- Анастасия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Ціна супер, приїхало все вчасно. Якість добра.
- Достоинства:
- Можна вигадувати купу варіантів як завʼязувати купальник
- Недостатки:
- У кого великі циці, то може шось випасти, а так супер
- Продавец EXYfactory
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще. З повагою, команда EXYfactory
- Єлизавета С***
Довго чекали?
- Вероника Л***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Отлично
- Продавец EXYfactory
- Яна І***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Линяє і залишає плями на одязі!
Маломерит
- Продавец EXYfactory
Доброго дня. Вибачте будь ласка за незручності, надішліть будь ласка фото .
Купальник виготовлений з високоякісної тканини. Про, що свідчить безліч гарних відгуків, задоволених клієнтів.
З повагою, команда EXYfactory
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Верх трикутнички дуже маленькі, на дуже маленькі груди. Низ на М підійшов добре.
- Продавец EXYfactory
Доброго дня. Наші купальники є відкритими для максимальної засмаги, верх підходить максимально на чашку С. З повагою, команда EXYfactory
- Каріна М***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Товар приїхав бистро. Все підійшло
- Продавец EXYfactory
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Афігенний купальник
- Продавец EXYfactory
- Анастасія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Купляла вже давно, гарно сів, все супер
- Достоинства:
- Ціна=якість
- Продавец EXYfactory
- Любов К***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
купальник підійшов ідеально!
- Продавец EXYfactory
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Вже минув деякий період як я замовляла, але хочу залишити відгук. Купальник шикарний , у мене не великий розмір грудей, але він виглядає неймовірно, я саме такий і шукала . Ще й ціна казкова. РЕКОМЕНДУЮ)
- Достоинства:
- 1) Підійде на будь-який розмір грудей.2) Виглядає неймовірно.3 ) Тканина приємна на дотик.
- Недостатки:
- Я не знайшла
- Продавец EXYfactory
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Якщо зав'язати як на фото, то виглядає дуже ефектно і круто. Дякую!
- Продавец EXYfactory
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Купальник классный
- Продавец EXYfactory
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще З повагою, команда EXYfactory
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Купальник бомба
Дуже хороша якість
Розмір підійшов
Двослойова тканина не буде неприємностей коли вийдете з води- Продавец EXYfactory
- Аліна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Топовый купальник
- Продавец EXYfactory
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Якщо коротко-це кошмар
Вітаємо
Уточніть, будь ласка, що саме вам не сподобалось? Адже ця модель дуже популярна серед покупців. Нам важлива ваша думка
З повагою команда EXYfactory
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Викинуті гроші
- Недостатки:
- 1. Верх малий на чашку А/В 2.Залишає смуги на тілі навіть без контакта з водою.
- Продавец EXYfactory
Доброго дня. Наші купальники є відкритими для максимальної засмаги, верх підходить максимально на чашку С. Всі наші речі виготовлені з дуже якісних матеріалів, про що свідчить безліч позитивних відгуків задоволених клієнтів. З повагою, команда EXYfactory
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
купальник чудовий, якість неперевершена!
- Достоинства:
- безрозмірний
- Продавец EXYfactory
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Жахливий купальник
Вітаємо
З повагою команда Nova Vega
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Дякую вам! Потрібен був швидко, я попросив про як найшвидшу відправку, відправили швидко. Купальник сподобався подрузі, все якісно та красиво. Дякую за таку оперативність. Рекомендую продавця!!!!
- Достоинства:
- Швидко та якісно
- Недостатки:
- Немає, все прекрасно
- Продавец EXYfactory
- Катерина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Загальні враження позитивні, я задоволена товаром, буду пробувати його якось по-іншому зав'язати, може тоді не випаде. Мої параметри опг 68, ог 83. Загалом ще дуже незручні довгі зав'язки, я люблю класичний варіант ношення, тож наступного разу доведеться трошки перешити зв'язки.
- Достоинства:
- Купальник супер малий, займає мало місця у валізі
- Недостатки:
- В мене випадали груди з чашок при нахилі, плавати не пробувала. Дуже довгі зав'язки.
Маломерит
- Продавец EXYfactory
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще️ З повагою, команда EXYfactory
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
купальник супер
- Достоинства:
- такий як хотіла
- Мария А***
Людмило, підкажіть реально який розмір грудей в нього впіхнуть можливо??)) Дякую)
- Вікторія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Купальник дуже класний.
Дякую)- Продавец EXYfactory
- Анжела Х***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Ношу ще з того року, хороша якість, приємний матеріал, красиво сідає по фігурі, можна завʼязувати як подобається, дуже задоволена, ношу із радістю))
- Продавец EXYfactory
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще️ З повагою, команда Nova Vega.
- Кристина К***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Гарний купальник. Відправили впродовж 5 днів.
- Достоинства:
- Все добре
- Продавец EXYfactory
Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук, носіть із задоволенням та чекаємо на вас ще️. З повагою, команда EXYfactory .
- Анна З***
Есть такой купальник белого цвета?
- Продавец EXYfactory
Вітаємо, ні така модель є чорного, червоного, помаранчевого, рожевого, салатового, блакитного та кольору електрик
- Євгенія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
купальник дуже класний, швидка доставка
- Продавец EXYfactory
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Купальник классный, но не подошёл в груди, хотя размер один. Очень жаль
- Достоинства:
- Качество отличное
- Продавец EXYfactory
Вітаємо, раді, що Вам сподобалось та дуже шкода, що не підійшов по розміру, він йде універсальний та можуть бути війнятки, сподіваємось, що Ви будете ще звертатись до нас. З повагою, команда EXYfactory
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Дуже крутой купальник!
- Продавец EXYfactory
Вітаю! Дякуємо за ваш відгук, носіть з задоволенням та чекаємо на вас ще️. З повагою, команда EXYfactory .
- Ліна
як ви його зав'язували ??? дуже подобається але не можу зрозуміти , якщо можна допоможіть будь ласка
- Sanya K***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Прекрасный купальник, быстрая доставка, девочка-оператор очень приятная
- Достоинства:
- Низкая цена Отличное качество
- Продавец EXYfactory
Доброго дня, нам неймовiрно приемно, що ви залишились задоволенi
❤️
Дякуемо за ваш вiдгук та носiть з задоволенням :)
З повагою, EXYfactory.
- Даша С***Отзыв от покупателя. Продавец: EXYfactory. Размер: One Size. Цвет: Черный
Замовила товар
Дуже швидко зв'язались спеціалісти
Задоволена працівниками)
Чекаю на посилочку)Соответствие размерной сетке