Отзывы покупателей о Планер Магнитный А3 доска на Холодильник подарок на День Матери ежедневник трекер планинг календарь с 6 маркерами и 1 магнитной губкой расписание уроков Aland Way 42*30 см белый 2100010

Оценка пользователей 4.79/5
  • AI аналіз відгуків
    71 відгук:  83% позитивних, 11% нейтральних, 6% негативних.
    Загалом, покупці дуже задоволені магнітним планером для холодильника. Відзначають високу якість матеріалів, яскравість маркерів та їх велику кількість у комплекті. Покупці постійно дякують за швидку відправку, уважний сервіс і приємні бонуси (додаткові маркери чи інструкції). Планер корисний для організації сімейних завдань та дитячих розкладів. Основна нарікання — ризик пошкоджень або заломів під час транспортування у тубусі та поодинокі проблеми з комплектуючими (наприклад, відсутність частини маркерів або проблеми з деякими кольорами). Загалом товар рекомендовано багатьма користувачами, а негативних аспектів набагато менше.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Виктория Ш***

Чудовий планер!

• Святослав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Прийшов з 3 чорним маркерами, замість кольорових і весь текст російською. Всюди на фото і у відгуках українською.

• Продавец  TOPLAK

Святославе,будь ласка,поверніть замовлення через пункт видачі "Розетки".Нам дуже шкода,що на складі помилилися і Ви отримали не Ваше замовлення. Давайте замінимо Вам на планер українською мовою з 6 маркерами та губкою, доставка за наш рахунок. Будь ласка, чекаємо на Вашу адресу через чат "Розетки".

• Святослав Б***

Сконтактував з продавцем відправили ще раз цього разу українською, все ок

• Лариса Б***

Швидка доставка, якісний товар

Недостатки:
    Трохи пом'ятий
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Замовила планер на розетці. Доставили бистра. Якість гарна. Дякую продавцю за швидку обробку замовлення. Рекомендую

• Шульженко І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Замовляю вже вдруге, дуже гарна якість!

• Вікторія С***

Все супер!

• Катерина С***

Чудовий планер!

• Дар'я П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Планер прийшов весь помʼятий, нажаль. (Ніякої транспортированої плівки немає)
    Такого роду речі, погана ідея присилати в тубусі.

Достоинства:
    Гарна якість
    • Продавец  TOPLAK

Дар'є,будь ласка, покладіть планер під прес на ніч, має допомогти, якщо ні=напишіть нам,будь ласка, і ми вирішимо Ваше питання. Дякуємо і чекаємо.

• Юлия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Чудова якість, прикріпився рівно, не спадає, маркери яскраві, пишуть якісно. Покупкою задоволена, рекомендую! Продавець уважний в консультації, швидка доставка

• Ярослав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Гарна якість за невелику ціну.
    Треба трохи тільки почекати, поки розрівняється сам планер, адже він скручений в тубусі.

• Катерина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Чудовий планер, прийшов швидко, без пошкоджень. Маркери чудові і дуже яскраві, ми вже мали такі самі, але таких яскравих ще не було

• Аліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дуже сподобався,планер чудовий . Ще й подарунок отримали ,більше маркерів . Дякую

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Планер прекрасно тримається, всі маркери та губка на магнітах, дуже зручно, пишуть чітко, дякуємо за швидку доставку, рекомендую

Достоинства:
    Хороша якість, швидка доставка, зручний формат
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Алевтина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Планер дуже якісний, отримала ще й подарунки - додаткові поанери, тепер привчаю до планування і доньку, їй цікаво!

Достоинства:
    Якісний планер
  • Ганна У***

Швидка доставка. Міцно тримається (на холодильнику), добре стирається маркер

Достоинства:
    Відповідає очікуванням
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Зручна і корисна штучка. Все подобається

Достоинства:
    Все, просто, яскраво, зручно
  • Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Повний захват! Велкикий, якісний, гарно кріпиться. Дитині подобається малювати, планувати. Дуже раджу

• Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дякую, все отримали, запаковано належно, не зімʼято, все добре.

