Отзывы покупателей о Внешний аккумулятор Remax Riji 30000mAh QC 22.5W Белый (RPP-257)

Оценка пользователей 4.13/5
  • Отзывы про товар продавца RondalPlus
  • Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Шкода, що не читала відгуки перед покупкою! За декілька циклів зарядки - розрядки павербанк роздувся, та перестав функціонувати.

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Бракований.
    • Продавец  RondalPlus

Добрий день, Світлано! Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам прикро, що ви зіткнулися з несправністю пристрою, проте хочемо внести ясність у ситуацію: павербанк Remax було придбано та отримано ще 10 серпня 2024 року.
      Важливо розуміти, будь-який літій-полімерний акумулятор — це складний хімічний пристрій. Навіть якщо він не використовується активно («декілька циклів»), тривале перебування у розрядженому стані або природне старіння компонентів протягом 550 днів може призвести до деградації та здуття елементів живлення.

Ми в RondalPlus завжди стежимо за якістю, але через такий тривалий термін експлуатації подібні випадки є наслідком фізичного зносу або умов зберігання, а не заводським недоліком. З міркувань безпеки наполегливо радимо припинити використання пристрою та здати його на утилізацію.
      Ми закликаємо всіх наших клієнтів дотримуватися правил експлуатації портативних акумуляторів, щоб техніка служила якомога довше.
      З повагою, команда RondalPlus.

• Маргарита Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Пропрацюв дуже мало і здувся, заряджається 8 годин від 20% заояд різко падав на 0

Недостатки:
    Пропрацював менше року
    • Продавец  RondalPlus

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що у вас виникли проблеми з павербанком.

Хочемо звернути увагу, що на товар діє гарантія 12 місяців, і у разі появи будь-яких несправностей ми завжди готові допомогти з діагностикою чи заміною в межах гарантійного терміну. На жаль, ви до нас не звернулися вчасно, і зараз гарантійний термін уже завершився.

Також важливо знати: для коректної роботи та довговічності акумуляторних пристроїв потрібно дотримуватися умов експлуатації. Зокрема, павербанк необхідно заряджати і розряджати хоча б 1 раз на місяць. При рідкому використанні акумулятор може втрачати ємність і швидше виходити з ладу — саме це, ймовірно, і стало причиною проблеми.

Ми завжди відкриті до консультацій і з радістю підкажемо, як правильно доглядати за подібними пристроями, щоб вони служили довше. Сподіваємося, наступна покупка буде для вас більш вдалою, а наш досвід — корисним.

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий

Користуюсь вже майже пів року, заряджає швидко, заряд тримає супер

Достоинства:
    Швидка зарядка, ціна

Дякуємо за відгук!

• Александр Х***

Покупал не себе, а родным. Хорошо работает на 3-4 зарядки телефона хватает

Щиро дякуємо за відгук!

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий

Купила близько 6 місяців тому. Хороший акумулятор, легкий у використанні.

Достоинства:
    Не нагрівається при використанні, є різні типи роз'ємів, вистачає майже на 4 повні зарядки при батареї 5000mA
    Недостатки:
    Корпус легко можна подряпати, але при акуратному використанні все добре.
    • Продавец  RondalPlus

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому  інтернет-магазині. Гарного дня та мирного неба!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий

Павербанк після декількох циклів зарядки-розрядки вздувся

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Опинився бракований
    • Продавец  RondalPlus

Добрий день! Шкода, що так вийшло, але на павербанк є гарантійний термін 6 місяців, якщо строк не вийшов зв'яжіться з нами для вирішення даної ситуації.

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Работает нормально уже более месяца взял жалоб никаких.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Пока не обнаружил.
    • Продавец  RondalPlus

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині. Приємно, що обираєте саме нас та отримуєте позитивні емоції від покупки. Бажаємо приємного користування та гарного дня.

• Павел Ш***

Все сподобалось все працює

Достоинства:
    Працює, заряджає, адекватна ціна
    • Продавец  RondalPlus

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому  інтернет-магазині. Приємно, що обираєте саме нас та отримуєте позитивні емоції від покупки. Бажаємо приємного користування та гарного дня.

Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий

наступного разу після цього павебанк взагалі вирішив прикольнутися наді мною - спочатку він витратив 10% свого зарядку на те, щоб зарядити трошки телефон, а потім вирішив, що того мені достатньо і пішов щ 89% скакати одразу до 0%. дуже корисний пб, особливо при відключеннях світла. навіщо взагалі йому було ставити екран, якщо заряду у цього пб менше ніж на 1000mah?
    п.с. дизайн у пб дійсно був тим, що привернуло увагу, але прикольно те, що кнопка для увімкнення зроблена криво і з однієї сторони втоплена в корпус, а з іншої торчить -+

Достоинства:
    дизайн
    Недостатки:
    все інше
    • Продавец  RondalPlus

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Нам важливо розібратися в тому, що сталося. Даний товар має строк гарантій 6 місяців, тому Ви можете відправити Ваш павербанк на гарантіний ремонт. Очікуйте на з'язок з нашим менеджером.

