- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: EOSin
Спробувала цей CC крем, але, на жаль, він мені не підійшов. Відчутно лежить на шкірі і створює відчуття тяжкості. В хочеться після нього вмитися. В мене нормальна шкіра і він точно не підходить, і точно не підійде дівчатам жирним типом шкіри. Добре що є міні-версія і можливість спробувати.
- Достоинства:
- Підійшов тон
- Недостатки:
- Відчувається на шкірі.
- Мар'яна Т***
жирний тип шкіри, відмінно підходять від Cuskin і BB i CC креми
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: EOSin
Все добре, задоволена продавцем і кремом
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Cosmuri
У мене проблемна жирна шкіра, світла - сс крем дуже гарно підлашувався, не жовтить. Брала за рекомендацією косметолога для проби маленький розмір. Наступний раз візьму повний обʼєм. Але я не часто користуюсь декоративною косметикою, тому думаю мені на доіго вистачить маленького обʼєму.
- Достоинства:
- Добре підлаштовується, трохи прибирає синяки під очима,
- Недостатки:
- Не знайшла
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: PROFESSIONAL
Неймовірний крем! Краплі, розміром з горошину, вистачає на все обличчя. Дуже легке, майже напівпрозоре покриття перекриває почервоніння від розацеа в нуль, на світлій шкірі виглядає максимально природно. Дуже рада, що придбала пробник, обов’язково повернусь за повнорозміром)
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: nc.beauty
Дуже сподобався крем
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: nc.beauty
Легко наноситься, на обличчі не відчувається, тон вирівнює. Мені сподобався.
- Достоинства:
- Легко наноситься, невелика витратність
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Mcos
Крем чудовий. З ним шкіра виглядає, як після фільтрів в instagram))))))
- Достоинства:
- Перекриває недоліки шкіри, вирівнює тон, виглядає природньо, зволожує.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mcos
Шикарний СС крем! Дякую;
- Достоинства:
- Багато
- Недостатки:
- Не знайшла
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mcos
Крем понравился. На лице не видно. Для меня это важно. Кожа на лице, как своя, но лучше. За день не скатался, не запал и не провалился в морщины. Пользуюсь тональным от Диор, этот крем имеет почти такой эффект.
- Вика Ш***
Підскажіть, будь ласка, на скільки вам вистачило 7 мл?