- ВеронікаОтзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: S. Цвет: Черный
Все чудово, брала в розмірі с. Є резинка на животі, вона доволі добре тримається
- Продавец EXYfactory
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще. З повагою, команда EXYfactory
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: XS. Цвет: Черный
Сіточка супер. Брала розмір xs згідно параметрів, але наче трішки вузькувата в грудях (в мене ОГ 84 см). Можливо потрібно було брати s, але вирішила залишити цю
Сам матеріал дуже приємний, сіточка зручна і відправили швидко. Однозначно рекомендую!- Продавец EXYfactory
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще З повагою, команда EXYfactory
- Руслана П***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: XS. Цвет: Черный
Гарна якість
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец EXYfactory
- Людмила И***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный
Клёвый
- Достоинства:
- Удобный
- Недостатки:
- Их нет
- Продавец EXYfactory
- Наталія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: M. Цвет: Черный
Дякую! Дуже якісний та відповідає розмір!
- АлинаОтзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: XS. Цвет: Черный
Сітка класна, мені подобається, дуже задоволена покупкою)
- Недостатки:
- Мінус в тому, що рукава наче закороткі, через що незручно протягати великий палець у розріз, бо воно прям дуже ріже. В мене зріст 160, тому самі руки не довгі
- Продавец EXYfactory
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще️ З повагою, команда EXYfactory.
- Екатерина В***
Підкажіть будь ласка, вона із вшитим топом іде або просто сітка?
- Лавринец А***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: S. Цвет: Черный
Якість класна, сів чудово, але є одне але, можливо, звісно, це моя вина, що недочитала, але на всіх фото рашгард з підкладкою, очікувала все ж таки отримати його таким як на фото, але це просто сітка, тому будьте обачні і уважно читайте)
Не будьте як я)- Продавец EXYfactory
Доброго дня. Рашгард сітка , топ не йде в комплекті )
- Продавец EXYfactory
Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще️. З повагою, команда EXYfactory
- Yana G***
скажіть будь ласка чи розмірна сітка співпадає, не треба брати на розмір більше?
- Екатерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: S. Цвет: Черный
Надзвичайно класний рашгард-сітка. Взяла для танців і я в захваті. Якість і зовнішній вигляд - просто супер. Хотілося б ще, щоб були штанці-кльош з сітки - для хілс було б саме те. Дякую)
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Тривалість доставки в пункти видачі Розетка- 12 днів (але в цьому винен не продавець)
- Продавец EXYfactory