- Шайдурова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Черный
Самокат на свои деньги хороший . Ребенку 8 лет ездит с удовольствием, но при езде металл немного дребезжит
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Тиффани
Дитина в захваті! Легко збирається та налаштовується! Дуже прикольний та красивий. Вітримує заявлену вагу. Головне не перетягуйте кріплення, підтянули, нехай дитина поганяє на ньому, а потім підтянути. Не гримить нічого. За свою ціну просто чудовий!
- Достоинства:
- Ціна, стиль, мобільність.
- Недостатки:
- Якщо у вас рівні руки, то їх не буде =))
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Розовый
Замовляли самокат десь в середині березня. Дуже хотіли із ручним тормозом. Але нажаль цей тормоз не працював. Ми заїхали в майстерню. Майстер подивився на тормоз, і сказав, що він тут просто для краси. Що він не працюючий. Нам його просто зняли та й все. Самокат стукає та грімить навіть на рівній дорозі. Хоча по факту там немає чому гріміти. Із плюсів, це те, що він красивий, та є ліхтарик. На цьому всі плюси.
- Достоинства:
- Красивий
- Недостатки:
- Не працює ручний тормоз. Тріщить. Грімить. Все відвалюється на ходу.
- Продавец Granatstore
Це Вам майстер по самокатам сказав? ВІдправляйте нам ми все Вам налаштуємо, тільки будь ласка щоб всі деталі які були в комплекті були на місті.
- Олександра
Ні. Придивіться краще до роботи ваших менеджерів. Клієнтоорієнтованість просто на висоті!
- Продавец Granatstore
Як би ми їх не продавали на протязі 5 років, то напевно би прийняли до уваги авторитетну думку вашої майстерні і вашого майстра, який поглядом може визначити для чого на самокаті ручний тормоз і замість того щоб його полагодити він його знімає.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Vioshop. Цвет: Черный
Гарна якість, працює відмінно, крім ліхтарика, потребує налаштувань "з коробки". Дійсно витримує 100кг.
- Достоинства:
- Якість матеріалів, зборки
- Недостатки:
- Не працює ліхтарик