Отзывы покупателей о Детские электронные весы для новорожденных Esperanza EBS019 Bebe

Оценка пользователей 3.2/5
  • Костянтин Я***

Працюють

• Продавец  Ківі

Дякуємо за Ваш відгук, також що обрали наш магазин)))

• Таміла Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Abroad

Замовляла доставку через поштомат Нової Пошти, було вказано що посилка приїде через 2 дні. Посилка приїхала через 4 дні. На жаль...

Достоинства:
    Гарні і зручні
    Недостатки:
    Не вимірюють вагу 100гр і менше. Коли кладу пелюшку на ваги, потрібно віднімати її вагу від ваги дитини. Добре, коли пелюшка важить 100гр, а коли 80? Дуже незручно...
  • Андрей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: thm

Товар не соответствует описанию. Заявленная дискретность в 0.005 кг, в реальности 0.01 кг

• Васін І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Premium Price

Ваги відправили в заводській упоковці, додатково ні чим не запакували, пакування було подране не запломбовано, яким чином вони доїхали ціл,і не знаю, але дуже неспадоболось відношення до відправки.

Достоинства:
    Ваги працюють.
    Недостатки:
    не було додаткового пакування
  • Наталія Б***

Проблема решена

Дякую за товар все прийшло,напевно це в програмі збій і видно не є. Все добре. Мирного неба і дякую!

Проблема решена

Добрий день! Могли би ви зі мною зв'язатися,не було зв'язку коли ви дзвонили . А товар хотілось би замовити . А в програмі написано що не вдалося зв'язатися. хоча пропущених немає напевно із-за того що не було зв'язку.

• Продавец  Ківі

Доброго дня! Звоню Вам, і пишу - ви не відповідаєте

• Наталія Б***

Я говорила з вами по телефону,не можу зрозуміти замовлення чекати чи ні бо тишина і слова записані в (мої замовлення) не зрозумілі.