Отзывы покупателей о Пеленки гигиенические "Білосніжка", 90x60см, КОМПАКТНЫЕ 30шт

Оценка пользователей 4.51/5
  • Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x90. Количество в упаковке: 120. Цвет: Белый с голубым

Гарний варіант для повсякденного використання , товар надійшов в короткий термін

Достоинства:
    Добре тримає водогу

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання.

• Надія Г***

Супер пелюшки. Беру постійно

Достоинства:
    Якість, ціна

• Яна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60. Количество в упаковке: 30. Цвет: Белый с голубым

Класні пелюшки, гарної якості . Беремо не вперше

• Микола Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x60. Количество в упаковке: 120. Цвет: Белый с голубым

беру своємус собаці, все гарно вбираються,
    скрутив викинув

Достоинства:
    ціна, розмір, якість, одноразовість

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60. Количество в упаковке: 30. Цвет: Белый с голубым

розмір відповідає заявленому

• Ярослав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60. Количество в упаковке: 120. Цвет: Белый с голубым

Беру для своєї киці, чудово впитують рідіну, а також нейтралізують запах.
    Пелюшки заповнені гелем, навідміну від інших пелюшок, що вставляють всередину вату, яка може крапати

Достоинства:
    Чудово впитують рідину

• Ольга К***

Добре поглинають та не протікають

Достоинства:
    Не протікають

• Алексей К***

Чудовий виріб.

Достоинства:
    Хороше і адекватне співвідношення "ціна/якість". Швидка діставка.
    Недостатки:
    Не помітив

• Ніна М***

Все чудово

• Игорь К***

низька якість, після витирання залишають ковтунці

Недостатки:
    після витирання залишають ковтунці

Добрий день!
      Нам дуже жаль, що ваш досвід використання нашої продукції має негативний характер. Просимо обов'язково звернутися з цього питання до виробника за вказаними на пакуванні контактах для проведення обміну пелюшок. Обробка запитів здійснюється у робочий час: з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00. Ваше звернення буде розглянуто у зазначений період. Вдячні за розуміння!

• Ірина С***

Купила велику упаковку для малої дитини. Поки малий борсався ніжками пів пелюшки у вигляді піску попала на нього. Жах!
    До того ж, за цей товар не можна розрахуватися карткою 7000 на дитину, хоч в оголошенні пише протилежне

Достоинства:
    Недостатки:
    Сиплеться, погано вбирає

• Марина Г***

Всё отлично

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 60x90. Количество в упаковке: 30. Цвет: Белый с голубым

Все чудово

• Павло Г***

Свої завдання виконує, купуємо не вперше

Достоинства:
    Свої завдання виконує
    Недостатки:
    Не виявив

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СleanMix. Размер: 60x90. Количество в упаковке: 120

Спробували купити в аптеці , те ж саме

Достоинства:
    Недостатки:
    Тонкі , протікає накрізь
    • Продавец  СleanMix

Добрий день, нам прикро що Вам не підійшла дана модель пелюшок, вони користуються попитом і мають гарні відгуки, все залежить від мети користування. Якщо Вам потрібна велика вологопоглинальна здатність, то зверніть увагу на пелюшки цієї фірми Білосніжка Super в біло-синій упаковці, пелюшка білого кольору.

• Александр В***

Достойный товар, пользуюсь давно.

Достоинства:
    Отличное качество.

• Андрій М***

Беру вже не вперше для песика. Якісні і зручні, в офлайн продажу в аптеках важко знайти такого розміру.

Достоинства:
    Добре поглинають

• Вячеслав

Цілком влаштовують.

Достоинства:
    Зручні, надійні.

• Яна М***

Все чудово, пелюшки гарної якості

Достоинства:
    Гарна якість

• Евгения Б***

Для маленької собачки супер, добре тримають вологу!
    Користуємося давно

• Настя К***

Дешеві

Недостатки:
    Взагалі не впитують

Добрий день!
      Нам дуже жаль, що ваш досвід використання нашої продукції має негативний характер. Запевняємо вас, що всі товари виробництва ТМ Білосніжка проходять контроль та відповідають вимогам нормативних документів.

• Олександр Г***

• Олена М***

Якість гарна. Багато років купую для собачки.

Достоинства:
    Цупкі пелюшки

• Лера Д***

Якість супер

Достоинства:
    Якісь відмінна , чудово поглинають

• Віталій Л***

Брали для цуценяти , протікають .є краще і дещевше але швидко розбирають .

Достоинства:
    Швидка доставка.
    Недостатки:
    Протікають , Дуже тонкі .

• Ольга К***

Гарні, швидко доставили..

• Олена Б***

Нормальні пелюшки.

Достоинства:
    Маленькі.
    Недостатки:
    Не має.

• Вікторія С***

Рекомендую.

• Наталія Б***

Нормальні пелюшки. Гарно упаковані

• Ільїн м***

Дякую

• Таня

Замовляла дві упаковки по хороші й знижці, прийшла тільки одна. Хотіла дозамовити ,але знижки такої вже нема. Дуже шкода. Пелюшки брала не одноразово для маленької собачки. Тоненькі,але нам для лотка підходили.

Доброго дня! Нам щиро прикро, що замовлення надійшло не в повному обсязі. Щоб якнайшвидше вирішити ситуацію з відсутньою упаковкою, будь ласка, зверніться до служби підтримки Rozetka- спеціалісти перевірять деталі замовлення та допоможуть з вирішенням питання.
      Раді, що пелюшки підходять для вашого улюбленця, і вдячні за довіру до нашого бренду.

• Людмила К***

Гарна якість,гарна ціна

• Олена А***

Пелюшки супер Завжди їх замовляю

• Марина А***

Дякую за швидке обслуговування.
    Молодці

• Євгеній Ф***

Все ок

• Тамара

Гарне обслуговування

Достоинства:
    Швидка доставка.