• Кравчук А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий

під час активного користування мною декілька разів було помічено, що телефон ставився на зарядку при приблизно 80-90% батареї у пб, а знімався вже при 30-40% пб, причому батарея телефону має лише 3500. і тут мені на очі трапляється приблизно через хвилину після зняття телефону з майже повної зарядки ось такий прикол з відео - по факту заряд банки почав падати з 78%, але поки в мене почався запис, частина відсотків вже сплила
    басеус на 20 тисяч не поводив себе так, маючи лише на 100-150 грн дорожче модель, ніж цей, тому рекомендую все-таки доплатити та мати гарний якісний продукт, який не буде сам себе розряджати і обманювати своїми цифрами у оголошеннях продажу, по факту маючи в 3-4 рази менший об'єм. шкода, що зараз вже його не можна повернути, буду тепер використовувати лише для живлення лампочки для читання під час відключення світла, все інше буде на басеусу

Достоинства:
    ціна, дизайн
    Недостатки:
    немає обіцяного об'єму
    • Кравчук А***

ссылка
      виглядає, як знущання - чим довше користуєшся товаром, тим скоріше він починає розряджатися. комусь треба пб, який від 90% до 0 може розрядитися за хвилину? батарея в моїх навушниках тримається довше, ніж ця. нікому не рекомендую купувати щось, хоча б віддалено схоже на дешевий або більш дешевший товар

• Євген Т***

Агонь

• Продавец  RondalPlus

Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Приємного користування та мирного неба!

• Валентина П***

Не покупайт!!!

Достоинства:
    Никаких
    Недостатки:
    Разряжается сам по себе, взял в поход, а он со 100% до 0 сам разрядился
    • Продавец  RondalPlus

Добрий день! Дякуємо за відгук. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Нам дуже важливо розібратися в тому, що сталося, уточныть будь ласка чи робили Ви колібрування павер банку? (3 розрядки до 0%-3 зарядки 100%)

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий

придбанням задоволена, функціональний, добре заряджає телефон

Достоинства:
    добре тримає заряд
    Недостатки:
    не бачу
    • Продавец  RondalPlus

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому  інтернет-магазині. Приємно, що обираєте саме нас та отримуєте позитивні емоції від покупки. Обов'язково будемо радувати Вас і надалі!

• Ольга

Очень понравился.
    Хорошо и быстро заряжается

Достоинства:
    Дисплей на корпусе, на котором видно количество заряда
    Недостатки:
    Не нашла
    • Продавец  RondalPlus

Дякуємо за зворотній зв'язок! Ми дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому  інтернет-магазині! Бажаємо приємного користування та мирного неба!

• Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Сначала работал хорошо,как показалось,первые 2 заряда съедал за час и при этом заряжал на -50%

• Продавец  RondalPlus

Добрий день! Уточніть будь ласка, павербанк після купівлі колібрували?

• Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Сьогодні отримала, був заряджений на 82%. Швидко підзарядив мій телефон відсотків з 20 до 100 і сам витратив близько 19%. Подобається те, що одночасно заряджає і мій телефон і інший павер.

• Продавец  RondalPlus

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому  інтернет-магазині. Приємно, що обираєте саме нас та отримуєте позитивні емоції від покупки. Бажаємо приємного користування та мирного неба!

• Яр
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий

За тиждень роботи проблем немає. Ємність ок - не набрехали. Запитує мікротік 941 і онушку, тримає інтернет понад 12 годин без світла.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Поки що не побачив
    • Продавец  RondalPlus

• Василь
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Швидка доставка. Павербанк працює, всі входи-виходи, в двох USB-виходах швидка зарядка, все ок. Важкенький)) Прийшов заряджений на 70%. Бік павербанка де розміщені входи/виходи був окремо заклеяний захисною наліпкою.
    Інструкція англійською і китайською мовами.
    Пізніше заміряю на скільки зарядок по вмісту його хватає і доповню

Достоинства:
    Низька ціна, об'єм, швидка доставка, цифровий показник заряду.
    Недостатки:
    Не думаю, що це недолік, але упаковка надійшла запаяна в плівку, тому не зміг перевірити в місці отримання - перевіряв вже вдома. Хоча також, відповідно, впевнений, що товар новий і туди ніхто не ліз)
    • Продавец  RondalPlus

Щиро вдячні за рзгорнутий Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви залишились задоволені! Приємного користування та мирного неба!

