Отзывы покупателей о Навушники AirOn AirTune Play Black (6945545521570)

Оценка пользователей 3.47/5
  • Вита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Наушники не рекомендую. И месяца не прошло один наушник не работает,брала двое наушников,и у первых и у вторых такая же проблема.

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дуже засмучений... Купив уже другий комплект, бо перший дуже сподобався, навушники працювали 6-7 годин до підзарядки. Другий комплект розчарував, навушники не тримають і години.

• Данило Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не рекомендую для повсякденного використання!!!!! Якість просто жахлива, за таку вартість можна знайти аналоги набагато якісніші. Заряджаються повністю не 1 годину, а 3. Судячи з відгуків часто браковані.

Достоинства:
    Якість об'ємного звуку, для тренувань підходить, не випадає.
    Недостатки:
    3 години на повну зарядку, відсутність басів, здається є брак на лівому навушнику, не комфортно сидить в вухах, не підходить для музики, низька якість звуку в мікрофоні.

Доброго дня, Данило. Нам дуже шкода, що довелося зіткнутися з труднощами.
      Будь ласка, зверніться до форми зворотного зв'язку Розетка, або офіційний сервісний центр AIRON в Україні для проведення гарантійного обслуговування/обміну/повернення.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Пользуюсь ровно год и два дня. Не подводили ни разу. Единственное что сеточки маленькие выпали, но я в этом не вижу проблемы. Советую.

Достоинства:
    Хороший звук, долговечные
    Недостатки:
    нема

Доброго дня, Андрій! Дякуємо за ваш вибір та детальний відгук!

• Ярослав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

все дуже субєктивно в продукції

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    через 2-а м-ці перестав працювати права сторона
  • Головня Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-prof. Цвет: Black

Швидко зв'язались та відправили замовлення. Дуже сподобались. Чисте звучання. Рекомендую до придбання.

Достоинства:
    Стильно виглядають. Легкі. Не випадають.
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  E-prof

Доброго дня! Ми вдячні за те, що Ви приділили час і поділилися своїми враженнями від покупки в нашому магазині. Разом з вами - ми стаємо краще!

• Стас
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-prof. Цвет: Black

Навушники мені дуже сподобався. Замовлення швидко обробили та проконсультували. Взяв для айфона. Якісний пластик. Звук відмінний!

Достоинства:
    Легкі
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  E-prof

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-prof. Цвет: Black

Навушники дуже класні, звук хороший, не випадають.

Достоинства:
    Дизайн, звук
    Недостатки:
    Поки не виявляла
    • Продавец  E-prof

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купляла в квітні, не працює лівий навушник, куди потрібно звернутися щоб повернути товар

• Іван

Доброго дня, Тетяно. Нам дуже шкода, що довелося зіткнутися з труднощами.

• Богдан Г***

1 навушник не працює

Доброго дня, Богдан. Нам дуже шкода, що довелося зіткнутися з труднощами.

• Дмитрий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купував, щоб слухати подкасти, ютуб, прослуховувати голосові повідомлення, кружочки в месенджерах, контент в соцмережах. З цим справляються чудово. Чомусь при запису кружочка або голосового в телеграмі мікрофон навушників не працює, задіюється тільки мікрофон самого телефону.
    Якось нестабільно працюють сенсори - то нажимається, то ні. Незручно
    Для прослуховування музики - м'яко кажучи, фігня. Звук жахливий. Ну, я від навушників за таку ціну нічого такого і не очікував. Кажу ж, купував для інших цілей
    Автономність хороша, ще ні разу не стикався з розрядкою
    Зручно, що роз'єм Type-C

Достоинства:
    Автономність, ціна
    Недостатки:
    Сенсори, якість звуку для музики
    • Ірина Р***

Щодо запису "кружочка" - який мікрофон задіювати це налаштовується в самому телеграмі і жодним чином навушники на це не впливають. Пошукайте в налаштуваннях чатів телеграму.

• Вячеслав Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звичайні навушники, тому оцінка "нормально".
    Кабель, що в комплекті - якийсь бракований.

Достоинства:
    Порт type-c
    Недостатки:
    Вимикаються тільки коли закриваєш кейс, а не коли вставляєш в кейс навушник. Якщо хочеш використовувати тільки один - другий все одно грає в кейсі. Не можна приймати виклик. Довгий тап - асистент, короткий - нічого, подвійний - пауза\старт.
  • Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Користуюсь місяць ,тримають більше 4 годин ,гарнітура норм співрозмовник чує добре музика нормально але і порівняні з Lenovo XT96 в lenovo чіткіше звучання але як гарнітура гірші

Доброго дня, Володимир ! Дякуємо за ваш вибір та детальний відгук!

