Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Подгузники UNIJOY Soft Diapers 36 шт М 6-11 кг (6998526216187)

Код:  336421951
  • Отзывы про товар продавца Unj
  • Мирослава Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unj. Количество в упаковке: 36

Підгузки дуже хорошої якості, раніше користувались Хагіс еліт софт, тепер перешли на ці і дуже задоволені.

Достоинства:
    Вони дуже мягенькі і приємні на дотик
    Недостатки:
    Невиявили
  • Ольга І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Unj. Количество в упаковке: 36

По ціні-якості для мене це найкращі підгузники на ринку, шкіра малюка сухенька,жодних подразнень. Постійно пробую інші виробників, але повертаюсь до цих підгузників в якості основних.

Достоинства:
    Не маломірять, користувалась ескою до 7 кг. Резиночка на спинці,гарна посадка
    Недостатки:
    Не виявила, хоча можливо індикатор хотілось би,та це не критично. В преміум версії він є, але на використання це не впливає
    • Продавец  Unj

Доброго дня) Ольга, дякуємо вам за відгук!) Це чудово, що підгузки підійшли та сподобались) Завжди вам раді!)

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36

Сподобались памперси від Unijoy
    Не маломірять
    Не протікають, м'якенькі
    Алергії не викликають
    Доволі зручні

Достоинства:
    Ціна, якість матеріалу
  • Наталія М***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36

Дуже гарні підгузки.Не маломірять.Перепробували дуже багато підгузків і це єдині підгузки від яких не було подразнення в дитини.Не протікають .Рекомендую!

Пані Наталіє, щиро дякуємо за довіру до Unijoy та такий теплий відгук!
      Нам надзвичайно приємно знати, що саме наші підгузки підійшли вашій дитині та не викликали подразнення. Ми вкладаємо багато зусиль у якість та безпеку продукції, і ваша рекомендація — найкраще підтвердження того, що ми на правильному шляху.
      Нехай ваш малюк росте здоровим і щасливим, а ми будемо поруч!

З турботою,
      Команда Unijoy