Отзывы покупателей о Ретро игровая приставка Data Frog Y2 SG HDMI Dongle 16-bit 900 in 1 [58259]
- Андрей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет: Черный
Отличная приставка. Были вопросы с подключением, менеджер быстро ответил и помог разобраться. Больше спасибо за качественный товар и обслуживание.
- Продавец Geekon
Вітаємо, Андрію! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою і намагатимемося, щоб так було завжди. Чекаємо на вас знову!
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Черный
Все працює, діти в захваті.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Немає багатьох відомих ігор
- Продавец DZYGARI
Вітаємо, Романе!
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що дітям сподобалась консоль — це найкраща оцінка
Модель SEGA Y2 SG — оновлена версія приставки, і до неї додано можливість завантаження додаткових ігор. Ви можете розширити бібліотеку, завантаживши ті самі відомі ігри, яких наразі бракує. Це легко зробити — у комплекті передбачено карта пам’яті, яку можна оновлювати через комп’ютер.
З повагою, команда DZYGARI.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Черный
Топ, згадали дитинство.
- Достоинства:
- Спогади
- Недостатки:
- Один джойстик заїдає.
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Черный
Класна приставка з ретро іграми, згадав дитинство )
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец DZYGARI
Сергій, вітаємо! Нам надзвичайно приємно знати, що покупка виправдала ваші сподівання та вам все сподобалось! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями та залишили відгук про наш товар Бездротова ігрова консоль приставка SEGA Y2 SG на 1800 ігор 16 біт та більше 1000 ігор 8 біт DataFrog.
Користуйтеся із задоволенням!
З найкращими побажаннями, команда DZYGARI
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: CENOVOD+. Цвет: Черный
Отличная вещь для ностальгии. Советую :).
- Продавец CENOVOD+
Дякуємо за відгук!
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Черный
Все працює добре ,є можливість скачати додаткову кількість ігор
- Достоинства:
- Все ок
- Николай Н***Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI. Цвет: Черный
Дуже гарний продавець, рекомендую , чутливi i дуже якiсний i пiдход до вирiшення проблем! Достойна компанiя!
- Достоинства:
- все зручно i компактно!
- Недостатки:
- немае
- Микола Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: NOP
Пропрацювала 25 днів,зараз телевізор не бачить пристрою
- Продавец NOP
Добрий день. Товар знаходиться на гарантії. Очікуйте інформацію що до відправки товару в сервісний центр. Перепрошуємо за не зручності.