Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Пресс для бургеров и котлет ручная пресс форма для гамбургеров металлический PAVLYSH (F-14)

Оценка пользователей 4.77/5
  • AI аналіз відгуків
    46 відгуків:  87% позитивних, 9% нейтральних, 4% негативних.
    Користувачі у більшості дуже позитивно оцінюють прес для котлет: відзначають хорошу якість, зручність у використанні та привабливу ціну. Покупцям подобається, що котлети виходять однакової форми, прес значно спрощує процес приготування та зберігання, а також легко очищується. Основними перевагами називають якість, простоту, швидкість та функціональність. Серед недоліків: траплялися поодинокі скарги на невеликий розмір котлет, прилипання фаршу без змазування, окремі випадки дрібних пошкоджень ручки та одна скарга на не відправку товару.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Тарас К***

Все добре

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Швидка доставка та якісний товар! Дякую)

• Дар'я Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Готувала, все дуже сподобалось!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

всё отлично. перед покупкой помните что котлета ужаривается.

• Андрей Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Он бесполезен потому что слишком маленький

Достоинства:
    Недостатки:
    Маленький
    • Продавец  kostor

Вітаємо! Вони є двох видів: 8мм та 12мм діаметру. Вам приїхав той товар, який ви замовили, у нас є більші в наявності. Якщо товар не був у використанні - ви можете його повернути.

• Сергій П***

Швидка доставка зроблена якісно

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Ні
    • Продавец  kostor

• Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

швидка доставка, прес якісно зроблений, котлети гарні виходять. рекомендую

• Лилия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Простий та зручний у використанні

• Дар'я Я***

• Максим К***

Фігня повна

• Продавец  kostor

Нам прикро, що товар вас розчарував. Така оцінка без опису проблеми не дає змоги зрозуміти причину незадоволення. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення та уточніть, що саме не працює — ми обов’язково допоможемо з перевіркою, заміною або поверненням коштів. Для нас важливо вирішити ситуацію, а не залишати клієнта з негативним досвідом.

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

класна якість, простий у використанні, дуже подобається

• Леонид К***

Прес чудовий

• Валерій Б***

Без нарікань.

• Ілля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Прес супер! Дуже сподобався, котлети з ним не разлазються по пательні.

• Артем Ж***

Максимально безполєзна вещь!!!

• Продавец  kostor

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Могли б звернутись до нас, гарантія за пів року на товар вже не дійсна.

• Олег О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Отримав на днях, після відкриття виявилось, що дерев'яна ручка трохи пошкоджена, можливо ще в процесі виробництва, бо в упаковці відбитого шматочка не було. Звісно, це не вплине на використання, але трохи неприємно.

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
      Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Сергій У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Товар відмінної якості. РЕКОМЕНДУЮ ДО ПРИДБАННЯ !!!

Достоинства:
    Зручність та швидкість приготування.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

з ним набагто швидше формувати котлетки для бургерів
    доставка швидка

Достоинства:
    маленький, зручний

• Виктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Нормальная вещь, все просто и понятно.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Чудовий прес для котлет невеликого розміру! Зручно та швидко можна «наліпити» котлет на заморозку!

Достоинства:
    Розмір

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Чудовий прес, дуже зручно для формування котлет, без зайвих зусиль. Подобається якість матеріалу, великий плюс, що можна мити в посудомийній машинці (користуюся капсулами)

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  kostor

• Давид Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

ЗА такие деньги лучший пресс

Достоинства:
    Отлично
    Недостатки:
    Чуть тяжело достается но маслом если смазать то отлично
    • Продавец  kostor

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Упрощает формирование котлет, особенно для их заморозки. Мне понравился

Достоинства:
    Удобный, практичный

• кравцов п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Все Чудово! Оперативна доставка! Товар в наявності!

• Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Виталий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Хороший прес, швидко відправили!

• Олександр П***

Все добре

• Єгор Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Все как в описании, цена качество топ!

• Андрей К***

Отличный товар!

• Алексей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Прес чудово виконує свою функцію

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Прес супер! Ціна-якість чудова! Котлетки виходять рівненькі, з гарною товщиною. Під звичайну булочку підходить ідеально!

• Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Гарний прес) використовую раз на тиждень, проблем нема

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

коли хочеться дві котлети в бургері не великого розміру саме такий розмір, не забудьте змастити трохи олійкою перед прес.

Достоинства:
    швидко пресує котлети
    • Продавец  kostor

• Анатолій К***

Все супер. Бургери виходять топ

Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  kostor

• Сергій М***

Все прийшло те,що замовляв

• Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Найкращі відгуки про продавця і товар

Достоинства:
    Швидко
    • Продавец  kostor

• Анатолий

Все супер