- Светлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WoodCarvingKnives
Відмінний інструмент! Чоловіку дуже сподобався. Купувала у комплект до клюкарзи.
- Достоинства:
- Гострі та ергономічні інструменти від українського виробника. Навіть брендований пластир у комплекті)
Дякуємо за ваш відгук!
Нехай робота приносить лише задоволення й відкриває шлях до яскравих творчих відкриттів!
- Дар'я П***Отзыв от покупателя. Продавец: WoodCarvingKnives
Вау !! Такий якісний товар . Метал , дерево , як зроблено , яка упаковка і навіть пластирь у комплекті ! Дякую, чоловік в захваті
- Продавец WoodCarvingKnives
Ми дуже радіємо що наш набір став гарним подарунком для чоловіка! Вдячні що знайшли час поділитись своїм досвідом та відгуком! :)
- Маргарита Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WoodCarvingKnives
Дуже гарний набір, чоловіку сподобався!
- Продавец WoodCarvingKnives
Маргарито, дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
Нехай цей набір буде помічником Вашому чоловіку на довгі роки :)
- Мирослава П***Отзыв от покупателя. Продавец: WoodCarvingKnives
Дуже сподобався товар. Інструменти якісні, леза гострі, виглядають надійно, ручка зручна та добре закріплена, паста в належному стані. Інструменти приємно пахнуть свіжою древесиною, лаком та шкірою.
Однозначно буду замовляти знову )))- Достоинства:
- Швидка відправка, якість інструментів
- Недостатки:
- Інструменти для правші, але це моя помилка була не уточнити цей момент при замовленні
- Продавец WoodCarvingKnives
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: WoodCarvingKnives
Сьогодні отримав посилку й вперше в житті спробував щось вирізати. Дуже швидко прийшло, протягом доби від замовлення. Важко казати про якість інструменту, не маючи досвіду, але виглядає якісно, леза гострі, люфтів немає, в руці лежить зручно. Отримав задоволення, відчуваю, що ще буду щось замовляти :)
- Достоинства:
- Якісний зручний інструмент
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец WoodCarvingKnives
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашої роботи! Чекаємо на нові Ваші замовлення:) Захоплюючого різьблення!