Летняя фешн распродажа до -70%

• Свєторада Н***

Все гаразд

• Юрій М***

раджу

Достоинства:
    чудовий
  • Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Коврик виконує свою роботу. Вібрації практично немає. І головне не йорзає

• Резниченко Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Вже користуюся майже півроку. Аромат був тільки спочатку, швидко зник. Ніде спеціально не провітрювала, лиш помила декілька разів з миючим засобом. Все супер, пральна машина не танцює більше.
    Дуже зручно, що є можливість як звичайну машинку розмістити, так і вузьку. В нас якраз другого плану.

• Ольга З***

Рекомендую продавца и товар

• Іван Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Не сказав би що матеріал даного формату дійсно не на плитці але краще з меншої вібраційні хвилі від неї

Достоинства:
    З меншою вібраційні хвилі
    Недостатки:
    Не також і не є не скользящим матеріалом
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Купував під пралку LG, що я вже тільке під неї не встановлював, вона як танцювала так танцює. Покриття - лінолеум. Після встановлення даного коврика я забувся що таке танці пралки на віджимі і тепер уже не страшно включати і 800-1000 об/хв для віджиму, раніше тільки 600 і то танцювала. Перед встановлення промили в мильній воді (фейрі) і сутки вивітрювався на вулиці після пішов в ванну. Ніяких їдучих запахів в ванній кімнаті про які тут пишуть після даної процедури немає. Рекомендую

Достоинства:
    Якість, надійно фіксую машинку на місці
    Недостатки:
    трішки попахує резинякою
    • Продавец  YP_MAT

Добрий день! Дякуємо, що знайшли час поділитися відгуком про наші килимки. Щиро раді, що Ви задоволені якістю продукції. Бажаємо приємного використання

• Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Ніколи не купляйте цей килимок. Ужасна, ядуча, вонюча фігня, її не в квартирі класти а на могилу путіна.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Переваг не має
  • Володимир К***

Гідно виконує свою функцію

Достоинства:
    Якість
  • Євген Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

В мене машинка на плитці в куточку і дальня нога стояла пряма на стиці двох плиток одна з яких була нижча. Це призводила до того що машинку було неможливо відрегулювати: навіть якщо я регулюю її по одному рівню, то в процесі роботи вона зміщювалась на пів сантиметра, нога опинялась на іншій плитці і після того машинка "починала танцювати" по справжньому.

Коврик вирішив проблему на 100%.

Розумію всіх хто жаліється на неприємний запах. Перед тим як покласти коврик я і милом його мив, і піском, і содою, і на балконі тиждень провітнював - сморід резини нікуди не дівся. Але потім я поклав коврик і просто залишив в спокої - сморід доволі бистро перестав відчуватись. Насправді він досі смердить, але машинку в кутку/тупіку і там немає циркуляції повітря - сморід просто не розповсюджується.

Достоинства:
    Машинка перестала пригати
    Недостатки:
    Перший час був неприємний запах резини
  • Одягайло Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Смердить так, що з ванної кімнати треба вибігати подихати

Недостатки:
    Не помітила жодних змін у шумі від вібрації
    • Продавец  YP_MAT

Добрий день! Дякуємо, що знайшли час поділитися відгуком про продукцію ТМ Artimat. Щиро раді, що Ви задоволені якістю продукції бренду. Бажаємо приємного використання! Для усунення запаху гуми, рекомендуємо обробити поверхню гуми миючим засобом під холодною водою.

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Хороша штука, щоб машинка не стартувала в космос) Дякую продавцю!

Достоинства:
    Хороший розмір, якісний матеріал, функцію виконує
    Недостатки:
    Спочатку був сильний запах, після миття пройшов
    • Продавец  YP_MAT

• Линия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Коврик отлично подошёл для стиральной машины, со своими функциями справляется

Достоинства:
    Стиральная машина не прыгает по ванне и не грохочит
    Недостатки:
    Не обнаружили
    • Продавец  YP_MAT

• Артур П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Так і не зміг оцінити, чи добрий коврик, бо через сморід його не можливо тримати вдома. Вже пішов другий тиждень як він валяється на балконі

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Пекельно смердить
    • Продавец  YP_MAT

Доброго дня!
      Рекомендуємо обробити килимок мильним засобом, під холодною водою, запах гуми пройде.
      Не рекомендуємо розміщати килимок на балконі, тому, що гума розігрівається на сонці, ну і звичайно що запах не пройде
      Також нагадуємо що наша дума не є шкідливою для здоров'я!

• Каріна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Нормальний коврик,запах був, помила на вулиці з порошком. Трохи ще пахло неділі дві, зараз уже ні.
    Машина менше скаче, але все одно інколи їде разом з ковриком .

