Отзывы покупателей о Текстильный рюкзак 31х42х16 см Vintage (2000001618066)

Оценка пользователей 4.81/5
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Зеленый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарний рюкзак на щодень чи в поїздку.

Достоинства:
    Просторе основне відділення. Окремі відділення для речей та ноутбука.
    Недостатки:
    Незручні ручка та малі кишені.
    • Соответствие указанным размерам

• Ярослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

хороша якість і відносно низька ціна 2000грн

• Продавец  Carry Central

Ярослав, дякуємо за вибір нашої продукції. Нам дуже приємно, що ви знайшли час, щоб залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару.
      Ще раз дякуємо вам за такі теплі слова. Будемо раді знову бачити вас у нашому магазині Carry central ссылка
      Бажаємо вам приємного користування.

З повагою, магазин Carry central

• Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Хаки

Суперовий рюкзак! Він зі мною вже місяців 9 і задовольняє повністю. Приємний, надійний матеріал та виважений вигляд. Місткий, але виглядає акуратно. Він носить "робочий стіл", кофтину та ще різні речі. Хочу собі ще щось подібне.

Андрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Костянтин Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже крутий наплічник. Стильний, якісний та доволі місткий для свого розміру. Раджу.

Достоинства:
    Якісні матріали, місткий має просторі відділення, багато карманів, стильний.
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Костянтин, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Р. Н***

Норм за свої гроші

Достоинства:
    Норм
  • Віктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Практичний рюкзак із стильним дизайном. Матеріал рюкзака доволі міцний.

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарна якість, відповідає вказаним розмірам.

Достоинства:
    Якість
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Оксана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Дмитро Г***

дуже зручний та якісний

Дмитро, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Вже рік тягаю кожного дня. Дуже крепкий! Блискавки металеві, надійні.

Лише одне не подобається: не стоїть рівно якщо його поставити.

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• василенко м***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

в этом сегменте -цена качество -отличный рюкзак.

• Соответствие указанным размерам

Соответствует

Михайло, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Фото дополнение к предыдущему моему отзыву.

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Рюкзак весьма качественный, я доволен. Говорить о том что Розетка всё делает своевременно думаю не стоит

Олег, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Маргарита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SunCloud. Цвет: Коричневый

Хороший рюкзак, задоволена покупкою. Великий і високий, але не громісткий

Достоинства:
    Якісний, товстий текстиль, також якісна сітка і матеріал всередині, спинка утовщена, багато відділень
    Недостатки:
    Колір відрізняється від фото
  • Михаил П***

Чудова річ за свою ціну

• Сергій Б***

Якість супер!

Достоинства:
    Багато кишень
    Недостатки:
    Не стоїть рівно

• Эдуард Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

непогано б було для підтримання форми дріт по периметру.

Достоинства:
    Гарний матеріал ззовні та міцний всередині. Заклепки на ручці для носіння. зовнішній, окремий карман для парасольки. Окремий відділ для ноутбука, захищений по пласким сторонам та зовсім не захищений по торцям - треба вкласти захист знизу та по бокам.
    Недостатки:
    місце ноутбука зовсім не захищене по торцям
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Едуард, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Ми передамо Ваші зауваження на виробництво. Бажаємо приємного користування.

• Людмила Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый

Чудовий рюкзак! Якість пошиття відмінне. Фурнітура і тканина якісні. Що ще нам дуже сподобалося, це багато кишень! Вмістити можна багато чого. 15.6 дюймовий ноут легко знайшов там своє місце!
    P.S. Рюкзак цього кольору підійде як чоловікам так і жінкам.

Достоинства:
    Якість, вмісткість!
    Недостатки:
    Не виявлено. Будемо дивитися під час експлуатації.

Людмила, добрий день. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Якісний рюкзак. Виглядає стильно. Змійки великі і надійні. Гарна прошивка.

Достоинства:
    Пошив, змійки
    Недостатки:
    Не виявив

• Павло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Цвет: Бежевый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

В 2018 році купив модель такого ж кольору але на один відділ, в магазині і думав що через рік викину і заміню. Але через роки зрозумів що дуже вдалий пошив і матеріали, тому почав шукати аналог і знайшов цю модель. Дуже приємний на дотик матеріал, який майже не забруднюється. В загальному коли тримаєш цей рюкзак, відчувається якісний пошив. Декілька разів уже нагружав його під зав'язку, нічого не трапилось. При повній загрузці виглядає симпатичніше))

Достоинства:
    Колір Матеріал Пошив

• Продавец  Tiorlick store

Павло, дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку оцінку. Нам дуже приємно, що вам все сподобалось. Користуйтесь із задоволенням

• Інна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Описание соответствует, в нем действительно куча карманов и отделений, боковые карманы не просто сетка, а с подкладкой. Качественная фурнитура, хорошо пошит, интересный цвет, стильно смотрится. Рекомендую!

Достоинства:
    Стильный, качественный и вместительный
    Недостатки:
    Нет ортопедической спинки

Добрый день, Инна! Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.
      Всегда рады видеть Вас среди наших покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок!
      Хотим отметить, что мы ценим каждого нашего клиента и стараемся максимально быстро решить все возникшие вопросы нашим клиентским отделом. Спасибо за доверие!
      С уважением к каждому клиенту, Представитель поставщика.

• Илья Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отличный рюкзак за свои деньги. Хорошо сшит, из качественного, приятного на ощупь материала. Брал его по двум причинам:
    1. Стильный дизайн
    2. Компактный размер
    Да, рюкзак хоть и не самый объемный но в этом и есть плюс. Он не смотрится как мешок на плечах, но за счёт того что имеет множество отделений и карманов, позволяет вместить в себя много различных вещей, например ноутбук 15,6''
    туда свободно влезает.

Достоинства:
    Внешний вид, компактность
    Недостатки:
    Мягкая спинка, из за чего теряет свою фому и устойчивость когда пуст при носке не настолько удобен как рюкзак с ортопедической спинкой, но это уже мелочи.
  • Костянтин Ш***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже крутецький наплічник! Дякую виробнику за товар.

Достоинства:
    Якісні матріали, місткий має просторі відділення, багато карманів, стильний.
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Соответствие указанным размерам