- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Дуб Крафт серый
Все ок
- Продавец Dominus Form
Дякуємо за те, що Ви знайшли час, щоб оцінити нас та нашу роботу! Ми цінуємо, що Ви надали перевагу, обравши нашу продукцію і будемо раді допомогти Вам зробити наступну покупку у нас!
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Антрацит
У наборі не було завісів. І всі деревʼяні деталі не пронумеровано для збору.
- Продавец Dominus Form
Всі недоліки виробничого характеру або нестача закриваються за рахунок виробника у терміновому порядку, але тільки якщо клієнт повідомляє про це і надає етикетку, ви до нас не зверталися. Деталі не нумеруються та визначаються за розмірами, які відповідають розмірам у таблиці схеми складання.
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Дуб Крафт серый
Все красиво, рекомендую
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет: Антрацит
Супер!Для невеличкого коридору ідеально підходить!
- Достоинства:
- Вартість,гарний дизайн,невеликий розмір.
- Недостатки:
- Недоліки відсутні!
- Продавец Dominus Form