Достоинства:
    дуже зручно
  • Ганна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Планер отримали в тубусі, додатково поклали ще 2 маркери. Дитина задоволена, одразу почала записувати свої плани.

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Гарний планер! Те, що треба для фіксації розкладів дит.кружків та занять) дитина контролює чим сьогодні буде займатися

• Алла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Товар був гарно якісно запакований. Все швидко відправили. Товар чудової якості. Рекомендую

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Планер прийшов в тубусі гарно скручений і упакований. Дуже потрібна річ. Тепер нічого не забуваю, бо все записано і перед очима.

• Ксения М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Весь планер в заломахм дуже прикро тому ще це був подарунок на день народження хлопчику

• Продавец  TOPLAK

Ксеніє, якщо плівка на планері захисна відсутня, тоді це,нажаль, брак. Нам дійсно дуже-дуже шкода..Будь ласка, перевіряйте замовлення під час отримання..Ми дуже засмучені.. Ви можете повернути замовлення за наш рахунок, а ми повернемо Вам кошти. Нам дуже хотілося зробити Вам приємно і у Вашому замовленні ще був подарунок...

• Ксения М***

Питання безпроблемно вирішили оформивши повернення. Дякую за адекватне спілкування.

• Маргарита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Якісний планер та маркери. Надруковано УКРАЇНСЬКОЮ!! Окремо відмічу і сервіс що надає продавець. Однозначно буду користуватися його послугами

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Якісно надрукований планер українською мовою. Швидка доставка та подарунок в вигляді більшої кількості маркерів дуже потішили.
    Легко та щільно примагнітився на холодильник.
    Для забувак та людей, яким важко синхронізуватись між собою - дуже класна річ!

Достоинства:
    Яскраві маркери та якісний друк
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Купив магнітний планер на холодильник — тепер не уявляю, як без нього жив раніше! :) Дуже зручно: зранку глянув — усе перед очима, що купити, що приготувати, які справи заплановані. Кріпиться добре, не з’їжджає. Маркер легко стирається, нічого не розмазується. І виглядає стильно, наче на кухні стало трохи більше порядку :) Рекомендую!

• Дмитро В***

Все чудово

• Кобзєв А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дуже чудова і корисна річ. Замовлення прийшло швидко і без проблем. Якісь товару добра.

• Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дуже приємний продавець, відправили швидко, але розетка спочатку загубила моє замовлення.
    Додатково поклали 2 маркери, що приємно. Також написали інструкцію, щоб довше служили маркери)
    Приїжджає в тубусі, тому треба дати планеру трохи часу щоб він розгладився, інакше буде спадати з поверхні.

• Евгеній Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Чудовий планер,ще й маркери в подарунок)
    Дуже дякую,все сподобалось.

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Планер якісний та стильний, багато яскравих маркерів. Продавець надав інструкцію у вайбер. Доставка щвидка. Все супер, рекомендую

• Олена О***

Замовлення прийшло дуже швидко. Дякую

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Планер якісний.Прийшов швидко, був якісно упакований в пакувальній картонній бумазі,тому прийшов рівненький.(Читала попередні відгуки, що приходить і тубусах) В подарунок отримали два додаткові маркери, які яскраво пишуть. На вайбер продавець надіслав рекомендації по експлуатації. Залишилися задоволені покупкою.

Достоинства:
    Товар сподобалася
    Недостатки:
    Не має
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Товар хорошої якості , добре упакований

• Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Товар прийшов вчасно. Сам планер якісний та зручний, маркери яскраві. Дякую

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: TOPLAK

Дякую, все відповідає опису, доставка швидка. Пакування якісне. В подарунок отримала 2 маркери. Пишуть яскраво, навіть жовтий колір.
    В вайбері отримала всі інструкції по користуванню. Магніт сильний, однак перед тим як вішати, планер треба дещо випрямити, адже він спочатку швидко скручується і магніт не запобігає цьому. Це швидко усувається.

Достоинства:
    Багато кольорових і яскравих маркерів. Ціна.
    Недостатки:
    Через пакування в тубусі, планер скручений в рулон і потребує випрямлення, щоб ефективно повісити на холодильник.