• Виталий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Poco x3pro та Poco x5pro 5G ні я не законектилися навіть після перезавантаження. До ноута 2023 року Aser законектилися відразу.
    Може я щось не розумію і спец налаштування у смартфонів треба шукати! А отут питання навіщо їх шукати? повинно бути все автоматично

Достоинства:
    Не знаю. Звук не перів...
    Недостатки:
    Два телефона (описані вище) не бачить ці навушники... Дуже нажаль що так...
  • Андрей К***

Ок спасибо

Доброго дня, Андрій! Дякуємо за ваш вибір та детальний відгук!

• Володимир З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Неплохие наушники, пробег пока не большой, 6 месяцев, но проблем не было. Держат заряд очень хорошо, при умеренной громкости до 5-6 часов.

Достоинства:
    Автономность, неплохая сборка.
    Недостатки:
    Пока не выявлено

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за ваш вибір та детальний відкуг!

• Ильдар Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: V & A Trade. Цвет: Black

Никто не выходит на связь у меня проблема , хочу вернуть назад свои деньги , товар только купил ,что-то телефон их не находит,пишет телевизор в прихожей что за прикол ,если не выйду на связь то буду писать заявление в полицию

• Ильдар Ш***

Уже все хорошо у меня что-то телефон завис , извини

• Дмитрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Классные наушники! Звук чистый, с ушей не выпадают, держат зарядку довольно долго.

Достоинства:
    звук, форма наушников, аккумулятор
    Недостатки:

Доброго дня,Дмитро!Дякуємо за ваш вибір!Приємного використання!

• Андрей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Брав по рекомендації товариша, у якості гарнітури працую чудово, мене всі чують і я всіх чую чітко. По звуку непогані, враховуючи конструкцію (були б вакумки, звучало в краще, але й від цих можна добитись досить пристойного звучання). По часу роботи поки не скажу, бо ще не розрядились, але пвсе схоже на те що тримати будуть довго. Загалом дуже непогані навушники за свої гроші, особливо чудово що це український бренд, з офіційним сервісом у Києві. Як буде далі покаже час, але на зараз я навушниками повністю задоволений.

Достоинства:
    Мікрофон, звук (якщо погратись з еквалайзером), автономність
    Недостатки:
    Враховуючи ціну, їх немає

Доброго дня,Андрій!Дякуємо за ваш вибір!Приємного використання!

• Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

*не забрав з точки видачі
    взагалі навушники сподобались. гуманна ціна, непоганий звук, незвично(мабуть звик до "затичок" з гумовими амбюшурами) але доволі добре сидять.

але правий чомусь був тихіше за лівий і ніби мав менше низів та середини. при використанні обох навушників постійне відчуття ніби хтось зсунув бігунок "баланс" в напрямку лівого каналу приблизно до 60:40 замість стандартних 50:50.

Добрый день, Антон. Нам очень жаль, что вы остались не довольны нашим продуктом. Обращайтесь обязательно еще!

• Андрій Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Якість звуку при прослуховуванні і гучність добра. При розмові через мікрофон тебе чутно дуже погано: слабкий звук і глухий, слова чутно погано. Хіба-що треба кричати, тоді краще. З таким успіхом можна було брати навушники за 200 грн. Не коштують своїх грошей. Якщо говорити через них, то беріть щось дорожче.

Достоинства:
    Звук при прослуховуванні
    Недостатки:
    Мікрофон
  • Олександр Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

За свої гроші, хороші навушники. Для прослуховування музики підходять. А от як гарнітура, є питання...На вулиці не вистачає гучності, часто співрозмовник мене не чує, під час розмови від мене чути якесь клацання ( можливо проблема в телефоні). Основним плюсом є автономність! В режимі гарнітури заряду вистачає на день! Кейс також нормально тримає заряд. Шкода що навушники не підійшли по розміру...

Достоинства:
    Зовнішній вигляд, автономність.
    Недостатки:
    Погано працюють в режимі гарнітури.

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш вибір та детальний відкуг! Ми обовʼязково врахуємо усі ваші рекомендації в майбутньому.

• Денис Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Доброго.Брал не в розетке.В пользовании 2 недели.
    Ухудшился звук в левом ухе.Выпала мембрана.Низов нет.Кодек ААС.
    Не рекомендую!

Представник бренду

Добрый день, Денис. Нам очень жаль, что вам пришлось столкнуться с трудностями при использвоании наших науников. Обратитесь пожалуйста в форму обратной связи Розетка, либо официальный сервисный центр AIRON в Украине для проведения гарантийного обслуживани/обмена/возврата. Мы обязательно вам поможем!

• Єгор Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Получил в подарок. По качеству звука норм, я не из культа услышать разницу в мп3 - играют достойно. В ушах сидят надёжно, не выпадают. Хватает на 3-4 часа. Очень удобно перед сном слушать аудиокниги.

Достоинства:
    Не выпадают, автономность, стабильность работы
    Недостатки:
    Пока нет
      Представник бренду

Добрый день, Егор. Благодарим вас за выбор нашего продукта и оставленный содержательный комментарий. Приятного вам пользования и долгой службы вашим устройствам!