Добрий день!
      Дякуємо, що знайшли час поділитися відгуком про продукцію ТМ Artimat.
      Щиро раді, що Ви задоволені якістю продукції бренду.
      Бажаємо приємного використання!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Корисна покупка. Машинка більше не стрибає по ванній кімнаті взагалі і тихо при віджимі)

Достоинства:
    Повністю виконує свої функції. Доступна ціна
  • Ткаченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Ціна на сайті не відповідає ціні у накладній. Замовлення 187 грн, оплатив за товар 385 грн. По килимку питань немає, свою функцію виконує. Беру вже другий за пів року.

Достоинства:
    Якісний килимок
    Недостатки:
    Ціна на сайті не відповідна.
    • Продавец  YP_MAT

Добрий день!
      При формуванні ТТН виникла помилка, реальна ціна килимка 187 грн, менеджер з вами обов'язково зв'яжеться для компенсації тієї суми яку ви переплатили
      Перепрошує за доставлені незручності

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Гарний килимок,машинка не їздить.Промили,просушили запаху майже не має.

Достоинства:
    Працює по призначеннюх
    Недостатки:
    Не має
  • Юлія

Хороший коврик, нам підійшов

• Евгений Б***
  • Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Коврик дуже смердить гумою, ніякі мильні розчини на жаль не допомоги. Використовувати його в квартирі та ванній кімнаті неможливо.

Недостатки:
    Дуже смердить гумою
  • Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Коврик дуже смердить резиною. Не уявляю як його можна використовувати в квартирі під пральною машиною.
    Можливо десь на вулиці можна приміняти, але не в приміщенні.

Недостатки:
    Смердить резиною дуже сильно
    • Продавец  YP_MAT

Доброго дня
      Рекомендуємо обробити килимок мильним засобом, запах гуми пройде
      Також нагадуємо що наша дума не є шкідливою для здоров'я

• Влад Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Машинка набагато менше робить стрибків і дуже тихо стало. Реально десь у 2 рази тихіше. Доставка швидка. Якість нормальна. Серед недоліків це запах резини. Він присутній. Але думаю через час вивітриться.

Достоинства:
    Дійсно чудова штука
    Недостатки:
    Запах резини
  • Олександр Я***

Все добре.

• Игорь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Купував для генератору, але фіг його знає, здається не допомогло, але душевний спокій з'явився)

Достоинства:
    Має 2 типо-розміри на 60 і на 45
    Недостатки:
    Поки що не певен що працює)
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Файний килимок, купив для невеликого інверторного генератора. З ним він нікуди не тікає :)

Достоинства:
    Добре фіксує, гасить вібрацію
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Килимок відмінно фіксує пральну машину на 6 кг білизни на підлозі з керамічної плитки. При віджимі на 800-1200 об при завантаженні на 2/3 барабану, пральна машина перестала стрибати по підлозі. Рекомендую. Недолік: шкода що не зміг оплатити банківською карткою на рахунок виробника. Тому при доставці через НП вартість доставки через НП доставка коштів продавцю через НП виходить 154 грн 187 грн вартість килимка виходить всього 341 грн.

Достоинства:
    Відмінно фіксує пральну машину
    Недостатки:
    Незручно оплачувати товар і його доставку через НП
  • sergskryl

Проблема решена

28.12.22 оформив замовлення (килимок для пральної машини) через розетку, оплатив карткою. Фориа для оплати виводиться при оформленні замовлення. Сьогодні отримав відправлення на адресі вимога післяплати. Довелося повторно оплатити 187 грн. за товар і суму за переказ післяплати 10 грн. Надіслав лист з двома чеками про оплату одного і того ж товару. Прохаю повернути преплачені гроші. Чекаю відповіді.

Достоинства:
    Ще не розпаковував.
    Недостатки:
    Подвійна оплата замовлення.
    • sergskryl

Сьогодні (4.01.23) мені подзвонив менеджер YP_MAT, пообіцяв повернути переплачені гроші. Добре, що все благополучно, дякую. Хоча через нервування я до 4-ї год. ночі не міг заснути, прийняв снодійне... Ну це така особливість організму - якщо вдень перехвилююсь, вночі не можу заснути.

• Продавец  YP_MAT

Доброго дня!
      Кошти повернули, перепрошуємо за доставлені незручності!

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

Пральна машина під час прання гучно вібрувала і стрибала по всій ванні. Обирала між підставками для машинки і килимком. Взяла цей килимок. Він чудово справився з задачею. Машинка стоїть на місці, набагато менше шуму. Магазин швидко обробив замовлення, товар був доставлений на наступний день. Рекомендую!

Достоинства:
    Вирішив проблему з вібрацією пральної машинки
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Ганна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT

качественный товар. Сделан так, что можно отрезать лишнее под узкую стиральную машинку

Достоинства:
    Подойдет под любую крупную бытовую технику
    Недостатки:
    не обнаружила