• Игорь С***

Работает

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый

Хорошо держит заряд. Понравился. Повесила на него роутер и оптику, держал 6 часов. Сел на 21%

Достоинства:
    Емкость
    • Продавец  RondalPlus

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук! Бажаємо приємного користуваня та мирного неба!

• Евгения Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый

Такое впечатление, что быстрее разряжается, чем заряжается. Но за такие деньги отлично)

Достоинства:
    Индикатор уровня заряда.
    • Продавец  RondalPlus

Добрий день! Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користуваня та мирного неба!

• Ігор

Заряджає - як обіцяли.

Достоинства:
    Приємний дизайн
    Недостатки:
    Корпус шкрябається моментально
    • Продавец  RondalPlus

Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук! Стараємося бути кращими для наших клієнтів. Дякуємо Вам за довіру. Приємного користуваня та мирного неба!

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий

Нормальний павербанк за свої гроші.Зрозуміло що 20000 це відносна характеристика.Телефон заряджає декілька раз.А взагалі він використовується для підтримання зарядки телефона.Для повної зарядки потрібно використовувати булочок і розетку.

Достоинства:
    Циферблат зарядки
    • Продавец  RondalPlus

Сергій, дякуємо за Ваш відгук!

• Тетяна М***

Все нормально

Дякуємо за відгук!

• Андрей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 20000. Цвет: Синий

Доброго дня! Зовнішній аккумулятор придбав для дітей. Використовують його тільки для смартфонів. Ємності вистачає на 2-3 рази повного заряду смарта. Зниження характеристик не помічав. Ускорена зарядка працює. Шнури в комплектаціі відсутні.

Достоинства:
    Виконує заявлені функціі
    Недостатки:
    Відсутність шнурів в комплекті.
    • Продавец  RondalPlus

Дякуємо за Ваш відгук!

• Георгий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий

Так все вірно,відповідає заявленим характеристикам.... дякую за роз'яснення і вибачте за попередній відгук,ви праві,все норм ,,павер,, гідний -рекомендую ,а також усім хто хоче написати, бажаю трохи згадати фізику,бо я мабудь щось поплутав

Достоинства:
    Хороший
    Недостатки:
    Поки не виявлені
  • Георгий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий

Нет заявленной ёмкости ... по тестерыу выдало 11500 примерно,а это показания 20тыс.а не 30

Достоинства:
    Заряжается и не греется аж за 90процентов двенадцатью вольтами
    Недостатки:
    Обман по ёмкости
    • Продавец  RondalPlus

Добрий день! Хочемо відмітити, що все зійшлось, заявлена ємність є правильною ( 30 000 при напрузі 3,7В) - Ваш результат - 12,2В-11295мАг = 137Вт отримав ПБ (ККД 75-80%), виробником заявлено гарантовані мінімум 111Вт збереженої енергії, тобто Вам видало правильні показники. Треба лише правильно інтерпретувати показники тестеру.
      Бажаємо й надалі приємного користування!

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий

Качество хорошее, фирма известная.

Достоинства:
    Работает, саморазряд низкий
    Недостатки:
    Надо проверить реальную емкость , для 30 тысяч легкий по весу
    • Продавец  RondalPlus

Дякуємо Вам за відгук!

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый

Акумулятори хороший, за свої кошти більш ніж якісний

Достоинства:
    Працює

Дякуємо за Ваш відгук!

• Фёдор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый

Хороший акумулятор. Відповідає заявленим характеристикам. Низький рівень саморозряду.

Достоинства:
    Гарно оформлений. Цифроий індикатор заряду батареї
    Недостатки:
    Незауважив
    • Продавец  RondalPlus

Дякуємо Вам за відгук, бажаємо й надалі приємного користування!

• Вячеслав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RondalPlus . Емкость батареи: 30000. Цвет: Синий

Солидный,производит впечатление хорошей качественной вещи

Достоинства:
    Цена,качество,честная емкость батареи
    Недостатки:
    С родной зарядкой от самсунга на 18 ватт не увидел быстрой зарядки,хотя на телефоне она есть
    • Продавец  RondalPlus

Вячеславе, дякуємо Вам за відгук!

• Ярослав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StoreKramnytsya. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый

Нормальний павер, має ±правилну ємність

Достоинства:
    Недостатки:
    Тільки логічні, по типу білого кольору, який швидко брудниться
  • Євген Д***

Добре для підходить для роутера. Вже почав вздуватись

• Сергей Б***

Все отлично