- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный
Не розпиляє олію
- Достоинства:
- Недостатки:
- Олія йде струєю, а не розпилюється
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный
Набір відповідає очікуванням. Якість пляшок чудова, дозатори працюють на відмінно!
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Олександра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный
Хороший набір, якість розпилювачів відмінна, не протікають, дозатори працюють відмінно!
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный
Все ок. Товар якісний, розпилювачі працюють відмінно
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Виталий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный
Не працює. Він зовсім не розпилює. Купив два - не знаю що робити
Не рекомендую - Лідія К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный
Отримала розпилювачі в належному стані. Покупкою задоволена.
- Достоинства:
- Зручні розпилювачі.
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный
Навіть зірок не заслуговує бо це просто сама найдешевша китайщина яку ви не зможете знайти. 2 розприскувача - один розвалився прямо в руках; інший попрацював тест з водою, коли спробував з олією теж не витримав і зламався.
Якщо у вас є бажання придбати це для олії, готуйтесь в оліє буде все окрім того місця куди ви плануєте розприскати цю саму олію.- Достоинства:
- Можна зберігати рідину в середині.
- Недостатки:
- Не виконує свою функцію.
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадволені товаром. Напишіть нам в особисті - ми допоможемо.
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный
Дуже гарний набір. Користуюсь майже кожного дня, все чудово працює, недоліків не виявила. Дякую за швидку відправку.
- Продавец kostor
- Ангелина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный
Хороший набір. Виглядає естетично, якісні баночки.
- Продавец kostor
- Марк Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный
10/10
Дружина задоволена!- Продавец kostor
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный
Задоволений покупкой. Розпилювач олії топовий.
- Продавец kostor
- Катя Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный
Набір якісний, цілий, чудово розпилює олію. Я задоволена. Дякую !
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный
Упаковки надірвані та брудні. Розпилювач не розпилює, а як дозатор наливає струєю масло. Як бонус тут дві пляшки(це не набір, просто дві однакові пляшки), тому замість однієї непотрібної речі у вас буде дві.
- Продавец kostor
Шановний Владислав. Нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром. Можливо вам попався брак, у вас є 14 днів на обмін або поврення.
- Юрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный
Товар пришел быстро. В пункте выдачи поверхностно осмотрел - вроде бы все нормально. Но, дома увидел, что на одной ёмкости трещина (скорее всего производственный брак-так разбить при транспортировке невозможно) и распылитель стоит не по центру (то есть разбрызгивать он не сможет). Второй распылитель - всё нормально. На следующей день созвонился с продавцом и объяснил ситуацию. Продавец скинул реквизиты куда отправить бракованный товар и предложил варианты: деньги или замена. Я выбрал замену. На Новой Почте получил новый распылитель. С ним все хорошо. Все отправки за счёт продавца.
Выводы :
Товар за такие деньги та ещё и с промокодом рекомендую. Внимательно проверьте товар, так как присутствует брак.
Продавец очень порядочный. Респект.- Достоинства:
- Недостатки:
- Был бракованный один распылитель
- Продавец kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный
Працюють норм, але в коментарях видно, що раніше була лейка та йоршик - зараз їх немає. Колір також не такий як на фото, але попереджали
- Достоинства:
- Працюють
- Недостатки:
- Комплексність
- Продавец kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Юлія А***
П.С. Одна працює, а друга перестала буквально через два тижня (((
- Альона Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
чудово, швидко, дякую
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный / Серый
Для гриля просто потрібна штука. Економія олії. Дуже зручно користуватися. Симпатичний дизайн.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Продавец JuliShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Дзюбенко І***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
Норміч
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
Идея не плохая, но реализация крайне сомнительная. Если поменять систему распыления(именно на распыление, а не на струю), то будет намного лучше. Пока что - 3/5.
- Достоинства:
- Более мение привлекательный вид, который подойдет под большенство интерьеров.
- Недостатки:
- Узкое горлышко - не влазеет лейка; Работает не как распылитель, просто бьет струей.
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
Розпилювачі прослужили недовго. Механізм розпилювання швидко зламався.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Швидко зламались
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
Гарна якість продукції.
- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
За таку ціну нормальний товар.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Нерівномірне розпилювання.
- Продавец FlashShop
- Геннадій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
Рідина розпилюється дуже дрібним, рівномірним туманом. Жодних цівок, бризок або калюж – тільки легка хмарка.
