Оплачуйте Карткою Rozetka

• Богдан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK. Размеры: 200 х 180. Цвет: Черный

Ок

• Продавец  WASHOPIK

Спасибі, Богдан, за відгук та оцінку! Бажаєм і надалі приємного користування електропростирадлом з підігрівом і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK. Размеры: 200 х 180. Цвет: Бежевый

В целом, хорошее одеяло, приятное и греет хорошо, но автоотключение через 3 часа это прям очень жирный минус. У меня в комнате сейчас холодно, и когда ложусь спать в тёплую кровать это прям круто, но из-за автоотключения ночью замерзаю, просыпаюсь и опять включаю подогрев.
    То что есть это автоотключение и оно никак не регулируется - это прям очень жирный минус.

Достоинства:
    Мягкое, хорошо греет, приятное на ощупь
    Недостатки:
    Автоотключение не регулируется
    • Продавец  WASHOPIK

Спасибі, Сергій, за відгук та оцінку! Автовіключення - це засіб безпеки, щоб не було перегріву, коли людина засинає. Бажаємо приємного користування одіялом.

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK. Размеры: 200 х 180. Цвет: Серый

Усім задоволений

Достоинства:
    Необхідний товар
    • Продавец  WASHOPIK

Спасибі, Андрій, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування ковдрою з підігрівом і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Алексей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK. Размеры: 200 х 180. Цвет: Серый

Очень удачное приобретение.

Достоинства:
    Прилично согревает при низких энергозатратах
    Недостатки:
    Пока не обнаружил
    • Продавец  WASHOPIK

Спасибі, Олексій, за відгук та оцінку! Користуйтесь одіялом з підігрівом із задоволенням! Чекаємо на Вас ще в нашому магазині за покупками.

• Юлія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WASHOPIK. Размеры: 200 х 180. Цвет: Черный

Залишилась задоволена одіялом!

• Продавец  WASHOPIK

Спасибі, Юлія, за відгук та оцінку! Бажаємо приємного користування ковдрою і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.