Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Гибкий штатив осьминог с держателем и пультом для смартфона с дополнительным крепление для экшн камер и болтом

Оценка пользователей 4.5/5
на основе 21 отзыв
  • Ольга

Хороший штативчик

Достоинства:
    ніжки як завгодно можна скрутити
    Недостатки:
    коробка надірвана, але на штатив це ніяк не вплинуло
  • Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Товар прийшов запакований, мав належний вигляд і стан.
    Брала із собою на відпочинок, тому можу сказати, що зі своїми функціями справляється прекрасно.

Достоинства:
    Кнопка, за допомогою якої можна фотографувати на відстані; компактний, не займає багато місця
    Недостатки:
    Телефон можна закріпити лише у горизонтальному положенні(хоча завдяки рухливим ніжкам не є проблемою зробити так, щоб телефон був вертикально)
  • Светлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Гарний, усі функції виконує. Вибрала за зовнішність, схожий на інопланетянина, смішний.

• Вероника Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Товарний вид бажає кращого! Ще не користувалися, бо це подарунок на НР, але дарувати таке..

Недостатки:
    Товар брудний, упаковка розірвана
    • Продавец  Boa

Доброго дня. Приношу вибачення за своїх співробітників. Що відправили вам товар в такому вигляді. Наш менеджер з вами звʼяжеться для оформлення повернення. Ще раз вибачте за нашу помилку.

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Коробка порвана, так враження що ніби покорисувались і повернули. Перевірити чи працює немає як - планувалось на подарунок. Враження край негативне.

Достоинства:
    Поки не зрозуміло
  • Елла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Идеальная вещь для съемки, все было в комплекте. Были вопросы по подключению пульта, в поддержке очень быстро ответили даже несмотря на нерабочее время.

Достоинства:
    товар отличный, обслуживание супер
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Працює, тримає. Претензій нуль.

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Нарікань по якості немає, Виконує свої функції як очікувалось, порадував бистроз'ємний механізм. Чудовий штативчик

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Пишу повторный отзыв, первый был написан 1.06. В комплекте отсутсвовал адаптер для крепления экшн камеры. После публикации отзыва в течении 30 минут со мной связалась девушка оператор (хотя была суббота , выходной день) . Девушка внимательно выслушала меня, признала что произошла ошибка с их стороны , сообщала что вышлют адаптер в понедельник. Во вторник вечером адаптер был у меня. Продавцу спасибо за оперативность и клиентоориентированность, решают проблемы быстро. Штатив пока не протестировал, но первые впечатления позитивные, по качеству вопросов не возникло.

Достоинства:
    Хороший продавец. Сам штатив пока не протестировал.
  • Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Купил штатив , отсутствует крепление для экшн камеры , собственно для экшн камеры и брал штатив. Прошу связаться со мной .

• Продавец  Boa

Доброго дня. Наш менеджер з вами звʼяжеться для вирішення проблеми

• Дарья У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Гнучкий. Не зламався. Користуюсь і мені подобається.

• Катаріна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Штатив дуже порадував якістю, дуже зручний та надійний, дякую!
    Тепер нарешті зможемо гарно знімати наші тренування

Достоинства:
    Гарна якість, надійний, великий те що в комплекті блютуз кнопка та додатковий тримач для гоупрл
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Яна С***

Який собакен класний Якщо йому сподобалося,то маю замовити

• Георгий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Все чудово, телефон утримує добре, а для цього і брався

Достоинства:
    Ціна, якісьь
  • Шавырин А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Отличный штатив. Цена - качество. Мощный. Имеются насадки для телефона и камеры GoPro. Пульт для фото селфи.

Достоинства:
    Удобен. Мощный. Гибкий. Дистанционный Пульт. Цена
  • Влад К***

Пользуюсь 3 месяца - все супер, очень удобная штука

Достоинства:
    Устойчивая, гибкая
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Хороший товар за свою ціну
    Додатково відмічу, що платформа, куди прикручується кріплення до телефону/ГоПро знімається

Достоинства:
    Шарнірна (?) система ніг, та на кожному такому шарнірі є гумовий прошарок, що дає цупкості і покращить зчеплення з поверхнею. Наявність дистанційного пульту. Наявність кріплення на ГоПро
    Недостатки:
    Наразі не знайдено
  • Полина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Гарна якість, фотоаппарат і телефон чудово тримає, гнучкий, все як в описі. Дякую продавцю за швидкий зв'язок і відправку

• Анастасия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Штатив хороший - стоїть надійно, телефон фіксує міцно, навіть в пульті є батарейка:) все працює

• Оксана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Boa

Штатив класний, чекав всього 3 дні, все в ідеальному стані і все робоче. Єдине що я додав би так це викрутку для фіксування насадок. Упаковано в гарну коробочку. В пульті для смартфона вже встановлена батарейка, нічого докупдяти не треба. Всім блогерам або людям які хочуть зняти відео дуже рекомендую.

Достоинства:
    ідеально працює, в комплекті все що потрібно, прийшло в ідеальному стані.
    Недостатки:
    не знайшов
  • Роман
    Продавец: Boa

Заказывал 2 штуки. Один приехал звпечатан, второй открыт и по выгляду буд-то уже использовался.
    На деле штативы были вполне себе не плохие, но не те которые мне нужны были. (моя ошибка)
    В любом случае резьба цела, комплектация полная и товар соответствует цене-описанию.

• Анна Ш***
    Продавец: Boa

Прийшов штатив, який наче був у використанні: брудний, потертий та основа для кріплення іржава. Не стала забирати.

Достоинства:
    Недостатки:
    Вживаний товар