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Евгений Д***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Объем: 100 мл. Цвет: Прозрачный / Серый
Работает, для аэрогриле абсолютно необходимая вещь
- Достоинства:
- Дешёвая
- Продавец JuliShop
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
Майже виконує свою функцію, як треба. Трохи нерівномірно позпилює звичайну рафіновану олію, час від часу може "вистрілювати" струмінь, а не аерозоль
- Достоинства:
- Недостатки:
- За такі гроші немає
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
Замовив за проханням дружини. Вона задоволенна а мені якось по....ну
- Достоинства:
- Для мене ні яких
- Недостатки:
- Не має
- Миронова А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
Ужасно! Пока в них была вода, все распыляло. Как только залила масло, идет просто струя и всё!!!
- Недостатки:
- Не распыляет!!!!
- Продавец FlashShop
Доброго дня. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Звертаємо увагу, що ви повідомляєте про цю особливість використання через певний час після отримання товару. Також хочемо пояснити, що вода та олія мають різну щільність і консистенцію, тому характер розпилення може відрізнятися — для олії подача зазвичай відбувається струменем або більшими краплями.
Дякуємо за зворотний зв’язок і сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише приємні емоції.
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
Класна річ - економія олії значна, ну і споживання жирів зменшилось за рахунок нормального дозування.
- Достоинства:
- Економія олії, ціна розпилювачів.
- Недостатки:
- Єдиний недолік - вузький отвір для вливання олії, в мене немає таких воронок, важко не розлити. Робили з пергаменту.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
Розпилювачі гарно працюють, відповідають опису. Окреме дякую продавцю за подарунок!
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Зайчук Я***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
Одін з розпилювачів пропрацював тиждень - потім стала вилітати та частина що, власне, розпілює (така била "пімпочка" всередині сопла). Цей пластиковий шматочок доводилося щоразу шукаі в їжі.
Другий взагалі не працював.
Ціна добра, продавець ще й люб'язно додав йоршик маленький, але про якість віробив взагалі мова не йде.- Продавец FlashShop
Добрий день!
Дякуємо за ваш відгук. Хочемо звернути увагу, що вже через тиждень після виконання замовлення з вами зв’язувався наш менеджер, і на той момент ви підтвердили, що з товаром усе гаразд та зауважень не маєте. З цієї причини для нас є неочікуваним, що про зазначені проблеми ви вирішили повідомити лише зараз, через 5 місяців після отримання замовлення.
Дякуємо за зворотний зв’язок і сподіваємося, що подальші покупки будуть для вас вдалими.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
За декілька тижнів не активного користування зламався один розпилювач.
Інший працює через раз .
Ну і помити їх - дуже важко вручну.
Магазин відправив товар швидко , дякую.- Достоинства:
- Компактні , швидка доставка
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец VM HOUSE
Вітаємо Тетяно,
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом і відзначили компактність набору та швидку доставку. Нам прикро, що робота розпилювачів не виправдала Ваших очікувань.
Хочемо зазначити, що набір розпилювачів призначений для економного та точного дозування різних рідин (олія, оцет, соуси, лимонний сік, соєвий соус, вода) і має покращений механізм розпилення з двома режимами:
«хмара» — при швидкому натисканні;
«струмінь» — при повільному натисканні.
У більшості випадків нестабільна робота виникає через загуслі залишки олії або соусу в механізмі. Для коректної роботи рекомендуємо періодично промивати розпилювач теплою водою з додаванням кількох крапель мийного засобу, після чого кілька разів натиснути на кнопку, пропускаючи чисту воду. Це значно спрощує очищення і відновлює плавне натискання.
Якщо ж один із розпилювачів вийшов з ладу — цілком можливо, що Ви зіткнулися з одиничним дефектом, який неможливо виявити до початку використання. У таких випадках ми завжди радимо одразу звертатися до нас у зручний для Вас спосіб (телефон, месенджери, чат в особистому кабінеті), щоб ми могли оперативно допомогти та вирішити питання.
Ми цінуємо Ваш відгук і завжди відкриті до діалогу, аби кожна покупка залишала лише позитивні враження.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
Все сподобалось.
- Продавец FlashShop
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
Все просто супер,дуже швидко доставили
- Продавец FlashShop
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
Знаете , продавайте это г…..о в ЕС , зачем парить своим землякам , распылители из двух работает один, маркетинговый ход , купи два
- Продавец FlashShop
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро шкода, що товар не повністю виправдав ваші очікування, адже розуміємо, що вимоги та враження від використання можуть бути різними.
Сподіваємося, що наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції.
- Пятрас А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Объем: 100 мл. Цвет: Серебристый / Прозрачный
Вполне нормальные распылители
- Достоинства:
- Дешёвые
- Недостатки:
- ---
- Продавец FlashShop