- AI аналіз відгуків31 відгук: Позитивні 75%, нейтральні 15%, негативні 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Чомусь відпала деревʼяна серединка в іграшці(
- Продавец SBT group
Добрий день! Дякуємо, що поділились вашим досвідом. Ми передамо ваше зауваження виробнику для додаткового аналізу.
- Поліна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Дуже якісна дуга, іграшки добре оброблені, тримаються міцно. Ще є вільне місце на дузі аби прикріпити ще якісь інші свої іграшки для різноманіття. Поки мала грається з цими що є - цікаво, привертають увагу, дитина зайнята, а мені вільний час)
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Екатерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Купили для шезлонгу BabyBjorn - все підходить добре та кріпиться надійно. Гарні іграшки, донечці подобається. Виконана якісно.
- СніжанаОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Замовлення прийшло дуже швидко. Дуга ідеально підійшла до шезлонга BabyBjorn. Малюк почав активно гратися з іграшками вже з двох місяців. Дуже задоволені якістю та покупкою!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Якість товару гарна. Все працює як треба. Дуга підійшла на шезлонг BabyBjorn.
- Достоинства:
- Гарна якість за адекватні гроші
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец SBT group
- Ліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Підходить на оригінальний шезлонг babybjorn,але тримається на ньому погано. Як тільки дитина доросла щоб вхопитися за дугу, то з легкістю її знімає, а там далі махати нею тримаючи в руках така собі забава, не дуже безпечно. Також погано ходять на металевій основі крайні квітки, а ще злітають з круглої деталі зовнішні пелюстки на цих квітках. В цілому ціна/якість/ увага до неї дитини - ця дуга марна трата
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Дуга сумісна з шезлонгом BabyBjorn та іншими дитячими кріслами. Нам прикро, що користування не виправдало ваших очікувань. Ваші зауваження щодо кріплення та іграшок ми обов’язково врахуємо й передамо виробнику.
Ваша думка важлива для нас, адже допомагає покращувати якість товарів і сервісу.
- Дар'я Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Гарно підійшла на шезлонг бейбібьорн. Малюк грається, задоволений.
- Достоинства:
- Швидка відправка
- Продавец SBT group
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Дитині дуже сподобалося. Користуємося з двох місяців.
- Достоинства:
- Просте у використанні. Можна навішувати інші іграшки
- Продавец SBT group
- Виталина П***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
дуга хорошої якості, дитина активно користується, а у батьків є додаткові 5-10 хвилин поки дитина зайнята
- Алена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Прийшло дуже швидко, дуга якісна, дитина задоволена
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Все добре, дитина задоволена, дуга гарної якості
- Діана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Все супер, доставка швидка, підійшла навіть на неоригінальний шезлонг, дитині цікаво розглядати і гратися. Сама металева конструкція дуже міцна і майже не піддається деформації, іграшки виконані якісно і з дерева, так само якісно і пофарбовано, я задоволена і дитина теж
- Достоинства:
- Універсальна річ для різних типів шезлонгів
- Продавец SBT group
- Гирич Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Ребенку очень нравиться играть с дугой, перебирает игрушки, крутит ими. Можно навешивать дополнительные элементы на дугу. Покупкой и я и ребенок довольны!
- Достоинства:
- Качественная дуга с деревянными, яркими игрушками.
- Недостатки:
- Не обнаружила.
- Продавец SBT group
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Нарешті дійшли руки написати відгук, якість просто жахливо, подивіться на фото, що з нею сталося після початку активного користування дитиною.
Фарба одразу злазить, залишається на руках у дитини! Це добре, що одразу помітили і дитина не встигла проковтнути або вдихнути цей непотріб. На жаль, зекономити не вийшло, тепер буду брати фірмову, як і наш шезлонг- Достоинства:
- Недостатки:
- Низька якість, небезпечно для дитини
- Продавец SBT group
Добрий день, Інно! Нам прикро, що з дугою сталась така неприємна ситуація. Це міг бути як і заводський брак, так і, можливо, наслідок якоїсь обробки іграшки, якщо ви її мили чи якось ще обробляли перед використанням. Якщо це сталось невдовзі після отримання, як ви пишете - ви могли звернутись протягом 14 днів для обміну або повернення коштів. Наразі, коли вже минуло 7 місяців з моменту вашого замовлення, зробити повернення чи обмін неможливо. На майбутнє радимо скористатись з вашого права вирішення подібних ситуацій у встановлені терміни.
