Отзывы покупателей о Халат мужской махровый натуральный VEVIEN бордовый в клетку XL (VV-MDRD-XL)

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WISER. Размер: 3XL. Цвет: Бордовый

Дужа класний халат. Якісний, з натуральної бавовни. Брала чоловікові. Сподобався. Продавець вислав дуже оперативно. Дякую!

Достоинства:
    Натуральний
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  WISER

Оксано, велике дякуємо за такі чудові слова про наш товар і магазин! Дуже приємно, що халат сподобався чоловіку. Нехай служить із користю довгі роки. Завжди раді бачити Вас у нашому магазині. З повагою - Сергій.

• Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WISER. Размер: 3XL. Цвет: Темный синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Придбала чоловіку на подарунок. Сказати,що задоволений,то не те слово.Брала 3XL на наш 54-56,на зріст 176см ,вагу 104кг.Цей халатик довгенький,добре перекрива по ширині-те,що треба,коли в квартирі не дуже тепло.Сама дивлюсь на чоловіка і не можу нарадуватись своїй покупці.Дякую продавцям за якісний товар,що почекали поки я оплачу і вчасно мені відправили . Вдячних вам покупців і успіхів.

Достоинства:
    натуральна тканина,теплий,дуже гарний зовнішній вигляд
    Недостатки:
    нема
    • Соответствие размерной сетке

• Христина
    Отзыв от покупателя. Продавец: WISER. Размер: 4XL. Цвет: Синий

Щиро дякую за дуже швидку відправку! Отримала одразу на наступний день. Халат дуже класний, повністю відповідає фото, чоловіку сподобався.

Достоинства:
    Теплий, приємна тканина
    • Продавец  WISER

Дуже дякуємо за такі чудові слова! Хай халатик служить із користю довгі роки:) З Вами було дуже легко і приємно співпрацювати! Завжди раді вітати Вас у нашому магазині.

• Виталий Г***

Дуже гарний розмір підійшов

• Продавец  WISER

Віталію, дуже дякуємо за гарний відгук про наш товар. Нехай служить халат із користю довгі роки! З повагою - Аріанна.

• Ростислав М***

Все ок

• Антонина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WISER. Размер: 3XL. Цвет: Темный синий

Качество хорошее по размеру подошёл покупала мужу на подарок ,доволен.

Достоинства:
    Натуральная махра без синтетики,лёгкий.
    Недостатки:
    Немного длинноват,рост170.
    • Продавец  WISER

Антоніно, дуже дякуємо за гарний відгук про наш товар! Нехай служить халатик Вашому чоловіку довгі роки:) З повагою - Сергій.

• Алексей Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WISER. Размер: 3XL. Цвет: Темный синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Отличный халат

Достоинства:
    Длинный, просторный

• Продавец  WISER

Олексію, дякуємо Вам, що знайшли час написати відгук:) Раді, що халат сподобався, нехай служить із користю довгі роки! З повагою - Аріанна.

• Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WISER. Размер: 3XL. Цвет: Темный синий

Дякую за халат. Брала перший раз чоловікові в минулому році. Але син вирішив попрати, порушивши температурний режим і віджим, і халат сів((. Чоловікові став малий, зато синові як раз)). Купила другий раз. Дякую за якісний товар! Слідкуватиму за температурним режимом прання.

Достоинства:
    Натуральний, якісне пошиття.
    Недостатки:
    Треба слідкувати за дотриманням температурного режиму прання
    • Продавец  WISER

Наталіє, дякуємо Вам за гарний відгук про наш товар. Нам дуже приємно, що Ви довіряєте нам і повертається за повторними замовленнями:) Так, цей халат не рекомендується прати на режимі, який перевищує 40 градусів. Ваш досвід буде надзвичайно корисним для інших покупців. Будемо раді бачити знову у нашому магазині! З повагою - Сергій.

• Віталій Б***

Хороша якість

• Продавец  WISER

Віталію, дякуємо за гарну оцінку нашому товару! Нехай халат служить із користю довгі роки:) З повагою - Аріанна.

• Ортикова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WISER. Размер: 3XL. Цвет: Темный синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарний халат, натуральний. Відповідає опису. Оперативний зв'язок із продавцем, швидка доставка.

Достоинства:
    Натуральний халат, гарний колір. Сподобався.
    Недостатки:
    поки не побачила.
    • Соответствие размерной сетке

• Продавец  WISER

Наталіє, дуже дякуємо за гарний відгук про нашу роботу та наш товар. Нам дуже приємно:) Нехай халат служить із користю. Завжди раді Вам. З повагою - Сергій.

• Наталья Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WISER. Размер: 4XL. Цвет: Бордовый

Очень понравился. Материал приятный на ощупь. Халат теплый и мягкий. Размер соответствует. Связались и доставили оперативно.

Достоинства:
    Отличный хадат
    • Продавец  WISER

Дякуємо за хороший відгук про наш товар! Нехай халат служить довго та з користю. З повагою - Сергій.

• Людмила Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WISER. Размер: 4XL. Цвет: Темный синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дякую за відмінну роботу! Халат - пречудовий! Дуже приємна, легка, натуральна тканина, ідеальний пошив, великі зручні кишені. Я брала на подарунок, тому хочу особливо відмітити упаковку товару - це гарна естетична коробка, всередині пакет на блискавці.

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  WISER

Людмило, дуже дякуємо за такий чудовий відгук про наш товар! Від таких теплих слів з'являється натхнення працювати :) Завжди раді вітати Вас у нашому магазині. З повагою - Сергій.

• Елена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WISER. Размер: 4XL. Цвет: Темный синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Прекрасный халат. Приятный на ощупь. Достаточно длинный, с карманами. Натуральная ткань будет служить долго.

Достоинства:
    Натуральная ткань. Наличие у продавца больших размеров. Быстрая доставка.
    Недостатки:
    Не обнаружено.
    • Соответствие размерной сетке

• Продавец  WISER

Велика подяка за такий гарний відгук про наш товар. Нам дууууууже приємно!!! Завжди раді бачити Вас у нашому магазині:)
      З повагою - Сергій.

• Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WISER. Размер: XL. Цвет: Темный синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Все отлично

• Продавец  WISER

Дякуємо за гарний відгук про наш товар :) Завжди раді бачити Вас у нашому магазині! З повагою - Сергій, магазин Wiser.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: WISER. Размер: 4XL. Цвет: Темный синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Все отлично, заказал и получил через пару дней на НП. Все хорошо.

Достоинства:
    Получил то, что заказал.

• Продавец  WISER

Александр, большое спасибо за хороший отзыв о нашем товаре! Всегда рады Вам :) С уважением - Арианна.

• Надежда С***
    Продавец: WISER. Размер: 4XL. Цвет: Темный синий

Чудовий халат, гарний колір, приємний матеріал.
    Розміру відповідає.
    Продавець дуже швидко зв'язався, все уточнили по телефону, відправили в той же день.

• Продавец  WISER

Надіє, дякуємо Вам за такі чудові слова про наш товар та магазин. Ми Вам дуже-дуже вдячні за відгуки! Завжди раді бачити у нашому магазині:) З повагою - Сергій.