- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Serbo market
Попроцювала два дні,не заряджається,не вмикається,с продавцем не можна звязатися
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не можна зв'язатися з продавцем,попрацювала два дні,не заряджалася з самого початку.
- Степан Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Serbo market
Подарил ребенку на Новый год. Поиграли- и конец, не заряжается . Не рекомендую. Вижу отзывы от людей с такой же проблемой .
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не заряжается
- Вікторія С***
Ви зв'язалися з продавцем?у нас те саме)
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Serbo market
Купляли дитини в дорогу яка тривала 18 годин!Заряд тримає відмінно зручно.На свої
кошти супер,ігри супер гучність музики регулюється для дитини щоб легко перенести дорогу супер!!!!- Достоинства:
- Ціна, якість
Дякуємо за відгук.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Serbo market
Не раджу купляти даний товар. На елементарне питання по функціоналу продавець відповів «не знаю», тобто людина поняття не має, що вона продає. Приставка була підʼєднана до живлення 5 годин, рівень заряду не змінився. При повторному зверненні продавець перестав відповідати, приставка не заряджається.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не заряджається
- Продавец Serbo market
Добрий вечір, на мою думку приставка стоїть своїх коштів. хліпенький провод для заряду тільки, попробуйте другим проводом зарядити
- Путий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Serbo market
Гарна приставка за свої кошти- не PSP звичайно, але все працює норм. Взагалі надійний продавець- колись обмінював товар на більш дешевший- повертав все без питань і швидко.
- Достоинства:
- Можливість запису ігор, якість зображення
- Недостатки:
- скляні кнопки треба звикнути
- Продавец Serbo market
Добрий вечір, дякуємо за відгук
- Продавец Serbo market
Зазвичай покупці пишуть відгук коли погано с товаром, і не дзвонять продавцю а зразу пишуть відгук)
- Алина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Serbo market
давно хотіла подібну приставку і вирішила замовити саме цю. Вагалась через попередній відгук, але Все працює, дитина тішиться і я також,продавець швидко прийняв замовлення та відправив в той же день, рекомендую. Ціна = якості.
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец Serbo market
спасибо за отзів,хороший отзів сейчас на вес золота) обічно покупатели пишут только когда что то не нравится)
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Serbo market
Ребенок раз поиграл, поставили на зарядку. Перестала включаться.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Перестала включаться
- Продавец Serbo market
ну ми ж після отзива созвонились та поміняли вам на другу?Так?То значить все добре,після доставки другого товару, ну а таке буває
- Наталья Л***Продавец: Serbo market
Дитині сподобалась ігрова консоль,і що дуже важливо мені також.Честно трохи збив з пантелику попередній відгук,але ми ЗАДОВОЛЕНІ!!! Співвідношення ціна якість
- Достоинства:
- Батарея графіка
- Недостатки:
- Не знайдено
- Виталий В***Продавец: Serbo market
Меня хотели наи......ь но не вышло.
Заказывал soni x6 за 1600гр. А прислали совсем другую игровую консоль которая стоит 1200-1300.
? А зачем мне переплачивать- Достоинства:
- Купити у другого
- Недостатки:
- Прислали не то что я заказывал!
- Продавец Serbo market
Прислали то что заказывали, описание и фото соответствует описанию а то что вы нашли на другом сайте дешевле, ну это ваше дело, Главное что бы вам прислали то что вам хотелось.