Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Держатель телефона (смартфона) на руль GUB G-81 серебристый

Оценка пользователей 3.88/5
  • Отзывы про товар продавца Velo4Town
  • Сергій Д***

Тримає добре)

• Микола Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town. Цвет: Черный

В цілому не поганий але є одна проблема, це або я мало закрутив телефон на тримачі або він відкручуєиься при вібрації

Достоинства:
    Стильний, мійний, легко використовується
    Недостатки:
    Відкручуєся боли
    • Продавец  Velo4Town

Дуже вдячні Вам за оцінку нашого товару та магазину. Приємного користування. Працюємо для Вас!

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town. Цвет: Черный

Замовив данний товар, в цілому якість гарна, але болт який тримає кріплення повністю без різьби, що унеможливлює його встановлення. Прошу продавця посприяти в вирішенні цього питання

• Продавец  Velo4Town

Приносимо Вам вибачення за незручності, що виникли у зв'язку із болтом. Вам буде відправлено новий товар на заміну.

• Артем

Продавець дуже швидко звʼязався та відправив новий товар на заміну, сплатив послуги пошти! Рекомендую!

• Евгений Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Velo4Town. Цвет: Черный

Товар придатний, але завдяки тому, що гвинт який затискае криплення телефону стоїть збоку, а не по центру, телефон затискається з того боку, де гвинт сильныше, а протилежний кінець під час руху по вибоїнинам може вискакувати з кріплення.

Достоинства:
    Гарний на вигляд
    Недостатки:
    Не впевнене кріплення
    • Продавец  Velo4Town

Дуже вдячні Вам за оцінку нашого товару! Та грунтовні спостереження, що стануть у нагоді користувачам. Який саме телефон Ви кріпили на зазначений тримач, та чи був він у чохлі? Які розміри телефону (довжина, ширина, висота) який встановлювався на тримач?

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart. Цвет: Черный

• Продавец  You Smart

Дякуємо за відгук! Ми цінуємо Вашу думку!

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart. Цвет: Черный

Всім рекомендую

• Продавец  You Smart

Дякуємо за відгук)

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mango-Star. Цвет: Черный

Поставил на мотоцикл. Служит хорошо, удобно. Крепления и болты отлично сидят. Всё в комплекте даже ключи. Единственное что не хватает контргайки или фиксатора чтобы при вибрации не раскручивался зажим.

Достоинства:
    Удобство, качество
    Недостатки:
    Откручивается держатель при вибрации
  • Максименко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mango-Star. Цвет: Черный

Металеві деталі
    універсальний розмір

Достоинства:
    Металеві деталі/універсальний розмір