Великий літній розпродаж до −55%

Оценка пользователей 4.86/5
  • Оксана Н***

Дуже гарний аромат

• Продавец  WishWish

Дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WishWish

Аромат просто не мій - як я жартома кажу «там є нотка кірке»)

Достоинства:
    Швидка доставка, добротне пакування
    Недостатки:
    Аромат на любителя (по типу кірке)
    • Продавец  WishWish

Оксана, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WishWish

Запах активний. Мені подобається.

Достоинства:
    Стійкість
    • Продавец  WishWish

Юлія, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Мария К***

Дуже сподобався аромат . Рекомендую

Достоинства:
    Стійкий, гарний аромат та пакування

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WishWish

Аромат дуже крутой! Рекомендую! Продавець постійно на зв'язку, за це окремо дякую .Доставка своєчасна.

Достоинства:
    Дуже стійкій
    • Продавец  WishWish

Олена , дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Тетяна Ф***

Дуже хороший аромат!рекомендую

Достоинства:
    Ціна та якість. Швидка доставка
    Недостатки:
    Немає недоліків
    • Продавец  WishWish

Тетяна, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!;)

• Вероника М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WishWish

Аромат неймовірний, ніби бренд зібрав в ньому все найкраще з інших композицій Montale. Шлейф як і стійкість - неймовірний. Як на мене то більш в жіночу сторону, але ж все індивідуально. Співпрацею з магазином задоволена, відправка дуже швидка, впевнена, що повернусь знову

Достоинства:
    Оригінальна продукція, швидкість та оперативність
    Недостатки:
    Поки відсутні
    • Продавец  WishWish

Вероніка, дякуємо Вам за високу оцінку! Нам приємно знати, що Ви задоволені вибором нашого магазину та якісними товарами. Ми стараємось радувати наших покупців відмінним сервісом та оперативною відправкою замовлень.
      Звертайтесь до нас ще наступного разу!