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Все супер, ідеально підійшла на шезлонг babybjorn. Дитині майже 3 місяці, в захваті перебирає руцями іграшки, може бути зайнята дугою хвилин 20-30.
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Ксения К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Спасибо ,безумно довольный товаром ,качеством ,ценой
- Виктория Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Все топ
Іграшка відповідає описанню- Продавец SBT group
- Софія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Жахливої якості іграшка! Якби я забирала її з відділу отримання замовлень відмовилась відразу, але це робив чоловік. Елементи погано крутяться, жовта ромашка вже була пошкоджена разом із колобком з очима, дерево тріснувши і мані здається що воно скоро спаде, але сьогодні вранці я побачила фарбу на руках моєї 2-х місячної дитини ! І все ! Це була остання точка для написання відгуку! Фарба на усіх кульках злазить і лущиться! І я за цю іграшку сплатила 800 грн?!!! Робіть заміну! Це просто неподобство!
- Продавец SBT group
Софіє, нам прикро, що сталася така ситуація. Зараз ми у процесі вирішення ситуації з перевізниками, так як тріщина іграшки стається після транспортування. Ми, дійсно, від себе на складі перевіряємо особисто на цілісніть та відправляємо неушкоджений товар. Щодо фарби - це вперше. Після Вашого зауваження, пофарбовані частини дуги спеціально перевірили - фарба не залишається на руках, не злазить. Як варіант, це може статися після дезінфекції дуги більш агресивним розчином. Сподіваємося, що нова іграшка прослужить довго та радуватиме Вашу малечу! Дякуємо Вам за розуміння!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Очень туго крутятся элементы, не катаются по дуге, застревают. Не рекомендую покупать.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Перечислил в комментарии
- Александр П***
Разобрался с товаром, все функционирует, нужно немного подвигать в стороны - разработать
- Продавец SBT group
Дякуємо за доповнення відгуку! Раді, що все вийшло!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Ідеально для моторики , дитина відразу тягнеться покрутити всі іграшки)
- Наталья В***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Придбала в подарунок. Якісна та гарна річ
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук, та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
На крісло baby bjorn дуга стала ідеально. Дитина 3,5 місяців віку дуже полюбляє бавитись елементами, крутити і штурхати по проволці.
Буду зацікавлена в покупці схожої дуги з іншим набором іграшок, коли така зʼявиться.- Продавец SBT group
Щиро дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Альона В***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Продали товар, який був зломаний і кліяний. Нажаль вчасно не помітили. Зломався в перший же день в місці скліювання.
- Валентина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Класна дуга, дуже мила, донечка дуже зацікавлена та досить довго грається спокійно, крутить іграшки туди сюди, що мене дуже радує)))
- Продавец SBT group
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою!
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Задоволена покупкою. Іграшки з дерева якісно зроблені, гладенькі. Також є пластикове оздоблення - матеріал хороший, все зроблене акуратно.
- Продавец SBT group
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою!
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Підійшла під крісло Baby Bjorn. Якісне надійне кріплення та в цілому якісне виконання. Іграшки гарні, з дерева
- Продавец SBT group
Дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Кристина К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Дуга гарна. На преший погляд простенька, але там все крутиться, дитині цікаво та достаньо на довго. Рекомендую.
- Продавец SBT group
Дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Егор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Быстрая доставка порадовала. Сыну дуга понравилась, по крайней мере выглядит очень заинтересованно))
- Продавец SBT group
Дякуємо за віш відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Влада К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
В целом вызывает доверие к качеству, неприятного запаха нет от пластиковых деталей, окрашено равномерно. Все поверхности очень гладенькие, никаких торчащих заноз и тд, Довольна
- Полина С***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Придбала в подарунок. Гарна та якісна річ, іграшки безпечні, все зроблено на совість. Рекомендую.
- Влада Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Якісно зроблена, деревина відшліфована, без завусин. Дитині цікаво гратися сидячи в шезлонгу.
- Дмитрий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Задоволені покупкою, дуга цікава для дитини, тепер сидить спокійно в шезлонгу довше, бо має чим зайнятись)))
- Александра К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Задоволена . Встановлюю легко та швидко, тримається добре. Іграшки яскраві, обертаються.
- Глеб К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group
Дякую за швидку доставку. Встановлюється на крісло без проблем, дитині цікаво крутити іграшки. Розвивається моторика