- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: BAKKO. Длина рабочего стержня: 90
Дуже гарно викрутка
- Достоинства:
- Гарний баланс ,гарна якість матеріалів
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: BAKKO. Длина рабочего стержня: 90
Класна, компактна викрутка!
- Продавец BAKKO
Дякуєм за відгук.
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: BAKKO. Длина рабочего стержня: 90
Чотири хрестові біти, дві прямі, одна шестигранна - треба було вже всі біти хрестові туди запхати, для чого цей "асортимент"? Біти для заміни витягуються дуже важко. Купуйте у два рази дешевші набори, де біти легше витягуються і їх є більше видів. Не рекомендую, повівся на марку.
- Достоинства:
- Міцність металу (мабуть - не перевіряв)
- Недостатки:
- Абсолютно непотрібний комплект біт
- Продавец BAKKO
Доброго дня, Андрій.
Дякуємо Вам, що поділилися власним досвідом використання викрутки.
Комплектація інструменту бітами є персональною оцінкою, проте ми завжди прислуховуємось до наших клієнтів.
Більшість користувачів відзначають доречним саме такий "асортимент", це ж викрутка універсальна (на всі випадки життя).
Комплекація товару описана в характеристиках, її ніхто не приховував, Ваше право купувати чи ні. - Андрій В***
Якщо подивитись на фото з вашої вітрини, то в комплекті немає 4х хрестових біт. А у мене є.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина рабочего стержня: 25
Зручна викрутка, з тріскачкою. Тримається в руці впевнено, ергономічно. Тріскачка має приємний звук. Виглядає добротно. Якість виготовлення висока. Тайвань. Рекомендую
- Достоинства:
- 7 хромованих міцниз біт в комплекті
- Недостатки:
- Не виявив
- Денис Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина рабочего стержня: 25
Крутезна викрутка ! Кожен день користуюсь на роботі, дуже подобається!
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина рабочего стержня: 25
Зручна.
- Достоинства:
- Підбір біт.
- Недостатки:
- Ціна.
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина рабочего стержня: 25
Отличная отвертка. Сильный магнит в хвостовике. Биты достаются из ручки легко. Трещотка мягкая и плавная. Порадовал подбор самих бит. Ну от Милки другого и не ожидал. Рекомендую!