом та оперативною відправкою замовлень.
      Звертайтесь до нас ще наступного разу!