Отзывы покупателей о Многоразовые беруши для сна работы путешествий универсальные Silenta ProPlugs Grey + футляр
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Самі найкращі беруші.
- Достоинства:
- Зручні, м'які. Коробочка, яку можна повісить на ключі.
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
На моє невеличке вухо доволі складно підібрати беруші. Звичайні аптечні завеликі, стирчать (доводиться підрізати мінімум на 5 мм) та через кілька годин починає боліти вушний канал (сильно розпирають). З цими можу спати комфортно майже всю ніч.
- Достоинства:
- Невеличкі, гарний металевий кейс
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец kostor
- ЛізаОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Мої перші беруші, дуже задоволена. У потязі дуже допомагали приглушити звуки.
- Достоинства:
- Працюють як треба
- Недостатки:
- Не знайдено
- Продавец kostor
Добрий день, Шановна Ліза, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Станишевская О***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Полный комплект, все целое, доставка быстрая. Регулярно пользуюсь.
- Продавец kostor
Добрий день, Шановна Ольга, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Не дуже.
- Достоинства:
- Футляр.
- Недостатки:
- Погано глушать.
- Продавец kostor
Шановний Костянтин. Нам прикро, що вам не сподобалися беруші. Рівень поглинання шуму до 40dB і вони дійсно глушать шум до цієї позначки.
- Руслан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Нераджу купувати данний товар.
- Достоинства:
- Коробочка.
- Недостатки:
- Нетримаються в вухах, у мене були схожі, набагато краще тримались.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Купив собі ці беруші,
вкрай незадоволений
Звичайно стає тихіше, але розмову в кімнаті я чудово чую- Достоинства:
- класний кейс
- Недостатки:
- все чутно
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дуже зручні. У вусі практично не відчуваються. Звуки глушать чудово. Тримаються у вусі добре(не випадають).
- Достоинства:
- М'які, гарно глушать звуки, не випадають.
- Недостатки:
- Було б добре, якби вони якось "дихали". Бо доступ повітря обмежуть повністю.